Öppnandet av JW Marriott Maldives Resort & Spa resort

Öppnandet av JW Marriott Maldives Resort & Spa resort

JW Marriott-hotellkedjan, som ingår i Marriott International, Inc.-gruppen, är glada att meddela öppnandet av JW Marriott Maldives Resort & Spa på ön Vagaru i Shaviyani-atollen i Maldiverna. Det här är det första hotellet från det berömda varumärket JW Marriott i detta paradisiska hörn av planeten. Från huvudstaden Malé till den nya resorten tar det bara 55 minuter med sjöflygplan.

Öppnandet av JW Marriott Maldives Resort & Spa resort

Gästerna välkomnas av 60 rymliga villor, där den minsta har en yta på cirka 235 kvadratmeter, var och en med sin egen pool och terrass för solbad. Både tvåvåningsvillor och enplansvillor vid vattnet med pooler står på pålar i det kristallklara vattnet i Indiska oceanen. Härifrån har man en fantastisk utsikt över soluppgångar och solnedgångar. Strandvillorna, också utrustade med pooler, vetter mot stranden med ren vit sand. En tvåvånings strandvilla med pool är designad för stora sällskap eller familjer: det finns vardagsrum, sovrum och badrum på varje våning. Interiören är inspirerad av den omgivande naturen och den lokala kulturen, vilket återspeglas i det valda färgschemat och de använda materialen. De mjukt lutande stråtaken påminner om omvända traditionella fiskarbåtar, dhonis, med vita hägrar sittande på dem, vars huvuden är ner i vattnet.

"Vi är otroligt glada över öppnandet av det första JW Marriott-hotellet på denna verkligt fantastiska plats", säger Mitzi Gaskins, vice president för global utveckling av varumärket. "Genom att basera oss på principen om helhet strävar vi efter att skapa alla förutsättningar för våra gäster att kunna fullt ut njuta av förstklassig service tillsammans med sina kära och att inte bara koppla av kroppsligen, utan även själsligen".

Öppnandet av JW Marriott Maldives Resort & Spa resort

Till gästernas förfogande finns ett gym som ligger i lagunen, en strandpaviljong för sportaktiviteter utomhus, dagliga styrke- och kardiovävningar med instruktörer, yoga, gymnastik och andningsövningar. Och självklart, det signatur-spa-centret Spa by JW, där var och en säkert kan hitta lämpliga behandlingar för sig själv.

JW Marriott Maldives Resort & Spa glömmer inte bort matälskare: speciellt för dem erbjuder hotellet fem restauranger med varierande menyer för varje smak. Här kan man avnjuta traditionella maldiviska havsdelikatesser och exotisk thailändsk mat i en trädgårdskafé, vedugnsbakad pizza och japansk teppanyaki, samt varje dag de färskaste råvarorna från hotellets egna trädgårdar. Gästerna kan även besöka tre barer med en vinkarta med över tre hundra vinsorter från gamla och nya världen, samt en dryckesmeny som erbjuder allt från japansk sake till exklusiva signaturcocktails baserade på någon av de 98 sorterna av rom. För de som föredrar bekvämligheten i sin egen villa finns det dygnet runt snabb leveransservice.

Öppnandet av JW Marriott Maldives Resort & Spa resort

Barnen kommer definitivt att älska barnklubben Little Griffins med en lekplats formad som en 13 meter lång piratbåt, sovområde, matplats, lekrum och undervisningslokaler där små gäster kan ha roligt och lärorikt. På resorten finns en enorm pool vid kanten av ön Vagaru enbart för vuxna, samt en klubbbyggnad med en cigarrum, vattenpipa och ett biljardbord.

Bara några meter från ön ligger en korallrev där gästerna på JW Marriott Maldives Resort & Spa kan beundra det rika marina djurlivet. En lokal marbiolog övervakar revets ekologi och organiserar dykning, snorkling och andra vattensportaktiviteter. De fantastiska snövita stränderna i kombination med genomtänkt design och unik maldivisk kultur garanterar en oförglömlig vistelse!

Om JW Marriott Hotels & Resorts

JW Marriott är en del av Marriott International-gruppen - en lyxhotell- och resortkedja över hela världen. Varje hotell, som har fått många utmärkelser, garanterar sina gäster en service på JW-behandlingsnivå, avsedd för krävande och kunniga resenärer. En verkligt lyxig vistelse skapas av de som lever sin passion, och JW Marriott-hotellen garanterar en oförglömlig vistelse. Gästerna erbjuds program och erbjudanden inspirerade av medvetenhetens idéer, vilket gör det möjligt för dem att vara i utmärkt form, känna sig självsäkra och fullt ut njuta av varje ögonblick. JW Marriott-hotellkedjan har för närvarande över 85 hotell i mer än 25 länder och territorier runt om i världen. För ytterligare information, besök webbplatsen, samt sidorna på Instagram och Facebook. JW Marriott-kedjan är en del av Marriott Bonvoy-resenärslojalitetsprogrammet, som har förenat Marriott Rewards®, The Ritz-Carlton Rewards® och Starwood Preferred Guest® (SPG)-programmen. Inom ramen för programmet får hotellgästerna olika förmåner och tjänster från Marriott Bonvoy Moments-menyn, samt möjlighet att samla poäng och använda dem för vistelser på kedjans hotell eller för att få Elite-status. Bli medlem i programmet eller få mer information: MarriottBonvoy.marriott.com.

Om Marriott International

Marriott International, Inc.'s (NASDAQ: MAR) huvudkontor ligger i Bethesda, Maryland, USA. Marriott International har 30 världsledande varumärken och över 7000 hotell i 132 länder och territorier runt om i världen. Marriott är engagerat i direkt drift samt ingår franchisingavtal och licensierar privata hotell och resorter över hela världen. För närvarande har företaget kombinerat lojalitetsprogrammen Marriott Rewards®, The Ritz-Carlton Rewards® och Starwood Preferred Guest®(SPG) i ett enhetligt lojalitetsprogram, Marriott Bonvoy. Ytterligare information finns på webbplatsen , de senaste nyheterna på . Följ nyheterna på Facebook, @MarriottIntl på Twitter och Instagram.

Välj ditt språk

Välj din valuta

I tillämpliga fall kommer priserna att konverteras till och visas i den valuta du väljer. Valutan du betalar i kan variera beroende på din bokning, och en serviceavgift kan också tillkomma.