Kurorten Velassaru Maldives - en spa-dröm förverkligad i verkligheten

Kurorten Velassaru Maldives - en spa-dröm förverkligad i verkligheten

På Velassaru-hotell vet de hur de ska hjälpa gästerna att koppla av från vardagens bekymmer och problem med hjälp av unika spa-behandlingar baserade på gandakholi - oljan från söt basilika. Denna sorts krydda innehåller inte kamfer och är den mildaste och säkraste att använda.

En inslagning med en unik oljeblandning som innehåller basilikaeter, naturlig kokosolja och aloe vera-extrakt höjer humöret, klargör medvetandet och ger huden sammetighet.

Insättning kan kompletteras med en rengöringsbehandling - "Sandglans", där kraften i den unika oljan kompletteras med havsvatten och den renaste sanden från Maldivernas strand.

Avsluta ceremonin "avsked" med en aromamassage och en kryddig uppfriskande dryck med basilikablad och limejuice för att lindra tröttheten från storstadens stress. Invånarna i Maldivernas övärld har alltid använt det som fanns till hands för behandling - sand, snäckor, havsvatten, kokosnötter, palmblad, samt många andra växter och örter. Till exempel, aloe vera behandlar effektivt insektsbett och brännskador. Kokosolja eliminerar torrhet och irritation. Extrakt av grapefruktkärnor främjar viktminskning. Effekten känns omedelbart efter den första behandlingen. Under behandlingen kan man använda sandpeeling, bambupinnar eller doftande örtknyten. En behandling för två är perfekt för brudpar och börjar med att applicera en skrubb på kroppen. Männen erbjuds en blodcirkulationförbättrande skrubb och kvinnor en med föryngrande effekt. Tack vare denna trevliga och hälsofrämjande rening blir huden len och solbrännan kommer att se vacker ut på den. Därefter följer den huvudsakliga delen av behandlingen - massagen. Lokala experter kommer att göra allt för att befria dig och din kropp från stress och andra negativa påverkningar av livet i storstaden.

Kurorten Velassaru Maldives - en spa-dröm förverkligad i verkligheten

Gratis yogalektioner på Velassaru Maldives

På Velassaru Maldives resort har man annonserat gratis grupplektioner i Sunset-yoga på hotellets strand. På SPA-centret Velassaru Maldives erbjuds gratis Sunset-yogaklasser tre gånger i veckan. Sunset-yogaklasserna hålls på den vackert belägna pittoreska stranden på orten från 17:30 till 18:30 tre dagar i veckan.

Alla hotellgäster denna sommar erbjuds att delta i hälsofrämjande procedurer med grupplektioner i yoga på The Spa Velassaru Maldives.

För en fullständig lista över procedurer och tjänster, besök avsnittet på webbplatsen:

När du bläddrar genom webbplatsens sidor, bör du uppmärksamma programmet "SPA för två". Det är ett speciellt program av SPA-procedurer som är avsedda speciellt för ett par bröllopsresenärer. Couple Bespoke-komplexet är skapat speciellt för bröllopspar. Procedurerna varar efter varandra i 2,5 timmar.

Kurorten Velassaru Maldives - en spa-dröm förverkligad i verkligheten

Aktiviteten börjar med applicering av en skrubb på kroppen. För honom - en skrubb som förbättrar blodcirkulationen. För henne - med föryngrande effekt.

Resultatet är att huden blir mjuk och elastisk. Efterföljande solbränna kommer att se mer elegant ut. Huvuddelen av behandlingen - massagen. Massagens huvudsyfte är att befria dig från stress och andra negativa aspekter av storstadslivet. Den traditionella maldiviska tekniken innebär användning av en speciell massör av kokospalm.

SPA-center på Velassaru Maldives

Den lilla ön Velassaru Maldives ligger i Södra Malé atoll. Från flygplatsen kan man ta sig hit med en bekväm båt på cirka en halvtimme. Resorten utmärker sig genom sin lilla storlek och mycket hög servicenivå. Här tas varje minut tillvara för att fyllas med genuint nöje.

Kurorten Velassaru Maldives - en spa-dröm förverkligad i verkligheten

Och den främsta bland njutningarna för kroppen på orten är utan tvekan det lokala SPA-centret. Bekantskapen med det börjar med en hydrobassäng som är installerad rakt över lagunen, där man kan njuta inte bara av undervattensmassage utan också av en underbar vy.
SPA-menyn inkluderar många ansikts- och kroppsbehandlingar baserade på klassiska och österländska massagetekniker. Särskild uppmärksamhet bör ges åt ritualer för två.

Couple Bespoke kommer definitivt att vara till belåtenhet för brudparet. Den börjar med applicering av en speciellt utformad skrubb (för män och kvinnor är den olika), och sedan följer en massage med en speciell massör av kokospalm. Denna procedur hjälper till att helt "omstarta".

Kurorten Velassaru Maldives - en spa-dröm förverkligad i verkligheten

Ytterligare en effektiv rit Vinotherapie kommer att låta dig njuta i lycka i hela två och en halv timme. Den inkluderar skrubb, massage och inslagning av kroppen med användning av naturlig kosmetika skapad av vindruvor. Som ett resultat kommer du att känna dig avslappnade, uppfriskade och redo för nya prestationer!

SPA-ritualen Vinotherapie på Velassaru Maldives

Från fågelperspektiv liknar den gröna resorten Velassaru Maldives en lång vattendroppe. Bara 25 minuters båtresa från Malés internationella flygplats och du befinner dig i en riktig paradis där allt finns för att glömma bort vardagens bekymmer och omedelbart börja njuta av avkopplingen. Först och främst, besök det lokala SPA-centret. Paviljonger för massage och behandlingar är byggda på pålar direkt över vattnet, vilket låter dig koppla av med vågornas brus och den lätta havsbrisen.

Kurorten Velassaru Maldives - en spa-dröm förverkligad i verkligheten

Bland den omfattande variationen i SPA-menyn är det värt att notera ritualet Vinotherapie, som låter dig njuta i lycka i hela två och en halv timme. Proceduren inkluderar skrubb, massage och inslagning av kroppen med användning av naturlig kosmetika skapad av vindruvor. Moderna vetenskapliga upptäckter bekräftar att skönhetsprodukter baserade på druvor är rika på antioxidanter och förhindrar för tidigt åldrande. Så efter denna procedur kommer du definitivt att känna dig ung, förnyad och utvilad!

Nya SPA-procedurer på Velassaru Maldives

Hotel Velassaru Maldives experimenterar igen och erbjuder nya SPA-procedurer, inspirerade av traditionell maldivisk medicin. Enligt experter uppnås den mest avslappnande effekten av massage vid havet, när terapeutens händer rör sig i takt med vågorna och en lätt bris friskar upp kroppen. Under behandlingen kan man använda sandpeeling, bambupinnar eller doftande örtknyten. Vid receptionen kommer du att bjudas på magisk Noni juice, som är känt för sin antioxidantverkan, och erbjudas att fylla i en hälso- och preferensenkät. Dessutom måste du testa och välja olja för behandlingen. Kokosnöt, aloe vera, druvkärna, mango och många andra alternativ, var och en riktad mot att bekämpa specifika problem. Du kommer att uppskatta det fantastiska resultatet efter att ha genomgått behandlingskursen! Förresten, i detta fall väntar en trevlig överraskning på dig - en bra rabatt från Velassaru-teamet.

Kurorten Velassaru Maldives - en spa-dröm förverkligad i verkligheten

Dela denna post med dina vänner!

Välj ditt språk

Välj din valuta

I tillämpliga fall kommer priserna att konverteras till och visas i den valuta du väljer. Valutan du betalar i kan variera beroende på din bokning, och en serviceavgift kan också tillkomma.