Förstklassig service: hotellet i Skottland erbjuder tjänster i stil med "Femtio nyanser av grått".

Förstklassig service: hotellet i Skottland erbjuder tjänster i stil med "Femtio nyanser av grått".

Butikshotellet Nira Caledonia har bestämt sig för att överraska sina kunder och lägga till lite passion i deras liv: de erbjuder tjänster i stil med den uppmärksammade boken och filmen "Fifty Shades of Grey".

Hotellet ligger i centrala Edinburgh i Skottland. Landet lockar resenärer av många anledningar: här finns vackra landskap, gammal arkitektur, intressant mat och nationell charm under ljudet av fiol. Och såklart, whisky.

Administrationen på Nira Caledonia har valt att gå ännu längre. Hotellet erbjuder en vuxenpaket som inkluderar massage, afrodisiakum och en komplett uppsättning till kärleksspel i stil med E.L. James böcker "Fifty Shades of Grey". Förutom allt detta, ingår massageljus, paddlar, badolja, fluffiga handklovar, bindeltyg, ögonbindlar, masker, en fjäderpiska och givetvis den ökända Christian Grey's slips.

Priset för sådana tjänster börjar från 2 400 euro. I BDSM-paketet ingår två nätter i lyxsvit, romantiska attribut (rosblad, ikra, champagne, jordgubbar i choklad), samt en voucher på 550 euro, som kan användas för att besöka den separata restaurangen Blackwood's Bar & Grill, där turisterna kommer att serveras olika rätter med afrodisiakum. Som ett alternativ kan vouchern användas i juvelerarbutiken Laing Edinburgh Jewellery.

Välj ditt språk

Välj din valuta

I tillämpliga fall kommer priserna att konverteras till och visas i den valuta du väljer. Valutan du betalar i kan variera beroende på din bokning, och en serviceavgift kan också tillkomma.