Kalkon, Antalya

Recensioner av Sherwood Exclusive Lara

Kopak Cayı mevkii - Kundu Antalya, Kalkon Hotell
1 erbjudande från 914 SEK Visa rum
Sherwood Exclusive Lara
Sherwood Exclusive Lara
Sherwood Exclusive Lara
Sherwood Exclusive Lara
Sherwood Exclusive Lara
Sherwood Exclusive Lara
Sherwood Exclusive Lara
Sherwood Exclusive Lara
Sherwood Exclusive Lara
Sherwood Exclusive Lara
Sherwood Exclusive Lara
Sherwood Exclusive Lara
Sherwood Exclusive Lara
Sherwood Exclusive Lara
Sherwood Exclusive Lara
Sherwood Exclusive Lara
Sherwood Exclusive Lara
Sherwood Exclusive Lara
Sherwood Exclusive Lara
Sherwood Exclusive Lara
Sherwood Exclusive Lara
Sherwood Exclusive Lara
Sherwood Exclusive Lara
Sherwood Exclusive Lara
Sherwood Exclusive Lara
Sherwood Exclusive Lara
Sherwood Exclusive Lara
Sherwood Exclusive Lara
Sherwood Exclusive Lara
Sherwood Exclusive Lara
Sherwood Exclusive Lara
Sherwood Exclusive Lara
Sherwood Exclusive Lara
Sherwood Exclusive Lara
Sherwood Exclusive Lara
Sherwood Exclusive Lara
Sherwood Exclusive Lara
Sherwood Exclusive Lara
Sherwood Exclusive Lara
Visa rum —

Sherwood Exclusive Lara gäst verifierade recensioner

Totalt 34 recensioner

avatar

Författaren till recensionen gav ingen detaljerad beskrivning av sin vistelse på hotellet. Jag vill dela mina intryck av vistelsen på hotellet mer detaljerat.

avatar

Författaren till recensionen gav ingen utförlig beskrivning av sin vistelse på hotellet. Jag vill gärna dela med mig mer detaljerat om mina erfarenheter av att bo på hotellet.

avatar

Vi hade en fantastisk tid med våra vänner, det är inte första gången vi är på hotellet och som alltid är allt bra. Maten är underbar, minibaren fylls på varje dag med öl, juice, läsk och vatten ... Vi badade varje dag i den uppvärmda poolen utomhus. Underhållningen är fantastisk, med disco och mini-disco ... I matsalen kan man hitta allt man önskar, fisk, kyckling, anka, lamm, kalkon, nötkött, olika frukter, till och med exotiska. Bakverken är fantastiska ... Vi åkte in till staden och köpte busskort precis utanför hotellet ... Favoritlandet Turkiet är som alltid på topp ...

avatar

Vi tillbringade en vecka på detta hotell från 5:e till 12:e november, bara min man och jag. Jag ska börja med fördelarna. (Även om i allt som är bra kan man hitta nackdelar. Men vi var inte så petiga och om vi hittade något försökte vi ignorera det). Vi kom till hotellet runt 1 på natten och fick genast nyckelkort till ett rum med direkt havsutsikt och panoramafönster! Vi checkade in, hann med frukosten. Men även om vi inte hade hunnit skulle vi ha hittat något att äta. Maten på hotellet är tillgänglig dygnet runt. När frukosten är slut öppnar konditoriet och paviljongen med gelato, det finns även en liten bar och ett café som serverar kebab, stekt kycklingvingar och hamburgare. Lunchen serveras främst i huvudrestaurangen och vid strandbaren. Middagen serveras främst i à la carte-restauranger. Om det inte skulle räcka kan man besöka nattrestaurangen (vi var där bara en gång, vi tog en mellanmål att ta med till flygplatsen eftersom vi inte hade tid att äta middag). Där finns frukt, smörgåsar, barncocktails i kartonger. Maten är normal och god. Allt är som beskrivet i tidigare recensioner. Området är grönt och välskött. Det finns väldigt många katter överallt. De är överallt. Men vi älskar katter, så vi gillade det till och med. Men vi blev imponerade av deras avföring på soffan i restaurangen)) Personalen är artig, men ibland blir det lite påfrestande med deras bristande kunskaper i ryska. Men det är snarare vårt problem)) Städningen görs dagligen, men det är verkligen minimalt! Även om det gör oss inget. Vi har helt enkelt accepterat det här faktumet för länge sedan. Vi går runt i tofflor i rummet. Vi kryper inte runt på golvet med bomullspinnar) På hotellet firade vi min mans jubileum. Vi informerade gästrelationen om det. Den underbara Aiten skänkte oss en middag i en à la carte-restaurang. Vi valde den turkiska (mycket uppmärksam service, god mat, happy birthday till dig sång och en väldigt god tårta med ljus som gåva)! Ja, även en flaska vin, frukt och godis på rummet. En liten sak, men trevligt. Stranden är fin och havet var varmt. Jag är egentligen ingen simmare, särskilt inte i kallt vatten. Men i år badade jag med glädje och frivilligt!)) Det finns inte så många ryssar på hotellet. Huvudsakligen tyskar och britter i pensionärsväxeln. Vi är helt nöjda med vår vistelse. Vi ville förlänga sommaren, havet, solen, avkoppling, äta gott och ligga mycket). Och det är precis vad vi fick!

avatar

Hotellet var mycket trevligt. Det fanns fisk och skaldjur nästan varje dag. Ett stort utbud av rätter för alla smaker. Det fanns alltid ett stort utbud av frukt. Glass fanns tillgängligt hela dagen på stranden. Kvaliteten på alkoholen var bra och importerad. En svaghet var barnunderhållningen, antagligen på grund av slutet av säsongen. Den kvinnliga barnanimatören var turkisk, första gången jag ser en ung animatör. Ibland ledde en turkisk kille barnunderhållningen. Det fanns ingen rysktalande animatör, varken för vuxna eller barn. Bara på dagen för vår avresa dök en trevlig rysk tjej upp som barnanimatör, jag lyckades prata med henne, hon arbetade redan på hotellet förra året. Det fanns mat för barn, även på burk, samt fruktiga yoghurtar att dricka eller äta med sked. Ekaterina, en underbar tjej, pratar ryska och hjälper till att lösa problem. Hon kan hittas på gästrelationen och hon förlängde vår gratis komplementära rumstillgång från kl. 12 till 14. Jag rekommenderar hotellet.

avatar

Vi bodde på Sherwood Exclusive Lara Hotel under höstlovet från 3 januari till 6 november med 2 vuxna och 2 barn (5 och 12 år gamla). Hotellet var en besvikelse för oss! Allt var gammalt, nött, förfallet och smutsigt. Vi fick rummet på den nionde våningen, vilket var det sämsta alternativet för boende! Alla rum i deluxe-kategorin på översta våningen hade en liten oestetisk balkong och ventilationstrummor bredvid, vilket gjorde att det luktade kök i rummet. Vi bad receptionen att byta rum - vi fick nej med hänvisning till att hotellet var fullbokat. Och detta var den 3 oktober! Jag tror inte det. De bad oss att komma tillbaka nästa dag. Nästa dag erbjöd de oss att byta till ett inte bättre rum. Till slut bestämde vi oss för att stanna i vårt rum. Rummet var slitet, allt var lite smutsigt, men det var inte för trångt för oss fyra. Vi hade en stor säng, en riktig enkelsäng (inte en bäddsoffa!) och en bäddsoffa. Badrummet var mycket litet. Handdukarna var gråa och slitna på vissa ställen. Förresten, de strandhanddukar var också mycket slitna. Allt detta skräp borde definitivt ersättas med vanliga handdukar! Lobbyn ser tråkig och slarvig ut. De panoramahissarna hade spruckna glas. Och glasen på hotellet var princip inte rengjorda någonstans. Conditoriavdelningen ser sorgligt ut, men de hade goda bakverk och gjorde bra cappuccino, till skillnad från lobbyn där de periodvis serverade pulverkaffe med mjölk istället för cappuccino... De så kallade barerna ser också mindre bra ut. Men jag måste ärligt medge att maten på hotellet är bra. Jag har inga klagomål på det. Bara kaffet till frukost är antingen väldigt dåligt kaffe eller lösligt. Jag förstår fortfarande inte det. Underhållningsprogrammen var också bra. De bjöd in olika artister. Alla poolerna var kalla utom en liten lagunformad pool som låg bredvid den inomhuspoolen, men den luktade starkt av klor! Vi gick till spat också, vilket också gjorde ett deprimerande intryck. Hammamen var väldigt kall och inte vacker. Stranden var bra, med fin sand. Men solstolarna var väldigt smutsiga och gamla. Det känns som att de aldrig har blivit tvättade... Det finns nästan inga ryssar på hotellet, det är mycket äldre britter och tyskar. Vi tillbringade två veckor i Club Sera i augusti innan vi kom hit. Jag ångrar verkligen att vi kom hit istället för Sera. Även om Sera var lite billigare, var den mycket bättre. Sammanfattningsvis var det ett extremt dåligt val att välja detta hotell för vår vistelse! Jag rekommenderar inte detta hotell! Det måste städas ordentligt, renovera de allmänna områdena och rummen, byta ut textilierna och solstolarna och lägga till något speciellt. Annars är det bara en värdelös, smutsig och oattraktiv plats...

avatar

Författaren till recensionen gav inte en detaljerad beskrivning om vistelsen på hotellet. Jag vill dela mina intryck om vistelsen på hotellet mer ingående.

avatar

Hej. Vi bodde på detta hotell med familjen i början av november. De senaste åren har vi valt denna tid för semester av några skäl - priset, vädret och antalet semesterfirare. Säsongen är slut och priset är lägre, eftersom vi inte gillar värmen, varmt väder (+24-25 i skuggan) som är bra för att bada och sola, precis vad vi behöver. Och naturligtvis, människor, jag är lite sociophobisk och irriterad av folkmassor på restauranger och stränder. Låt oss börja. Jag säger bara vad jag tycker. Vi kom till hotellet tidigt, runt 6. Vi hade inga speciella önskemål om rummet, det viktigaste var att det var högre upp. Och det fick vi, 8:e våningen, huvudbyggnaden. Tydligen brukade de placera alla ryska turister där som standard. Rummet var som ett rum för sin ålder och hotellkategori. Hög upp, långt bort, med delvis havsutsikt, men vi kom till havet för att inte sitta i rummet. Allt nödvändigt fanns i rummet, tofflor, tvål, schampo osv. Och det fylldes på regelbundet utan påminnelser. Minibaren var också standard och fylldes på. Bara en nackdel - golven var smutsiga! Verkligen, de kanske inte hade rengjorts sedan början av säsongen. På tredje dagen bad vi städerskan att städa, förresten mycket trevlig kvinna, hon städade varje dag och gjorde svanar (hon borde ha tvättat golven ordentligt istället). Men hon tvättade inte golvet ordentligt, bara spred det runt, så vi fick torka det själva. Duschen var gammal, på vissa ställen var den trasig, på vissa ställen läckte den... men överlag inte dödligt, det är inte Rixos eller Mardan Palace. Det viktigaste var att allt fungerade som det skulle, sängkläder var rena, handdukarna byttes nästan varje dag. Stranden var stor och bekväm. Ingången var inte helt sluttande som någon annan redan skrivit, men till och med barnet kände sig bekvämt att gå in och ut. Stenarna var små och trevliga att röra vid, botten var sandig. Så de som skriver om koraller och att det gör ont för fötterna är nonsens från bortskämda människor. Det fanns mycket plats, tillräckligt med solstolar, men det kanske beror på att det var slutet av säsongen. Och ja, jag håller med, det fanns många cigarettfimpar på stranden. Antingen hann de inte städa upp dem eller så ignorerade de problemet. Men det beror på människorna. Skuggorna och solstolarna var i gott skick, servitörerna gick runt och tog bort tallrikar och serverade. Förresten om publiken. Huvudsakligen tyska pensionärer och marginella engelsmän, få ryssar. Det mest obehagliga intrycket var från engelsmännen. De skriker, dricker, spottar, kastar fimpar, beter sig som svin - allt handlar om dem. Men tack och lov kastar de sig inte på folk, de håller sig till sig själva som en kolchoz (kollektiv jordbruk). Restaurangerna. Vi har ingen matkult, så jag kommer inte att beskriva vad det var för något och hur det smakade, vi åt inte på à la carte restauranger. Det fanns nötkött, lamm, getkött, röd fisk, räkor, för de som är intresserade. Allt som i alla turkiska hotell. Jag kommer definitivt att säga den mest älskade och mest använda frasen av ryska turister - ni kommer inte att vara hungriga här. Men det finns en dryckesritual här. Lokalt öl på flaska och fat, inget speciellt. Vi provade "ala prosecco" champagne, det var gott. Vinet var sådär, orsakade halsbränna. Jag provade bara import alkohol, som JB, Jack Daniels, Gordons, Captain Morgan, Havana Club, Ballantines, Chivas 12. Det var bra. Jag blev inte blind. Bra cocktails gör de i lobbyn, men de slappar på stranden. Personalen. Jag kan inte säga något dåligt om dem. Servitörerna springer runt, tar med vad du ber om. Även bartenders är inte otrevliga, de gör vad som behövs och håller sig inte på snobbiga. Alla ler, hälsar. Jag har aldrig sett någon indelning mellan våra och icke-våra. Jag nämnde redan städningen i rummet. Jag blev positivt överraskad av det. Och ja, som jag redan nämnde talar de nästan inte ryska. Åh ja, det var en incident på restaurangen, en av servitörerna var från något forna republiken, antagligen hade han tidigare jobbat på en byggarbetsplats i Moskva och lärde sig också några ryska ord. Han behandlade min fru lite otrevligt, men hon "klarade av" honom själv, så efter det log han smicker för resten av semestern. Eftersom hotellet är beläget i Lara, finns det många lokala butiker längs gatan med galna priser. Om du behöver något klädesplagg, eftersom sådana människor också kommer till havet, åk till Antalya. Buss 7 tar ungefär en timme, du kommer inte gå vilse. Till exempel ville jag ha en vattenpipa, det finns ingen på hotellet av någon anledning. På gatan kostar den 4-5 dollar, i Antalya kostar den cirka 4 lire på vilken restaurang som helst. Sammanfattningsvis är hotellet, som många har skrivit, långt ifrån nytt, men det faller inte isär, det är lite slitet men acceptabelt. Om man tänker efter, är mer än hälften av hotellen i Lara redan över 2 år. Personalens attityd är bra, de löser alla problem, servicepersonalen är värdig och arbetar noggrant. Det fanns inte mycket underhållning på kvällarna, några gånger levande musik, bingo, ja, diskotek på stranden, allting var ganska dåligt för barnen. Men det beror troligen på att det inte var högsäsong. Och ja, de som är vana vid Al Fattan, Port Nature och andra Mardan Palaces kommer inte att känna sig bekväma här. Här är det vanliga människor som njuter av semestern och lämnar all prestige hemma.

avatar

Jag skriver bara det som inte framgår ovan av hotellgästerna. TUI flyg - ett nytt flygplan, ryska städerskor, mat mot betalning. Antalya flygplats. Samtidigt sju TUI-flygplan i byn. Väldigt lång kö vid TUI-disken vid utgången, cirka fem personer. Snabbt löste sig. Transfer till hotellet: en Mercedes minibuss, lädersäten, luftkonditionering, tonade rutor, de körde bara oss två till Sherwood. Incheckning: Vi kom till hotellet vid 1 på natten. Vi lämnade ett rekommendationsbrev från TopHotels och två chokladkakor Alenka vid registreringen. Vid incheckningen förvandlades vårt rum med havsutsikt till direkt havsutsikt med panorama på tredje våningen i den andra byggnaden. Rummet: bra renovering, en säng på två gånger två meter med en anatomisk madrass och allt annat som tidigare beskrivits. I rummet finns ingen dispenser med tryckknapp för tvål, men det finns små bubblor ur vilka det är svårt att få ut något. Det finns ingen handduk, morgonrock, tandborste, tandkräm eller engångsrakhyvel. Ta med dig själv. Kvaliteten på städningen påverkas inte av hur mycket pengar (dollar, euro etc.) som du lämnar på sängen. Kylskåpet är fylld med öl, Fanta, cola osv. Det fylls på varje dag. Ibland glömmer de bort det, då är det bäst att påminna dem. Wi-Fi fungerar bra, du kan bara registrera dig efter incheckningen. Luftkonditioneringen kyler på morgonen och kvällen, men är värdelös på dagen eftersom rummet har direkt solsken och blir väldigt varmt. Balkongen är liten, endast för en person. Restauranger: det finns många och de matar bra, för alla smaker. Du kommer inte att gå hungrig. À la carte kostar extra. Terrängen är välskött, palmer och andra växter och blommor som vi bara ser hemma i krukor. Stranden: pir, solstolar, handdukar osv. allt är gratis. Havet är bekvämt fram till kl 12, sedan kommer vinden och vågorna, och från kl 16 kan du bara hoppa på vågorna nära kusten om du inte är en äventyrslysten person. Räddningsmännen bryr sig inte om var du badar, även om det är utanför avspärrningarna. Vattenaktiviteter är begränsade och kostar extra: fallskärm, motorbåt, vattenskoter osv. Ibland syns även oljefläckar från dem på vattnet vid stranden. Receptionen: Var beredd på att de inte förstår dig om du inte kan engelska eller tyska. Le lite vänligt och de skickar dig till Guest Relations. Där finns den trevliga tjejen Aiten som talar ryska och hjälper till med allt, men ibland kan du inte hitta henne och hon är inte där under helgerna. Restaurangen: Det finns ingen klädkod. Följ tyskarnas exempel, eftersom hotellet riktar sig till dem, kan du gå till restaurangen i underkläder och tofflor, vilket kan verka galet i början, men man vänjer sig. Det finns ingen barnsektion i restaurangen, allt är blandat. Befolkningen: äldre tyskar med gångstöd och äldre pensionärer, unga familjer med barn från ett år och uppåt. Det finns också några unga tyska par. Ryssar är både familjer med barn och ensamresenärer. Returntransfer till flygplatsen - en vanlig buss med en rutt genom Antalya som stannar vid alla hotell för ryska turister. Det finns ingen guide med, så du måste orientera dig själv vid Terminal 2 på flygplatsen med hjälp av informationstavlorna. Ni kommer att anlända sist till incheckningen, så ni får stå i kö. Precis som vanligt kommer du att sitta bredvid en mamma med en baby i planet, som behöver sova, medan hennes barn sover i en åldrar av ett år. I övrigt finns det mycket positivt som inte kommer att förstöras ens av platsen bredvid toaletten på hemresan. Tack Sherwood för den utmärkta maten och myggorna på morgonen istället för en väckarklocka. I närheten av hotellet finns en moské, så ni kommer att bli väckta i tid till frukosten. Grannens diskotek kommer dock att förhindra dig från att lägga dig tidigt, med ljudnivån som en konsert med ett metalband. Shopping: Om du försöker kan du hitta varumärkeskläder nära hotellet. Det är bättre att undvika enkla kiosker och basarer. De kan bli otrevliga om du provar kläder och sedan inte köper dem. Men då räddar en speciell rysk språk, alla förstår det.

avatar

Författaren till recensionen gav ingen utförlig beskrivning av sin vistelse på hotellet. Jag vill dela mina intryck om vistelsen på hotellet mer detaljerat.

avatar

Vi var här för första gången och skulle definitivt vilja komma tillbaka igen! Fördelar: - Vi kom till hotellet runt 8 på morgonen och blev incheckade direkt (första gången detta hänt oss! Kanske på grund av lågsäsong, tidigare har vi åkt till Turkiet i augusti-september) - Utmärkt WiFi överallt! - Maten var av högsta kvalitet!!!! Mycket varierande och läcker! De har dietalternativ, kylskåp med barnmat och det finns ayran och massor av frukt i kylskåpen över hela anläggningen. - Obefläckad renlighet överallt: rummet, hotellet, området, stranden. - Personalen (alla) var mycket vänliga och välkomnande! Området är inte särskilt stort, men välplanerat och mycket grönt. Det finns en separat poolområde bara för vuxna. Det var främst familjer med barn på hotellet, inte så mycket ungdomar. Vi har läst recensioner där många säger att hotellet är "slitet"... Detta gäller absolut inte hotellets område, jag skulle säga att det endast gäller möblerna i de gemensamma utrymmena, men det störde oss inte alls. Tack för en härlig vistelse!

avatar

Hotell är bara ett hotell, men det finns bättre för de här pengarna. Det imponerar med sin plats, nära alla affärer, caféer osv., 15 minuters närhet till flygplatsen och de tar dig snabbt till hotellet, uppvärmd pool och bra mat. Det finns också nackdelar, som "dålig" alkohol, taxin från hotellet kostar 25 euro medan det ibland finns andra hotell där priset bara räknas på taxametern, hissarna har problem, de fungerar alltid dåligt och går sönder, på receptionen möts man av personal som inte är så noggranna med hygienen, ställen med slitna möbler förekommer, inte bara i rummen.

avatar

Vi stannade på hotellet från 28 februari till 9 mars ... det var första gången i Turkiet vid den här tiden på året. Jag visste inte ens hur bra det skulle vara där på den här tiden på året! Vi landade tidigt på morgonen, killen i receptionen talade inte ryska, men han var väldigt trevlig och gav oss direkt vårt rum! Rummet hade havsutsikt, precis som vi hade beställt. Det var ganska bra, rent och sängkläderna var rena utan fläckar, som några personer hade skrivit. Den enda saken var att gardinen var trasig och inte särskilt fräsch) Maten var god, både rött kött och musslor fanns... det fanns många sötsaker och frukter, honungen var i kuber... maten var utmärkt. Servitörerna var snabba, så fort du satte dig vid bordet var de redan där ... Det var inte många ryssar på hotellet, mestadels utlänningar och lokalbefolkningen med sina familjer. De ringde två gånger till oss för att se till att allt gick bra med personalens service, om vi hade några frågor. Bara en tjej i receptionen talade ryska, de andra var alla dryga och otrevliga, särskilt deras kvinnliga chef... inte trevlig) Om du ville förlänga rummet till avresan, var det 1 euro per timme. Jag tyckte det var lite mycket) Hotellet hade 5 eller 6 pooler, en inomhus och en utomhus med uppvärmning, vattnet var mycket bekvämt att bada i.. Området var mycket välskött, vackert, men inte särskilt stort för ett hotell av den här storleken... under säsongen kommer det troligen att vara ont om platser... men det är bara min tanke. Det fanns också väldigt många katter på området, både vid restaurangerna och på stranden ... det fanns ett kattshus. Snälla människor, mata katterna, jag matade dem också) De är kärleksfulla och välkomnar dig... Det fanns olika sorters alkohol i barerna, både lokala och importerade, grabbarna gjorde bra cocktails, duktiga. Det fanns också turkiskt kaffe och te.. Detta var väl allt om hotellet... Det fanns en marknad bredvid hotellet, tvärs över gatan, men det var ganska likartat där... På fredagar kom det en marknad bredvid moskén... Vi köpte jordgubbar, de var fantastiska, och mullbär var också väldigt läckra. Vi köpte också lösgodis, färskt och bra pris, som vi senare upptäckte... 4 dollar per kilo. Men nötterna verkade dyra för oss... de var billigare hemma hos oss. Vi åkte till shoppingcentret TerraCity med lokalbussnummer 7, det tog cirka 3 minuter... Vi åkte också till MarkAntalya... det var också ett shoppingcentrum där alla människor köpte, det var fint och stort, allt fanns, men Zara verkade inte finnas där, om någon är intresserad ... terracity har Zara. Det tog längre tid att åka till MarkAntalya, kanske en timme ... utan byte... en stor kyrkogård på höger sida var en bra markör. Det är bättre att köpa enkelbiljetter och sen köpa ett kort och ladda på det, då blir det billigare om du vill åka mycket... resan kostar 9 lira, men de säljer biljetter för 17 lira i butiken. Du kan också fråga i receptionen, de borde också ha biljetter... Vi tog en utflykt till Antalya, men det var mycket snabbt och guiden var inte intressant, även om han visade oss vackra platser.. Utflykten för två personer kostade 1 dollar, inte billigt... priserna i Turkiet har verkligen stigit jämfört med hösten... Vi gick till apoteket på andra sidan gatan om någon behövde det, de pratade och förstod ryska mycket bra... Det fanns något billigare än hemma och också av bra kvalitet. Jo, de följde oss inte till rummet vid incheckningen, vi letade själva efter rummet. Och en sak som glädjade oss var att de inte gav oss några armband, det var skönt! Jag tror att jag har skrivit allt, om ni har några frågor kan ni skriva... och var snälla mot katterna))

avatar

Vi stannade på hotell Sherwood Eclusive Lara 5* från 17 till 26.2.223, som en familj på tre vuxna, och var nöjda med vår vistelse och service. Resan från flygplatsen till hotellet tog 2 minuter, vi släpptes av som andra och anlände klockan 5 på morgonen, och checkades in direkt till rum 192 med utsikt över området och havet. Rummet var rymligt, rent och städades varje dag (golvrengöring, våtrengöring av ytor, rengöring av badrum, och desinficering med antiseptika), handdukar byttes också varje dag. Städerskan Gül pratade bra ryska och var trevlig. Minibaren fylldes på varje dag med Pepsi, juice, mineralvatten, vatten och öl. Wi-Fi-signalen var stark och det fanns ingen avbrott i hela området och på rummet. Det fanns perfekta förhållanden för mitt distansarbete. På varje våning fanns det mobila självbetjäningsbufféer med kakor, bakverk, fruktkorgar, kaffemaskiner och te. Vid restaurangen för frukost, lunch och middag möttes vi av administratören Berna, som alltid önskade oss god aptit och en trevlig dag. Maten var varierad: grillad fisk och kött, räkor, saltad rökt fisk, rökt fisk och musslor; lasagne, hälsosamma rätter. Många ville ha omelett, som Selma tillagade. Pizzan var mycket god, den bästa av alla hotell! Kylskåpet på restaurangen var alltid fyllt med barnmat, juice, kefir och yoghurt. Servitörerna var snabba och arbetade ansvarsfullt (Ugor, Ibrahim, Fatima, Nazli), de serverade drycker (vi beställde juice, Pepsi och te). På kvällarna fanns det underhållning för barnen. För vuxna fanns det varje dag levande musik där sånger sjöngs på olika språk, det var roligt och känslosamt, alla dansade, det var omöjligt att stå still! Det fanns också en akrobatframträdande. SPA-avdelningen var ren och mysig, med skåp med lås, bastu, ångbastu och hammam. Den artiga Semir gav handdukar och hällde mentol på bastuaggregatet. Det fanns två uppvärmda pooler utomhus och inomhus. Det var en varm jacuzzi med kraftig massage. Det fanns också en fotpool med kontrasterande vatten, där man behövde gå fyra steg varje dag. Stranden hade sand. Det fanns en bar med drycker och servitören Mehmet gjorde uppfriskande te med mynta och citron. Området var grönt och välskött, och vi kunde promenera sent på kvällen, allt var upplyst. Vi hade kontakt med gästrelationerna Aiten, en uppmärksam och vänlig tjej, som frågade om vår vistelse och om vi hade några önskemål angående deras service. Hotellet ligger i Kundu, nära två Migros-affärer, där vi kunde köpa lokal choklad (vi gillade Ulker), sötsaker, och det fanns också affärer och marknader runt omkring. På fredagar öppnar en marknad med grönsaker, frukt, nötter och sötsaker för lokalbefolkningen nära den närmaste Migros-affären bredvid moskén. Priserna är låga i lira. Jordgubbar kostar 45 lira; pekannötter kostar 4,1 lira; cashewnötter kostar 3 lira; russin kostar 6,75 lira; plommon kostar 1 lira; turkiskt gelé kostar 7,8 lira; äpplen kostar 12,2 lira. Valutakursen för liran är 4,3. Vädret var soligt och varmt, mellan 18 och 2 grader, och vi solade efter lunchen. Hotellet överraskade oss med en komplimang i form av en tallrik med frukt och kakor, samt vin; städerskan gjorde svanar av handdukar - en extra touch för humöret! Vi är tacksamma för personalen och ledningen på hotellet för en underbar vistelse!

avatar

Hej. Vi tillbringade en vecka på detta hotell med min man från den 1 januari till den 7 januari 224. Vädret var fantastiskt bra med tanke på att det var vinter i Turkiet, men det var varmt och vi kunde till och med sola och bada i havet. Rummet. Som tidigare recensioner sagt var hotellet slitet, men det var rent i rummet med rent sängkläder, handdukar och badrockar (slitna men rena). Vi bodde i den andra byggnaden och rummen där var precis likadana som de i den första byggnaden, ingen skillnad förutom att det fanns färre rum. Tidigare hade folk sagt att rummen i den andra byggnaden var billigare, men det stämmer inte, allt är exakt likadant. För övrigt påbörjades renoveringen av den andra byggnaden, men inte den första. Så om du åker på sommaren och blir incheckad i den andra byggnaden kommer du förmodligen att få ett renoverat rum. Rummet hade delvis utsikt över havet och delvis över innergården. Påfyllning av minibaren och toalettartiklar skedde dagligen, vi behövde inte be om det. Mat och restaurang. Matens mängd och kvalitet var fantastisk: olika fiskar varje dag (lax, havsabborre, dorado, makrill), kött (kalv, kyckling, kalkon, lamm), olika grönsaker, örter, spannmål, pommes frites, frukt, desserter, ost, bröd och så vidare. Inga frågor angående maten, allt var alltid gott, mycket att välja på, och på morgonen fanns alltid smoothies med grönsaker och frukt. Drycker var också olika och serverades på begäran av servitörerna. Minus: det luktar väldigt illa (inte bara luktar utan stinker) av katturin. Katterna hade kissat på alla möbler (fast de aldrig var inne i rummet), men tydligen har möblerna blivit så gamla att de absorberat lukten och den försvinner inte. Så det luktar väldigt illa, redan från ingången till matsalen. Faktum är att hela hotellet luktar katturin, troligtvis på grund av de gamla möblerna som inte längre kan tvättas och lukten är mycket stark. Det finns några à la carte-restauranger, men det kostar extra att boka. Vi gick inte dit, de intresserade oss inte. Men alla à la carte-restauranger var fullbokade varje kväll. Stranden. Mycket stor, sandstrand, ibland finns småsten vid kanten, men det är inte allvarligt, det gör inte ont att gå på dem. Det fanns tillräckligt med solstolar och det var inte skräpigt, vi städade upp efter oss själva och ingen lämnade något efter sig. Turisterna. Vi anlände den 1 januari och hotellet verkade vara fullbokat. Huvudsakligen tyskar, mycket få ryssar. Troligtvis firade de nyår på hotellet, alla var uppklädda, men den 4 januari verkade de ha rest iväg, för då blev det lugnt på hotellet och det var mycket oväsen från dem, personalen såg trött ut. Personalen. Generellt sett har jag inga klagomål om servitörerna och bartenders. Jag har klagomål om receptionisterna och gästrelationen. Vi hade ett problem - även om vintern var mild, var det hög luftfuktighet och kallt på nätterna, och sängkläderna var fuktiga. Vi ville torka rummet genom att sätta på luftkonditioneringen på värme. Till slut var vi tvungna att kontakta dem fem gånger, vänta i ett dygn, och klaga på engelska för att en tekniker skulle komma och helt enkelt slå på luftkonditioneringen. Brytarna var avstängda och de fanns bakom en skyddspanel som bara teknikern kände till. Nästan ingen pratar ryska. Det viktigaste incidenten! Jag hade pengar i en resväska som låstes med en kodlås. Som ett resultat försvann 1 dollar och 1 lira från den låsta resväskan. Låset var svåröppnat och jag förstod inte varför till en början, men efter att summan pengar försvann blev det klart att någon hade brutit upp det (om någon har en resväska med kodlås av märket samsonite känner de till att det finns ett separat hål för tullen för att kunna öppna och inspektera bagaget, det visade sig att man enkelt kan öppna hålet med en gem om man försöker. Vi testade själva efter att pengarna försvann). Vi vände oss självklart till cheferna, de förhörde personalen (enligt deras ord) som kom in i vårt rum, men självklart erkände ingen. Vid den tiden pågick renoveringar i de intilliggande rummen, och jag skulle inte bli förvånad om reparatörerna var de skyldiga. Hotellet föreslog att vi skulle kontakta polisen själva, men vi skulle redan åka hem och det var varken säkert eller garanterat att de ens skulle ta emot vår anmälan och göra något åt saken, och de skulle definitivt inte kunna ge oss resultatet av utredningen. Jag vill påpeka att vi har lämnat pengar och värdeföremål i våra föregående 5 resor till Turkiet och ingenting har någonsin hänt. Hotellet hävdar att om något hade stulits från ett värdeskåp skulle de vara ansvariga, men eftersom någon bara rotat i vår resväska är hotellet inte ansvarigt! Slutresultat. Hotellet är inte alls nytt, det finns en lukt av katturin, men det är mycket bra läge, maten är bra, lämna pengar i värdeskåpet om du vill att de ska vara kvar. Men det finns inte en hög nivå av gästfrihet här heller. Tidigare var vi på Crystal där var relationen till gästerna annorlunda och vi var i Side Breeze - det är som en helt annan värld när det gäller gästservice (alltid uppmärksam service, utmärkt underhållning). Här beror det förmodligen på det stora antalet gäster.

avatar

Författaren till recensionen gav inte en uttömmande beskrivning av sin vistelse på hotellet. Jag vill gärna dela med mig mer detaljerat om mina upplevelser från vistelsen på hotellet.

avatar

Författaren till recensionen lämnade inte en utförlig beskrivning av sin vistelse på hotellet. Jag vill gärna dela med mig mer detaljerat om mina intryck av min vistelse på hotellet.

avatar

Jag bodde ensam på Sherwood Exclusive Lara Hotel 5* från den 12 till den 22 december 222. Jag checkade in själv via receptionen utan någon tur eller internetwebbplats. Jag flyttade från ett annat hotell i närheten. Hotellet var redan halvtomt, men alla i receptionen begärde 5 gröna för ett rum med havsutsikt. Men det spelade inte så stor roll där i december, så jag betalade inte. Rum 1613 var litet, rent, men mycket slitet. Städningen skedde varje dag och handdukarna byttes också dagligen. Minibaren i rummet fylldes på varje dag, ibland missade de det men efter ett telefonsamtal fick jag det, där fanns Pepsi, juice, mineralvatten, vanligt vatten och öl. WiFi-signalen var ganska stark över hela området och i rummet. Restaurangen nedanför. Maten var som vanligt på hotell, varierad: fisk och kött, grillat och kokt, saltad rökt fisk fanns, mycket god pizza. Det fanns alltid barnmat, juice, kefir och yoghurt i restaurangens kylskåp. Servitörerna var duktiga och tog sitt arbete seriöst, de serverade drycker. Det fanns barer nedanför, och varje dag hölls någon form av underhållningsprogram där, mittemot receptionen och en separat typ av sport en liten bit längre bort och på stranden. Det fanns importerad alkohol, jag dricker kubansk rom, den fanns där. Ölen var Efes på flaska. Resten var lokalt. Det fanns 1 valfri cocktail. Alkoholfria cocktails var baserade på läsk och mjölk. Vattenparken var stor, men den var redan stängd för vintern, men det fanns många vattenrutschbanor, inklusive för barn, och pooler med solstolar. Den var belägen framför hotellet, precis intill vägen, alltså mellan huvudgatan och hotellet. Så om du åker upp på en rutschkana kommer du se hela gatan. Jag älskar själv att åka vattenrutschbanor och tror att det bara kommer att vara fantastiskt där under säsongen. SPA-området var rent och mysigt, bastu, ångbastu, hamam. I bastun hällde de mint på kaminen. Det fanns 2 uppvärmda pooler, en utomhus och en inomhus. Det fanns också en annan pool för 16+ på en sluttning på taket, den var stängd på vintern. Det fanns en varm jacuzzi med kraftfull massage. Stranden hade sand. Det fanns en bar med drycker, soliga dagar kunde man dricka mintte med citron. Området var grönt och välskött, vi promenerade sent, allt var upplyst. Hotellet ligger i byn Kundu, så det fanns affärer och marknader överallt, precis framför hotellet fanns Migros-butiken och ett apotek. På fredagar öppnar en marknad med grönsaker, frukt, nötter och sötsaker för den lokala befolkningen nära Migros-butiken bredvid moskén. Vädret i december var soligt, men inte så varmt längre, 18-2 grader, man kunde även sola i ungefär 2 timmar på eftermiddagen.

avatar

Vi hade en familjesemester i Turkiet och var tvungna att boka ett hotell i Antalya i 3 nätter för shopping. Incheckningen gick perfekt, väldigt snabbt och det fanns personal som talade ryska i receptionen. Rummet var dock en besvikelse, möblerna var gamla och alla nattduksbord var avskavda och dessutom smutsiga (de hade inte ens torkat av teprickarna på garderobsdörrarna från tidigare hyresgäster under de 3 dagarna), sängkläderna hade fläckar, golvet var smutsigt och taklampan bredvid sängen var dammig. Det finns två pluspunkter med hotellet - området och maten på huvudrestaurangen. Området är vackert, mysigt och kompakt. Tack till trädgårdsmästarna.) Maten: jag börjar med baren vid stranden, borden rensas inte av servitörer, det är omöjligt att få dem att ta bort det från bordet. De återanvänder plastmuggarna, vilket är hemskt, det är verkligen på tiden att de byts ut mot glas- eller pappersmuggar. Maten i strandbaren är inte god. På huvudrestaurangen är matutbudet mycket stort och allt smakar gott, jag ska inte räkna upp allt. Det finns även en nattbistro på hotellet, vilket är bekvämt, men vi kom till hotellet kl 23 och hann inte för kvällsmaten. Det fanns bara en äldre servitör som jobbade i bistro, beställning från menyn, all möbler var slitna, porslinet hade flisor och aptiten försvann. Kaféet har oäkta kaffe, borden är smutsiga. All möbler i lobbyn är gammal och smutsig. Sammanfattningsvis behöver hotellet en renovering snarast, jag rekommenderar inte detta hotell!

avatar

Så, i själva verket ... och vi får inte glömma att alla har olika smaker. Priset är 27 för två personer i 11 nätter. Check-in tog lång tid. Det fanns en anteckning att det var smekmånad. Bonusar - svanar av handdukar, en flaska vin, frukt. En gratis middag på À la carte restaurangen (vi gick till en italiensk restaurang - det var gott!) En 5% rabatt på tältet vid havet. Nackdelar för oss. Ingen underhållning på kvällarna. På båda sidor av hotellen finns det diskotek och liknande varje dag. Animationen under dagen är svag. Hotellet är verkligen barnvänligt. För en familjesemester. Maten är utan klagomål. Frukt av olika sorter, fisk, kyckling, kött, många snackbarer, det finns till och med en separat kafeteria med mycket vackra desserter. Servitörerna är uppmärksamma och kommer alltid fram flera gånger. Det finns många pooler (särskilt 16+), en ren strand, parasollerna är upptagna efter 1 på både stranden och vid poolerna. Rummen är för 4 personer. Städningen är väldigt dålig, speglar/väggar torkas inte (fläckar, smuts). Området är litet. Personalen i receptionen är ganska vänliga. För dem som tycker att det är viktigt - ingen reaktion på ryssarna, allt är bra. Utflykter - Istanbul kostar 195 euro per person. 4 av 1. Vi spenderade en timme i en godisbutik. Guiden var alltid försenad och försvann någonstans. Det är bättre att resa dit själv. Utflykten "Taz Canyon". Om Elvin är guiden rekommenderar jag den 1%. Slutsatsen är att hotellet är värdigt, bra för familjer. För dem som söker underhållning kommer det att vara tråkigt.

avatar

Med tanke på de stigande priserna för resor valde vi Sherwood Lara som alternativ i år. Om man inte jämför hotellet med de tidigare besökta i Lara så är det inte dåligt, om man jämför det så är det högst 4 stjärnor! Vi kom tidigt och var på hotellet vid 5 på morgonen, ingen hälsning eller något alls, alla sov, killen i receptionen sa att hotellet var fullt och att det inte fanns några rum före kl. 12, han sa inget annat egentligen. Vi väntade på gästrelation Ayten, hon var överens med oss och vi blev incheckade kl. 1. Rummen var inte imponerande (gamla, trasiga sängkläder, badrockar som trasor, fläckiga handdukar). Men efter några dagar brydde vi oss inte längre, de bytte lakan och handdukar, vi hittade rena också. Städningen! Vår städerska gjorde verkligen sitt bästa, hon dekorerade sängen med blommor, vek svanar och origami i toalettpapper, men hon tvättade aldrig golven eller dammsög. Det kändes som att det var sand i rummet sedan början av säsongen. Trots dessa nackdelar gillade vi hotellet för dess gästfrihet och mysighet! Personalen är mycket vänlig, hjälpsam och trevlig! Maten i restaurangen var okomplicerad men varierad och god, ja, det fanns ingen lätt saltad fisk till frukost, bara grillad öring och skaldjur en gång, men det fanns alltid något för oss och barnet. Mycket frukt och läckra, urvalet av sötsaker var begränsat, men baklava fanns alltid. Det finns importerade drycker, men främst lokala, två sorter av flaska öl, bara kolsyrad vatten, pulverkaffe, ayran, mineralvatten, Yupo-juice, bara apelsinjuice till frukost. Bartenders gör goda alkoholfria och alkoholhaltiga cocktails, turkiskt kaffe, det finns chips och nötter. Utmärkt glass, kulor och en variation i förpackningar. Det finns underhållning, de som ansvarar för barnen är mycket trevliga och uppmärksamma. På kvällen finns det levande musik och dans i baren på stranden, vi gick inte på shower, vi lade oss med barnet tidigt. Stranden är sandig, det finns alltid platser på morgonen, städningen är inte så bra, men igen, tyska farmödrar som röker kunde hålla den i sig istället för att sätta fimparna i sanden, då skulle det vara renare. Bra vattenpark med barnområde. Hotellet lämnade trevliga intryck, det är lite obegripligt varför de inte kan uppdatera textilierna och porslin för att undvika att skämma ut sig med sådana småsaker. Ja, det behöver renoveras, gammaldags inredning, slitna rum, men området är väldigt vackert och välskött, personalen försöker, skapar en trevlig atmosfär, havet, solen, sanden, vad mer kan man önska? Det finns massor av affärer i närheten, en apotek rakt över gatan där alla ryska kort accepteras, vi handlade mycket där! Vi kommer att komma ihåg detta hotell, men jag kan inte rekommendera det helt klart, eftersom alla har olika förväntningar på sin vila, vi ville bara värma oss, simma och koppla av i en lugn miljö bort från allt och det lyckades vi med!

avatar

Valde hotell baserat på recensioner, men ångrade det senare. Kom till hotellet kl. 23, ingen mötte oss, de gav oss ett rum med utsikt över det närliggande hotellet (okej för oss, även om det var stark vind och buller från grannhotellets ventilationsanläggning när vi gick ut på balkongen). Överraskningen var att det fanns en moské bredvid och att bönen kallades kl. 6. Frågade om maten och skickades till nattrestaurangen (bättre om vi inte hade gått). Servitörerna rörde sig medan de serverade européerna först och märkte inte ens oss. Efter 3 minuter serverade de maten och allt var kallt, vi skickade tillbaka det för att värmas. Vi gick hungriga till rummet och där var det flera överraskningar: lakan och handdukar var fläckiga, gråa och slitna, det var hemskt. Kassaskåpet fungerade inte. Gick till receptionen med problemen och de ville inte ens lyssna på oss. Nästa dag när vi träffade guiden berättade vi allt för henne och hon kallade på guest relations, vi gick till rummet med deras turkiske chef, de låtsades som om det var första gången de stötte på något sådant. Maten i baren var hemsk, dryckerna var utspädda och glasen gamla. Huvudrestaurangen hade medelhavsmat, inget extra, det var svårt att välja. Matpresentationen i restaurangen var oattraktiv, förrätterna var slarvigt skurna, tårtorna var frysta och frukterna var hårda och omogna. Stranden var liten för så många gäster, många stannade vid poolerna, havet var rent och lagom varmt, men ingången var hemsk, sanden blandad med stenar och stränderna var inte bekväma för fötterna eftersom sanden var grov och ojämn. Vi gillade inte hotellet på grund av dess bristande service, brist på gästfrihet och bekvämlighet, personalen var oengagerad och oresponsiv. Endast hotellområdet gillade vi, det var tydligt att de underhöll (eller kontrollerade det väl), det var trevligt att titta på och beundra. Det fanns även ett katthus på hotellet där några katter bodde. De gick runt på området och var lugna. Men djuren verkade vara sjuka (ögon, öron). Det fanns många affärer nära hotellet (vi såg inget intressant där), man kan gå dit om man behöver något brådskande som tofflor. För shopping rekommenderar jag köpcentrumen eepo, Terracity och Migros. Vi åkte dit med lokalbussen. När det gäller apotek rekommenderar jag Sultan Bazaar och ett apotek mittemot hotellet, i de andra försöker de lura dig (jag har testat dem själv, eftersom det inte är första gången jag är i Turkiet). Betalning för ryssar är bara kontanter (vi växlar euro till lira). För de pengarna motsvarar inte hotellet förväntningarna, hotellet behöver renovering och förbättrad service.

avatar

Jag vill uttrycka min enorma tacksamhet till personalen som jobbar med gäster. Tack för en fantastisk födelsedag, för tårtan på restaurangen och gratulationerna på rummet. När det gäller maten var det ganska dåligt, kanske på grund av vintern. Ja, angående den inomhuspoolen, där finns ju mögel, den behöver renoveras. Under vårt besök på hotellet var det fotbollsspelare hos oss, väldigt många lag, och de höll oss bara vakna, de drack och skrek som galningar, det förstörde verkligen vår vistelse. Sammanfattningsvis, det kommer att fungera att koppla av en gång, men vi kommer inte att åka dit igen.

avatar

Författaren till recensionen gav inte en utförlig beskrivning av sin vistelse på hotellet. Jag vill gärna dela med mig mer detaljerat om mina intryck av vistelsen på hotellet.

avatar

God dag allihopa! I år flög vi för första gången till Turkiet för att semestra på vintern - i februari. Semestern var nödvändig eftersom våra pass skulle gå ut så vi kunde inte åka till Egypten, så vi flög till Antalya istället. Vi valde Sherwood-hotellet och det ångrar vi inte en enda gång! Vi blev mycket välkomnade, personalen hjälpte oss med våra väskor och vi fick ett fantastiskt rum med utsikt över poolerna och havet! På morgonen gick jag direkt ut på balkongen för att njuta av utsikten. Hotellets personal är välutbildad och bemöter gästerna med ett leende! I februari var det många tyskar, turkar, engelsktalande (jag kunde inte riktigt avgöra nationaliteten), bulgarer och några ryssar på hotellet. Incheckningen var snabb, rummet var utmärkt och baren hade ett stort urval av drycker, öl, juice och de hade alltid flera sorters te, kaffe, socker, grädde och mineralvatten. Maten var utmärkt, även om det inte var högsäsong fick vi kött som grillats, ost, massor av grönsaker, frukt, sötsaker och glass! Det finns även ett café där du kan beställa mat från menyn från kl.01:00, bakverk, tårtor, glass, cappuccino, juice och så vidare. Baren är fantastisk! Du kan beställa cocktails inte bara från menyn utan även de du känner till som piña colada eller mjölk med vispgrädde och så vidare. Spaet är öppet från kl.09:00, men det är synd att de stänger redan kl.19:00 på vintern! Bastun är ren och mycket bekväm och hamamen är fantastisk! Jacuzzin fungerar, poolen har verkligt varmt vatten och jag simmade med nöje! Det som jag gillade är att när du simmar ser du alltid palmerna och mandarinträden genom de enorma panoramafönstren. Totalt sett hade vi tur med hotellet - vi hade en fantastisk semester, älskade hotellet av hela vår själ och vi är glada att komma tillbaka igen och igen! Vi hade också tur med vädret: det var +16, soligt, vi promenerade runt i den gamla staden (Kaleici), åkte till köpcentret, promenerade längs strandpromenaden och njöt av vila och avkoppling! Jag vill säga ett stort tack till hotellets personal för deras varma välkomnande!

avatar

Idag kom vi tillbaka från det underbara hotellet. Vi hamnade där av en slump - på rekommendation av en turistagent och ångrade inte vårt val. Vi flög iväg från Sheremetyevo på natten. Flygplatsen var som om den var övergiven. Samtidigt som vi flög fanns bara två andra flygningar: till Sri Lanka och Jerevan. Polisen övervakar noggrant ordningen och gripa aktivt de som bryter mot lagen. Det är de lyckligt lottade medborgare som har tillåtelse att köpa alkoholdrycker och koppla av lite innan avresan. Var försiktig, kära turist! När vi checkade in vårt bagage fick vi personalen att bedöma storleken på vår handbagage med en kalibrator och till och med sticka ut tungan, tittandes över disken, hoppandes att turisten skulle misslyckas i denna utmaning. Vi kom fram utan några problem, turkiska gränsvakterna slog snabbt stämpeln i passet. Sedan hämtade vi våra väskor, tog transfern och kom till hotellet. Trots att vi kom tidigt på morgonen blev vi snabbt inkvarterade. Det måste sägas att hotellet bara är en femtedel fullt. Huvudsakliga ankomsten och officiell öppning av säsongen planeras i början av maj. De väntar på våra turister med stor förväntan. Även om hotellet marknadsför sig som europeiskt kommer det inte finnas några problem med ryska språket. Från receptionen till rumsservitören kan alla några ord på ryska i sina yrken. Framför receptionen, på dagen, finns nästan alltid en värdinna vid namn Aiten. Du kan ställa henne vilken fråga som helst eller vända dig till henne med ditt problem. Vi hade inte mer än tio av våra landsmän på hotellet och de verkade inte ivriga att kommunicera, men vi hittade sällskap bland utlänningar och hade en bra kommunikation tack vare Google Translate och, på kvällen, tack vare ett enormt urval drycker på hotellets barer - i ett internationellt "förbryllande" av enskilda ord och "på fingrarna". Förresten, jag är fortfarande arg på mina föräldrar för att de inte slog mig i skolan när jag hoppade över språklektionerna. Det finns mer än tillräckligt med barer på hotellet. Vi besökte dem inte på hela åtta dagar. Och hotellets koncept innebär inte att du behöver gå mycket runt på hotellet. Servitörerna hittar dig själva och frågar vad du vill ha. Rullstolsdrickarna, som vi kallade dem, tar hand om att du inte behöver anstränga dig och att du inte behöver lämna solstolen vid någon av poolerna. Efter några dagar kommer de ihåg din favoritdrink och du behöver inte ens säga namnet. Underbart! Jag kan ha fel, men jag räknade fem olika sorters flasköl på barerna och jag kunde inte räkna antalet starka drycker - jag tappade räkningen. Hotellet förbereder sig för sommarsäsongens anstormning - arbetarna planterar grönska, klipper buskar och träd. De anställer personal som talar ryska. Jag vill särskilt nämna animatören Anastasia. Anastasia är en mycket hjälpsam tjej: hon berättade för oss varje dag vilket program som var planerat för dagen och översatte när vi pratade med utlänningar under kvällsanimationen. Hon känner staden väl och kan svara på dina frågor om vad som finns var. Sportaktiviteter är hennes specialitet. Den första poolen till höger när du går mot havet är varm, de andra blir varma vid lunchtid. Men vädret blir bättre för varje dag, så jag kommer inte att fokusera på vattnet på hotellet. Handdukar delas ut på väg till stranden, mittemot den huvudsakliga restaurangen, i ett utrymme över poolen med en temperatur på 16 grader. Vi badade i havet först från mitten av semestern. I början var det kallt, och jag tillåter mig inte att dricka ren vodka eller whisky under dagen ännu. Du kommer säkert träffa Aslan under semestern. Han erbjuder gratis resor till Antalya för shopping - en shoppingman, ryska är hans modersmål och han svarar gärna inte bara på frågor om hans "destination". Vi bytte valuta till turkiska lira hos honom, med en liten procent för honom. Du behöver inte oroa dig om du glömmer tandborstar, rakhyvlar och rakskum, nålar och tråd och andra nödvändiga saker hemma - allt detta kommer finnas i rummet. Minibaren fylls på varje dag efter behov, men den behövs egentligen inte så mycket. Om möjligt, hälsa animatören David. Du kommer genast känna igen honom - en mörkhyad dartmästare från Kenya. Du kan hälsa på honom med ordet "Jambo" och säga "Aku na matata, Zanzibar!". Han kommer troligen inte komma ihåg mitt namn, men han bör komma ihåg namnet Tatiana. Han kan några fraser på ryska, men han kan inte svara på dina frågor. Det finns massor av butiker och ett köpcentrum med "rymdpriser" i närheten av hotellet. Jag måste säga att ljudisolationen i rummen är dålig. Om grannarna ovanifrån kommer tillbaka från en nattklubb i staden kommer du höra deras rörelser i rummet och andra ljud väl. Balkongdörren skyddar också svagt mot basen från musiken och högljudda rop från berusade tyskar. Men detta är småsaker jämfört med allt annat. Ha en trevlig semester!

avatar

Utmärkt hotell. Vi checkade in utan problem vid 6 på morgonen när vi kom, rummet var i utmärkt skick med havsutsikt från sidan i den andra byggnaden, utan extra kostnad. Maten på hotellet var värdig, allt fanns (fisk, kött, kyckling, tunga, räkor, mycket goda ostar, frukt, grönsaker, soppor), du kommer definitivt inte att vara hungrig. Maten på hotellet serverades 24/7. Glassen i förpackningar var mycket god. Alkoholen i barerna var både lokal och importerad (de hällde på det du bad om), ölen var på flaska (Bud Miller Beks Effes). Stranden var ren (sand), det fanns alltid tillräckligt med solstolar, det fanns många av dem på stranden. Det finns en liten detalj att hotellet behöver arbeta på animationen, den var faktiskt ganska svag. Det var inte viktigt för oss, så hotellet får ändå en 5!!! Jag rekommenderar det!!!

avatar

Vi firade med en grupp på Sherwood under vinterlovet. Vi kom fram och checkade in utan problem, rummet hade utsikt över grannhotellet. Möblerna var slitna, men de ordnade snabbt en extrasäng till vår dotter. Badrummet var bra, inga läckor i VVS. Städningen var ok, minibaren fylldes på oregelbundet. Det fanns ingen rysk kanal på TV:n, så vi var tvungna att titta på ryskspråkiga kanaler från OSS-länderna. Området var avslappnat, många pooler var tömda. Utomhuspoolen var uppvärmd men vattnet var kallt. Vi gick ibland till den uppvärmda inomhuspoolen för att värma oss. Stranden var trevlig, sanden och vattnet var uppfriskande, men man kunde bada. Strandbaren öppnade kl 11, utbudet var begränsat och personalen var inte särskilt entusiastisk. Baren i lobbyn hade trevliga bartenders, det var trevligt att sitta där med vänner. Maten i matsalen var utmärkt för turkiska standarder, men inget särskilt gourmet. Jag själv är inte kräsen, jag kunde alltid hitta linssoppa eller andra soppor, olika varianter av turkisk pizza (pide), sallader, kött, och fisk. Det fanns alltid mycket att välja på, det var svårt att gå hungrig. Jag blev vän med servitörerna, de var trevliga och gav bra service. Barnanimationen var inte särskilt bra, det var några program på kvällarna men de var inte lockande. Kanske berodde det på att det inte var säsong. Det fanns en Migros-butik på andra sidan vägen, priserna var rimliga. Jag gillade också apoteket i shoppingcentret, priserna var normala och de accepterade Mirakort. Vi åkte till Antalya Outlet och Terra City för att shoppa. Priserna på vintern var utmärkta, jag gillade Terra City men det var problem med kortbiljetter i området. Vi hade en fantastisk semester och vi tackar hotellpersonalen för upplevelsen. Men hotellpriserna på sommaren blir extremt höga (((

avatar

Besökte Turkiet 25 gånger. I Sherwood för fjärde gången. I år var hotellen i Lara nästan tomma, förutom några med lägre pris. Vi bodde i 15 dagar med två familjer. Rummen var klara från morgonen, bredvid varandra. Kommer att skriva jämfört med juni 222. Nästan ingenting har förändrats. Förmodligen på grund av att hotellet inte var fullbokat med endast 45% beläggning, var utbudet i restaurangen lite begränsat. Mindre lamm, ost, nötter, yoghurt, körsbär. Det fanns ingen körsbärsglass alls. Men de erbjöd jordgubbar, vilket saknades förra året. Efter att hotellet fyllts upp med turister blev det bättre. Maten var överlag bra. À la carte restaurangerna blev bättre. Mongoliskt kök var trevligt. Städningen av rummen var okej, men inte utmärkt. Området och poolerna var utmärkta. Stranden var nästan tom, vi kunde inte ens hitta några som ville spela volleyboll. Nackdelar: De kan fortfarande inte placera bord på stranden bredvid solstolarna, det fanns få papperskorgar och möblerna i lobbyn hade blivit gammal. Hotellet behöver verkligen renoveras. Gästerna: Först var det fler engelsmän, sedan ryssar (av 5 rum var 4, sedan 12). Resan var med Pegas, jag ville köpa utflykter men de hade inga i år. Var tvungen att köpa från en annan arrangör. Jag flög till Nordcypern, det var väldigt trevligt. Vi avtalade om transfer och taxiresor i förväg på biluthyrningsavdelningen. Använde det sju gånger, var mycket nöjda. Hotellets starkaste sida är personalen. Många av dem kände igen oss, det var trevligt. Alla vi pratade med hjälpte oss direkt, betjänade oss, frågade om vår vistelse. Jag skulle vilja nämna servitörerna i restaurangen, animatörerna - David, Anastasia. De bästa var gästavdelningen: Kristina och Aytan. Som stamgäster fick vi många olika bonusar. Semestern var utmärkt. Vi är redo att komma tillbaka nästa år. Tack för uppmärksamheten och omsorgen.

avatar

Detta är inte UA! Känslan är att allt är där, men i själva verket bara för syns skull. Till exempel finns gästrelationen men fungerar inte. Det är alltid en tom stol, en gång bjöds vi äntligen in till Kristina, men det blev ingen dialog (det fanns en annan person med en aktiv inställning, men tyvärr lyckades jag inte prata med henne). Städningen - städerskan försökte verkligen, till och med tvättade golvet, men av någon anledning torkade hon inte av dammet. Servitörer och bartenders - mycket trötta. De kan inte göra drinkar helt! Bistro 7/21 är en ren fiktion att du kan äta dygnet runt på hotellet. Barnbordet fungerade inte. Min åsikt är att ledningen inte gör tillräckligt. Om det fanns en checklista och personalens arbetskontroll, inriktning på gästfrihet, skulle många problem vara lösta och det övergripande intrycket skulle vara bättre.

avatar

Vi kom tillbaka från semestern för ett par dagar sedan och har äntligen tid att skriva en recension. Jag kommer som vanligt vara objektiv och ärlig. Hotellet är bra, inte lyxigt eller exklusivt, men bra. Det är en typisk "5-stjärnig" Kundu, med sina för- och nackdelar. Det är lite långt till centrum, men det går att ta sig dit. Väldigt varmt och mysigt, en viss gemensam komfort i atmosfären. Bra familjerum. Badrockar och tofflor. Snyggt och rent område. Bra, varmt och tillräckligt rent SPA. Varm utomhuspool. God mat i huvudrestaurangen, många salar. Många barer. Fina och goda à la carte-restauranger. Bra bistros för sena luncher. Bra bubbel från frukost till natt. Det finns bra importdrycker, men man bör vara försiktig. Mycket personal. Utmärkt internet överallt. Detta är det positiva. Nu till detaljerna. Hotellet är ganska gammalt. Det märks på rummen, VVS:n, möblerna och framför allt de mjuka möblerna i restaurangerna, barerna och lobbyn. Städningen av rummen och påfyllningen av minibaren och hygienprodukterna är inte den bästa. Krossade galgar. De lägger bara duschgel, schampo, balsam och lotion, och inget mer. Personalen är inte särskilt pålitlig, särskilt inte personalen i barerna. Och jaaa, förvånansvärt smaklösa cocktails om man ska vara petig. Jag kan inte säga något om dagtidens underhållning, det intresserar oss inte. På kvällarna hamnade vi på några musikkvällar, trevligt. Trots detta har vi väldigt positiva intryck av vår semester! Och ett särskilt tack och hälsningar till den underbara Ayten från gästservice! Synd att vi inte kunde träffas innan vi åkte!

avatar

Vi bodde på hotellet från den 3 januari till den 6 november. Incheckning sker endast från kl. 14, inte tidigare. Hotellet är ganska slitet och rummen behöver renoveras. Men i övrigt är allt ordentligt: välskött område, utomhus- och inomhuspooler som är uppvärmda, vilket är mycket viktigt under vintern, en fin pir och en ren strand. Maten är standard, ingen gick hungrig, varje dag var det olika fisk (forell, dorado, kokt, grillad, stekt, ångkokt), alla sorters kött (kalvkött, kyckling, kalkon, lamm), det finns ett barnbord (grönsaksgröt, yoghurt, fruktmjölk, juice på burkar och askar), en dietmeny (kokt potatis, ris, broccoli, grönsaker), på morgonen serveras mjölkgröt (mannagryn, havregryn, bovete). Det finns även restauranger för åldrarna 16+. Det finns också en pool på höjden för 16+, det är väldigt coolt där, men vattnet är kallt. Men man hör inte barnen)). Utomhuspoolen är i skuggan efter kl. 16, men gör man två steg hamnar man i en varm inomhuspool och bastur där inträdet är fritt. Mycket bekvämt. Drycker: importalkohol endast Red Label, Black Label och Ballantines, vodka Absolut, tror att jag såg Cinzano. Ölen är Efes på flaska. Resten är lokalt. Det finns ett val av en cocktail. Alkoholfria cocktails baserade på läsk och mjölk. Inte alla handdukar är fräscha, och badrockarna är generellt av dålig kvalitet, men det störde oss inte särskilt mycket. Vi gick till Ayten, bytte ut trasiga badrockar och de kom till och med med en badrock till barnet)). Städningen var perfekt. Några lire eller en dollar gjorde underverk. Generellt sett är vi mycket nöjda med vår vistelse. Vädret var fantastiskt och havet var kristallklart. Det finns en Migros-supermarkt och ett apotek nära hotellet, där de accepterar Mir-kort som betalning.

avatar

Vi var där med mamma och syster år 217 och bestämde oss för att återvända i år. Men när vi kom fram insåg vi att det var inte det bästa beslutet. En mycket otrevlig dam (en turkiska, tyvärr kommer jag inte ihåg hennes namn) tog emot oss inte särskilt vänligt. Hon sa att rummet skulle städas och vara klart klockan 14:00. Eftersom vi kom vid 12:30 gick vi och åt lunch. Vid 13:30 gick vi till henne igen och frågade om rummet var klart. Hon svarade igen att rummet skulle städas. Okej, vi väntade till 14:10, fick våra nyckelkort och gick för att checka in i det städade rummet. Så ”städat” att det låg hårstrån på golvet och varken sängbord eller bord var rengjorda. Och kylskåpet läcker. Så pass mycket att det hade bildats en vattenpöl på golvet. Semester började med dispyter. Den här damen i receptionen spelade dum och låtsades att hon inte förstod vad jag pratade om. Efter 3 eller 4 samtal hittade vi äntligen personal som talar ryska. Underbara tjejen Aiten. Det enda ljusa fläcken på det här hotellet! Hon förklarade vad vi var missnöjda med. Städningen gjordes om, men till sist städade jag själv vårt rum efter den städningen. Kylskåpet byttes ut (från aska till eld). Okej, vi accepterade det också. På 5 år har de inte ändrat något på hotellet, trots att de överallt skriver om en TOTAL renovering, men i själva verket visade det sig att renoveringen var partiell och bara berörde poolerna och gårdarna. Möblerna är gamla, precis som handdukar/sängkläder/badrockar och VVS-utrustning. Det är direkt obehagligt att använda allt detta. Maten är enformig och dålig. Köttet är segt. De senaste dagarna åt vi bara ris och makaroner. Desserterna är medelmåttiga. Det finns inte den variation som fanns tidigare. Det enda, denna gång fanns det ett brett utbud av frukt. Maten på barerna är också medelmåttig, burgarna/kebaben är omöjligt att äta. De är både starka och råa. Gazlemene (turkiska piroger) är läckra! Och glassen, som kommer i förpackning (inte i kulor), är fantastisk! Sammanfattningsvis är inte detta hotell värt sina pengar (18 000 för 2 personer).

avatar

Vi har återvänt från vårt tredje besök på hotellet. Jämfört med förra året var det ännu bättre. Det kanske beror på att det var början av oktober och begränsningar på grund av covid. Vi kom till hotellet på morgonen och fick ett rum med havsutsikt som var redo för oss. Det fanns en välkomstgåva med vin, frukt och godis. I rummet fanns badrockar, tofflor och alla badrumsartiklar. Städningen av rummet var bra, vi hittade inga brister. Allt i rummet fungerade korrekt. Området var rent och välskött. Vi kunde inte gå på föreställningarna i amfiteatern, så vi vet inte vad som hände. Det fanns livemusik varje dag på två platser - innan restaurangen under middagen och efter den nära stranden. Animationen fanns vid poolen och på stranden, där det fanns volleyboll och boule. Maten var bättre och mer varierad. De sa att det var en ny chefskock. Det fanns alla typer av kött, olika tillagningar av lamm. Fisk i flera sorter. Det fanns många olika frukter, vi åt körsbär, vattenmelon, melon och ananas. Det fanns ingen jordgubbar, men de tog personligen med dem till vårt rum. Det är omöjligt att beskriva allt om maten. Allt var läckert. I snacksrestaurangen beställde vi från menyn som tidigare. Det fanns många servitörer som snabbt betjänade oss och visste vad de skulle ta med. Vi åt i en avdelning för 16+. Servitriserna var fantastiska. Många kände igen oss från förra året. Det var väldigt trevligt. Det fanns mycket plats på stranden. Solstolarna var bra. Stranden städades kontinuerligt. Ingången till havet var som i hela Lare. Nackdelar var att det nästan inte fanns några bord vid solstolarna eller sopkorgar på stranden. Den största nackdelen var att det behövde renoveras. Om rummen var bra och allt fungerade, behövde lobbyn ersättning för inte bara möbler utan också hissar. Men det påverkade inte vår vistelse på något sätt. Vi hade en utmärkt vila. Vi fick olika trevliga bonusar som upprepningsskänningar. Jag vill särskilt nämna personalen i gästavdelningen. Mycket trevliga tjejer, Christina och Aiten, gjorde ett bra jobb. Tack också till Elene Eniz. Jag rekommenderar definitivt detta hotell att besöka. Om ni har några frågor, fråga, jag svarar.

Tjänster och bekvämligheter
 • Massage / Skönhetscenter
 • Kroppsbehandlingar
 • Biljard
 • Gratis Wi-Fi
 • WiFi
 • Trädgård
Visa alla bekvämligheter 33
Plats
Till stadens centrum
16.8 km
Vad finns i närheten?

Rumspriser

vuxna
Välj ett datum
loaderladdar
Kolla tillgänglighet
Priserna kan vara inaktuella, välj datum för att se aktuella priser
Du kan bara boka ett hotell på TravelAsk partnersidor
pris
Uppdatera priser
 • 914 SEK
  Pris per natt
  Hotels.com
  Hotels.com
 • 925 SEK
  Pris per natt
  Booking.com
  Booking.com
 • 957 SEK
  Pris per natt
  Trip.com
  Trip.com
 • 979 SEK
  Pris per natt
  Super.com
  Super.com
 • 1012 SEK
  Pris per natt
  Agoda.com
  Agoda.com
 • 1077 SEK
  Pris per natt
  Priceline.com
  Priceline.com
 • 1110 SEK
  Pris per natt
  Expedia.com
  Expedia.com

Vad finns i närheten

Kopak Cayı mevkii - Kundu Antalya, Kalkon

Sherwood Exclusive Lara Hotel, som ligger i distriktet Lara i Antalya, Turkiet. Hotellet ligger i närheten av några attraktioner och monument:

1. Lara Beach: Hotellet är beläget nära den vackra Lara Beach, känd för sina gyllene sandstränder och klara vatten. Det är en populär plats för solbad, simning och vattensporter.

2. Antalya stadskärna: Hotellet ligger cirka 12 kilometer från Antalyas stadskärna. Stadskärnan erbjuder olika faciliteter, såsom köpcentra, historiska platser, restauranger och nattliv.

3. Dudenfallen: Dudenfallen är en imponerande serie av vattenfall belägna cirka 13 kilometer från hotellet. Du kan ta en båttur eller besöka parken för att njuta av den naturliga skönheten hos vattenfallen.

4. Antalya Expo Center: Sherwood Exclusive Lara Hotel ligger nära Antalya Expo Center, där olika internationella handelsmässor, utställningar och konferenser äger rum året runt.

5. Antalya Aquarium: En av världens största akvariekomplex ligger mycket nära hotellet. Besökare kan utforska olika havsarter och delta i interaktiva utställningar.

6. Antalium Premium Shopping Center: Antalium Premium Shopping Center, som ligger bara en kort distans från hotellet, erbjuder internationella och lokala varumärken samt mat- och underhållningsmöjligheter.

7. Golfbanor: Det finns flera golfbanor nära hotellet, inklusive Antalya Golf Club och National Golf Club, som är perfekta för golfälskare. Dessa är bara några exempel på attraktioner i närheten av Sherwood Exclusive Lara Hotel. Antalya har en rik historia, vackra stränder, ett livligt nattliv och många turistattraktioner att utforska.

map
Sherwood Exclusive Lara
Hotell

Till stadens centrum16.8

Om hotellet

Om

Sherwood Exclusive Lara är en 5-stjärnig hotell beläget i Antalya, Turkiet. Det är en exklusiv semesterby som är känt för sin lyxiga boende, utmärkt service och vackra omgivningar. Hotellet erbjuder olika rumstyper för att passa olika preferenser och grupstorlekar. Några av rumalternativen inkluderar Standardrum, Familjerum, Svit och Villor. Rummen är rymliga, smakfullt inredda och utrustade med moderna bekvämligheter som plattskärms-TV, minibar, kassaskåp, luftkonditionering och gratis Wi-Fi. När det gäller mat erbjuder Sherwood Exclusive Lara olika matalternativ för att tillfredsställa alla smaker. Huvudrestaurangen erbjuder buffémat med ett brett urval av internationella och lokala rätter. Dessutom finns det olika à la carte-restauranger som specialiserar sig på turkisk, italiensk, skaldjur och mycket mer. Gästerna kan njuta av snacks, bakverk och drycker från de olika barer och kaféer som finns på hotellet. För de som söker avkoppling och underhållning erbjuder hotellet flera pooler, inklusive en utomhuspool, inomhuspool och en separat barnpool. Gästerna kan också njuta av solen eller delta i olika vattensportaktiviteter på den privata stranden. Andra faciliteter på Sherwood Exclusive Lara inkluderar ett spa- och hälsocenter, fitnesscenter, barnklubb, underhållningsprogram, tennisbanor och butiker. Hotellet erbjuder också 24-timmars reception, rumservice, tvättservice och gratis parkering för gästerna. Med sin fantastiska plats, bekväma rum och utmärkta matalternativ erbjuder Sherwood Exclusive Lara en oförglömlig vistelse i Antalya, Turkiet.

Strand

Sherwood Exclusive Lara, Antalya, Türkiye'deki plaj, en fantastiska och perfekta destinationen för de som letar efter en utmärkt strandsemester. Med sina klara vita sandstränder och kristallklara turkosa vatten erbjuder stranden en bildskön miljö för avkoppling och underhållning. Gästerna på Sherwood Exclusive Lara Resort kan enkelt nå stranden som ligger precis bredvid. Semesteranläggningen erbjuder solstolar och parasoller för att gästerna ska kunna njuta av solen och den vackra Medelhavsutsikten. Sherwood Exclusive Lara-stranden är känd för sin renhet och välskötta miljö. Personalen på hotellet arbetar noggrant för att säkerställa att stranden är felfri och ger gästerna en trevlig upplevelse. Stranden har en lugn och fridfull atmosfär, vilket gör den till en idealisk plats att komma bort från vardagens stress och koppla av. Vattnet vid stranden är grunt och säkert för simning, vilket gör den lämplig för familjer med barn. Gästerna kan också delta i olika vattensportaktiviteter som vattenskoter, fallskärmshoppning och bananbåtturer för att lägga till lite äventyr i sin strandupplevelse. För de som föredrar en mer avslappnad dag på stranden finns det strandbarer och restauranger med utsikt över havet som serverar uppfriskande drycker och läckra måltider. Kombinationen av sol, sand och utsökt mat skapar en verkligt unik strandupplevelse. Dessutom imponerar Sherwood Exclusive Lara-stranden med sina fantastiska solnedgångar och erbjuder möjligheter till romantiska promenader längs kusten eller att ta vackra fotografier. Stranden är också populär för bröllop och andra speciella evenemang på grund av sin generella atmosfär och naturliga skönhet. Sammanfattningsvis är Sherwood Exclusive Lara i Antalya, Turkiet en tropisk paradis som erbjuder allt man kan önska för en oförglömlig strandsemester. Med sina kristallklara sandstränder, turkosa vatten och ett brett utbud av aktiviteter ger den gästerna en imponerande kustmiljö för avkoppling och vila.

Barn

Sherwood Exclusive Lara, Antalya, Türkiye, erbjuder olika aktiviteter och faciliteter för barn.

1. Kids Club: Hotellet har en Kids Club med ett brett utbud av roliga aktiviteter organiserade av speciellt utbildad personal för barn. Det inkluderar konst och hantverk, spel, sportaktiviteter och utbildningsprogram.

2. Utomhuspool med vattenrutschkanor: Det finns ett stort utomhusområde med pool där barnen kan njuta av vatten och ha roligt.

3. Mini-disco: Varje kväll finns det en mini-disco där barnen kan dansa och delta.

4. Lekpark: Hotellet har en lekpark utrustad med gungor, rutschkanor och andra lekredskap där barnen kan använda sin energi.

5. Underhållningsshower: Hotellet arrangerar kvällsevenemang med underhållning som passar alla åldrar, inklusive magishower, akrobatik och andra framträdanden.

6. Babysittningstjänster: Om föräldrarna vill ha lite egen tid erbjuder hotellet barnpassning på begäran.

7. Sportaktiviteter: Sherwood Exclusive Lara erbjuder olika sportaktiviteter som minigolf, tennis, basket och beachvolley. Barn kan delta under övervakning av vuxna.

8. Barnbuffé: Hotellet har en separat bufféområde med ett stort utbud av mat för barn.

9. Vattensporter: Hotellet kan erbjuda vattensportaktiviteter som pedalbåt eller kanot för äldre barn under övervakning av föräldrarna.

10. Inomhuslek: Vid dåligt väder kan hotellet ha en inomhuslekplats utrustad med aktiviteter som bordtennis, biljard eller videospel. Dessa aktiviteter kan variera, så det rekommenderas att kontakta hotellet direkt för att få den senaste informationen.

Underhållning

I Turkiet, i närheten av hotellet "Sherwood Exclusive Lara" i Antalya finns det olika underhållningsalternativ. Några av de populära nöjesalternativen inkluderar:

1. Strandaktiviteter: Hotellet ligger nära Lara-stranden där du kan ägna dig åt vattensporter som jetski, parasailing och bananbåtåkning.

2. Antalya Aquapark: Antalya Aquapark, som ligger cirka 3 kilometer från hotellet, erbjuder en spännande vattenrutschbana, pooler och en lazy river för en fylld dag med spänning.

3. Antalya Aquarium: Antalya Aquarium, som ligger cirka 9 kilometer från hotellet, ger dig möjlighet att utforska havslivet genom olika utställningar och interaktiva presentationer.

4. Shopping: Hotellet ligger nära många köpcentrum som TerraCity Shopping Center och Laura Shopping Center. Här kan du hitta olika butiker, boutiquer och underhållningsalternativ.

5. Nattklubbar och barer: Antalya har en livlig nattlivsscen och det finns många nattklubbar och barer i staden där du kan njuta av livemusik, dans och underhållning.

6. Historiska platser: Antalya är rik på historia och du kan utforska antika ruiner som Hadrian's Gate, Antalya Old Town och Antalya Museum som visar stadens kulturella arv.

7. Shower och föreställningar: Många hotell i Lara erbjuder kvällsshower och föreställningar, inklusive traditionella turkiska dansshower, livemusik och komediföreställningar.

8. Antalya Legends Theme Park: Detta temapark, som ligger cirka 12 kilometer från hotellet, erbjuder spännande spel, en vattenpark och olika underhållningsalternativ för både barn och vuxna.

9. Golfbanor: Om du gillar att spela golf finns det många golfbanor i närheten av hotellet, som Antalya Golf Club, Carya Golf Club och Titanic Golf Club.

10. Båtturer: Du kan göra en båttur längs Antalyas imponerande kustlinje, utforska gömda vikar och grottor och njuta av att simma i klart vatten. Detta är bara några av de underhållningsalternativ som finns i närheten av hotellet "Sherwood Exclusive Lara" i Turkiet, Antalya. Personalen på hotellet kan ge dig mer information och hjälpa dig att välja aktiviteter som passar dina preferenser.

Vattenaktiviteter

The Sherwood Exclusive Lara är en semesteranläggning belägen i Antalya, Turkiet, och erbjuder sina gäster olika vattenaktiviteter. Här är några detaljer om de vattenaktiviteter som erbjuds på semesteranläggningen.

1. Pooler: På semesteranläggningen finns det flera utomhuspooler, som huvudpool, avkopplingspool och barnpool. Poolerna är rymliga, väl underhållna och omgivna av solstolar och parasoller, så att gästerna kan njuta av solen och koppla av.

2. Strand: På Sherwood Exclusive Lara finns det en privat strand med kristallklart vatten. Gästerna kan tillbringa en dag på stranden, koppla av på solstolar och bada i Medelhavet. Stranden erbjuder vattenaktiviteter som beachvolleyboll, snorkling och kanotpaddling.

3. Vattenrutschbanor: På semesteranläggningen finns en vattenpark med spännande vattenrutschbanor för både vuxna och barn. Gästerna kan åka nerför olika färgglada rutschbanor och tillbringa en rolig dag i vattnet.

4. Vattensporter: På stranden kan gästerna också delta i olika vattensportaktiviteter. Dessa kan inkludera jetski, parasailing, bananbåtturer och paddelboarding. På semesteranläggningen finns ett vattensportcenter där gästerna kan boka aktiviteter och hyra utrustning.

5. Båtturer: Conciergen på Sherwood Exclusive Lara kan hjälpa gästerna att arrangera båtturer och utflykter. Populära aktiviteter bland gästerna inkluderar att utforska den vackra kustlinjen och närliggande öar, simma i avlägsna vikar och njuta av vacker utsikt. Eftersom dessa vattenaktiviteter kan variera beroende på väderförhållanden och säsongsförändringar rekommenderas det att kontakta semesteranläggningen direkt för information om tillgänglighet och tidpunkter för aktiviteterna.

Toppfrågor

Vad är Sherwood Exclusive Lara? Sherwood Exclusive Lara är en lyxig semesterby som ligger i Antalya-regionen i Turkiet. Den erbjuder allt inkluderat paket med olika faciliteter och aktiviteter till gästerna. Vilka faciliteter erbjuder Sherwood Exclusive Lara? Semesterbyn erbjuder många faciliteter, inklusive många swimmingpooler, en privat strand, spa- och wellnesscenter, fitnesscenter, tennisbanor, olika restauranger och barer samt underhållningsshower. Finns det Wi-Fi-tjänst på Sherwood Exclusive Lara? Ja, Wi-Fi finns tillgängligt i hela semesterbyn, inklusive gästrummen och gemensamma områden. Dock kan det finnas extra avgifter för premium eller snabbt internet. Kan jag boka utflykter eller turer på semesterbyn? Ja, semesterbyn erbjuder olika utflykter och turer för att utforska Antalya-regionen. Dessa kan bokas genom turistinformationen på semesterbyn. Är Sherwood Exclusive Lara lämpligt för familjer? Ja, semesterbyn är familjevänlig och erbjuder olika faciliteter och aktiviteter för barn, inklusive barnklubb, lekplats och barnpooler. Barnomsorgstjänster kan också erbjudas vid begäran. Vilka matalternativ erbjuds på Sherwood Exclusive Lara? Semesterbyn erbjuder en bufférestaurang med internationella rätter, olika specialrestauranger som erbjuder turkisk, italiensk och skaldjursmat, samt olika snacksbarer och kaféer. Finns det en klädkod på semesterbyn restauranger? Ja, oftast krävs en smart-casual klädsel i de specialrestaurangerna. Dock är klädkoden mer avslappnad i bufférestaurangen. Finns det vattensportaktiviteter tillgängliga på Sherwood Exclusive Lara? Ja, semesterbyn erbjuder olika vattensportaktiviteter som jetski, paragliding, bananbåtturer och dykning. Dessa aktiviteter kan vara föremål för extra avgifter. Är Sherwood Exclusive Lara lätt att nå från Antalya-flygplatsen? Ja, Sherwood Exclusive Lara ligger cirka 15 kilometer från Antalya-flygplatsen, så den kan enkelt nås med bil eller taxi. Semesterbyn kan också erbjuda flygplatstransfer mot en extra kostnad. Kan gäster ordna flygplatstransfer genom semesterbyn? Ja, semesterbyn erbjuder vanligtvis flygplatstransfer för gäster. Det rekommenderas att kontakta semesterbyn i förväg för att boka transfer och få information om kostnaderna.

Alla tjänster och bekvämligheter

Underhållning och avkoppling
 • Massage / Skönhetscenter
 • Kroppsbehandlingar
 • Biljard
 • Trädgård
 • Darttavla
Hotell faciliteter
 • Gratis Wi-Fi
 • WiFi
 • Restaurang
 • Gratis parkering
 • Parkering
 • Hiss
 • 24-timmars reception
 • Concierge
 • Rökfria rum
 • Snabb incheckning/utcheckning
 • Flerspråkig personal
 • Tillgänglighet för funktionshindrade
 • Handikapparkering
 • Anvisat rökområde
Rum faciliteter
 • Luftkonditionering
 • Säkerhetsbox
Extra tjänster
 • Tvättservice
 • Kemtvätt
 • Bagageförvaring
Vattenaktiviteter
 • Swimmingpool
 • Bastu
 • Spa- och wellnesscenter
 • Inomhuspool
 • Utomhuspool
För familjer med barn
 • Barnpassning / Barnservice
 • Lekplats
 • Barnklubb
Strandtyp
 • Privat strand
Hotellrecension Sherwood Exclusive Lara
Ditt svar
Obligatoriskt fält*
Tack! Din recension har skickats framgångsrikt och kommer visas på webbplatsen efter verifiering.
Hittade du inte svaret du letade efter? Ställ din fråga
Ställ en fråga här
Obligatoriskt fält*
Tack! Din fråga har skickats framgångsrikt

Välj ditt språk

Välj din valuta

I tillämpliga fall kommer priserna att konverteras till och visas i den valuta du väljer. Valutan du betalar i kan variera beroende på din bokning, och en serviceavgift kan också tillkomma.