Kalkon, Kemer

Recensioner av Akra Kemer

Ataturk Bulvan Kemer, Kalkon Resort
Utmärkt
1 erbjudande från 2189 SEK Visa rum
Akra Kemer
Akra Kemer
Akra Kemer
Akra Kemer
Akra Kemer
Akra Kemer
Akra Kemer
Akra Kemer
Akra Kemer
Akra Kemer
Akra Kemer
Akra Kemer
Akra Kemer
Akra Kemer
Akra Kemer
Akra Kemer
Akra Kemer
Akra Kemer
Akra Kemer
Akra Kemer
Akra Kemer
Visa rum —

Akra Kemer gäst verifierade recensioner

Totalt 62 recensioner

avatar

Vi var där i februari. Mycket nöjda! Bra mat, restaurangservice, rent hotell, vänlig personal, ingen tiggde om dricks, två salonger (där olika shower hålls), massor av underhållning, levande musik i baren. Jag glömde att nämna poolen. Vi ville inte åka därifrån.

avatar
photo
photo
photo
photo
photo

Mycket bra hotell. Var där i juli 2023. Med barn. Hotellet är fantastiskt. Fördelar: - Rymliga rum. - Utmärkt service. - Kristallklart hav. - Bra mat (mycket skaldjur). - Fantastisk underhållning. - Det går att gå utanför hotellområdet, där det är livligt. - Importerad alkohol. Nackdelar: - Mycket litet område. - Stenstrand (men det är en fråga till Kemer 😆). - Ingen vacker solnedgång på grund av bergen. - Ingen diet- eller barnmeny (men det går att ordna vid begäran).

avatar

Jag delar min åsikt om vistelsen här. Hotellet är lite pensionärsbetonat. Framför allt europeiska gäster. Området är litet, men charmigt. Vårt rum hade utsikt över poolen, de närliggande hotellen störde inte, även om vi ibland gick och lade oss relativt tidigt eftersom det var tidskillnad. Det stör mer om någon går i korridoren, för det finns hög ljudvolym där. Rummet var fantastiskt, modernt, allting nytt och rent. Maten var god, alkoholen också. Vissa cocktails görs mycket godare i Ryssland, till exempel mojito. Annars fanns allting typ, vi drack inte mycket bara. Snacksen var smakrika, ibland gick vi inte ens till huvudrestaurangen för lunch. På kvällarna var det konserter, inte festliga. Vi låg inte på stranden, främst vid poolen, men när vi kom till stranden såg jag tillgängliga solstolar. Personalen var vänlig, det är en fördel för dem.

avatar

Författaren till recensionen gav ingen utförlig beskrivning av sin vistelse på hotellet. Jag vill gärna dela med mig av mina intryck från min vistelse på hotellet på ett mer detaljerat sätt.

avatar

Vi har tidigare varit i Barut och även i november. Akra har förändrats till det bättre. Området har blivit ännu vackrare. Poolens färg är fantastisk. Barnen leker nu i den varma poolen och även rutschkanorna har en varm pool. Maten är utmärkt. Trots att det finns få gäster finns det alltid läckerheter att äta. Tematiska middagar. Goda drinkar. Till frukost, precis som tidigare, blir vi välkomnade med champagne! Städningen av rummen är utmärkt. Alla önskemål blir omedelbart uppfyllda. Vid incheckningen hade sängarna flyttats. När vi ringde receptionen skickade de snabbt en städerska med sängkläder och allt blev snabbt ordnat. Vi hade två L-storlek badrockar och jag bad om en till storlek L och inom en minut fanns den i rummet. Helt fantastiskt. Städerskorna är mycket uppmärksamma! Jag drack kaffe på balkongen på morgonen och spilde på toffeln, så min förvåning var stor när de bytte ut den dagen efter. Det var glädjande. Förra gången gillade vi animatörerna så mycket och vi var oroliga för att allt skulle ha förändrats, men vi blev mötta av våra gamla och nya bekanta. Allting var fantastiskt igen! Sasha är som en gammal vän, vi var glada över att tillbringa den här tiden med dem alla. Tack för sällskapet! Idag flyger vi hem. Vi bad om att få förlänga rummet några timmar innan transfern och de förlängde det utan problem och utan kostnad. Tack så mycket! Vi hoppas verkligen på en ny möte med Akra.

avatar

Hotel var mycket uppskattad av både vuxna och barn, underhållningen, servicen, bekvämligheterna, barnprogrammet och variationen i animationsprogrammen var alla fantastiska. Maten förtjänar en separat recension, det var svårt att hitta en större variation, allt var färskt, stort utbud av frukt och bär och min man kunde välja vad han ville i baren, helt klart värt det. Det enda är att priset ökar snabbare än valutakursen. Men vi köpte det billigare än andra, genom en bekant agent, 89851522223. Tack för att det finns sådana rabatter. Det är synd att sådana rabatter bara finns på hösten och våren. Om det fanns fler sådana rabatter skulle vi resa oftare och kunna ta med hela familjen.

avatar

Och medan minnen är färska som aldrig förr, skyndar jag mig att dela dem med dig! Vi kom till detta hotell för andra gången och blev mycket positivt överraskade - DET HAR BLIVIT ÄNNU BÄTTRE! - En bar för vuxna med en fantastisk utsikt öppnades på fjärde våningen, konditoriet flyttades till lobbybaren (nu placerad mer logiskt), relaxpoolen blev mer intim efter renoveringen. Vänner! Vi hade en färgstark, minnesvärd, fantastisk vistelse på AKRA KEMER 5*! Och det är personalen på hotellet som gör det fantastiskt! I detta hotell är alla gäster välkomna som sina vänner! All personal är vänlig, trevlig och hjälpsam! Receptionspersonalen Murat och Mehmet anstränger sig även vid en hotelbeläggning på 1% och går tillmötes för att välja rum åt turisterna. De dokumenterar varje begäran och kommer med olika alternativ. Animationsgruppen är färgglada, individuella och charmiga! Alexander, Lena, Olya - Tack för all aktivitet och samvaro, ni gjorde varje dag ljusare, sportigare och intressantare! Stefan - tack för tennis, dart och samvaro, jag är väldigt glad att ha träffat dig! (men jag besegrade dig i tennis))) Apollie - vi kommer att minnas din mimik och positiva inställning länge - länge (tills nästa gång vi kommer) (och tack så mycket för crazy golf). Jag känner inte till barnanimationsteamet, men det var alltid många glada barn runt dem, jag är säker på att de också är duktiga! All personal i alla barer är fantastiska! - snabba, positiva, vänliga! Goda cocktailar, utmärkt service! Vi kan inte gå förbi kökets arbete - allt är mycket gott, varierat och tematiskt! Kockarna är duktiga! Elena, gästrelationer - tack för att du uppfyllde alla våra önskemål! Om du frågar mig, skulle jag återvända till AKRA KEMER 5*? Svaret är 1% JA!

avatar

Vi har tittat på detta hotell länge. Vi hamnade där av en slump och bestämde oss för att förlänga semestern och bokade hotellet i 4 dagar. HOTELLET FÖRTJÄNAR ALLA LOVORD! RUMMEN: Allt är rent och snyggt, det finns allt du behöver på rummet, rymligt och ljust. Vi bodde med utsikt över apelsinerna och det var lite högljutt och ständigt brus från hotellets luftkonditionering. Men det är särskilt för det här rummet. Det är bättre att ta ett rum med poolutsikt. POOL: Ren, med en konstig form och mörkt botten, en bar i mitten med en vattenfall. Det fanns alltid tillräckligt med solstolar. RESTAURANGER: MATEN på detta hotell förtjänar alla lovord. Alltid varierad, vackert presenterade rätter, det finns en zon för 18 år och äldre. Vi gillade verkligen restaurangen med menyn, ALLT var mycket gott. De serverar vatten i glas. Den enda nackdelen är att personalen är lite långsam och att städningen av borden tar tid. A la carte-menyn är vanlig men med vacker utsikt över Turkiet. Det finns en turkisk à la carte-frukost. På taket finns en 18+ bar fram till 23:00, en intressant plats. STRANDEN OCH PIREN. MYCKET VACKER UTSIKT FRÅN PIREN. På stranden finns det alltid solstolar även om du kommer dit kl 12.. Det finns en bar med drycker på piren. Ungefär 15% är ryssar. Underhållning: Dans, yoga, minigolf, bordtennis, fotboll, barnen från miniklubben åker på bananbåt. På kvällarna finns det showprogram, karaoke och disco. Vi gillade verkligen detta hotell helhetsbild. Vi kommer definitivt tillbaka.

avatar

Första gången jag åkte till Turkiet var på våren, tidigare hade jag alltid varit där på sommaren. Det enda minuset var det kalla vattnet, +18 grader (kallt för mig), men det är vädrets fel, inte hotellets. Området är inte stort, men allt är så väl placerat att man känner sig bekväm. Ingen trängsel eller köer någonstans. Solstolar finns alltid tillgängliga både på stranden, på bryggan och vid poolen. Trots att beläggningen inte var på 100%, fanns det tillräckligt med människor, men ingen störde någon annan. Animationsteamet är jättebra!!! Alltid positiva, pratar med dig och ger råd. Inte ens regnet på kvällarna kunde stoppa dem, de hittade alltid sätt att göra vår fritid mer färgrik och minnesvärd. Ett särskilt tack till Elena och Alexander!!! Ett särskilt tack till köket också. Maten var fantastisk!!! Visst, om man åker dit bara för att äta kommer man hitta saker att klaga på, men vi åkte dit för att njuta av naturen och vila, och maten bidrog definitivt till det. Rätterna från kockarna var himmelska!!! Jordgubbarna var så otroligt söta!!! Hemlagad smör var ovanligt gott!!! Flera sorters ost, oliver, gröna blad ... man kan lista dem länge. Olika slags kött, fisk, speciellt lätt sältad röd fisk var fantastiskt!!! Nötter, sötsaker ... Maten var överflödande och otroligt läcker. Drycken var av högsta kvalitet!!! Ett särskilt tack till personalen som servade oss. Servitörerna var alltid trevliga och snabba. Rummen var rena, man kunde gå barfota på allmänna toaletter. I allmänhet, om ni har möjlighet att besöka detta hotell, åk dit, tveka inte. Det är värt det. Ni kommer säkert säga att priset är högt, men jag har varit på dyrare hotell som jag inte skulle rekommendera. Tack igen till hotellets ledning och personal.

avatar

Författaren till recensionen gav ingen detaljerad beskrivning av sin vistelse på hotellet. Jag vill gärna dela med mig av mina intryck om min vistelse på hotellet på en mer detaljerad nivå.

avatar

Författaren till recensionen gav inte en detaljerad beskrivning av sin vistelse på hotellet. Jag skulle vilja dela mina intryck från vistelsen på hotellet mer detaljerat.

avatar

Författaren till recensionen gav inte en utförlig beskrivning om sin vistelse på hotellet. Jag vill gärna dela mer detaljerade intryck av min vistelse på hotellet.

avatar

Recensenten gav ingen utförlig beskrivning av sin vistelse på hotellet. Jag skulle vilja dela mina upplevelser av vistelsen på hotellet mer i detalj.

avatar

Författaren till recensionen gav ingen detaljerad beskrivning om sin vistelse på hotellet. Jag vill gärna dela med mig av mina intryck mer i detalj om min vistelse på hotellet.

avatar

Vi tillbringade en familjesemester i augusti. Vi anlände till hotellet på morgonen (vi visste att incheckning inte var förrän 14:00), så vi fick reda på var vi kunde byta om och gick direkt till stranden. Stranden hade små stenar, så vi kunde gå barfota eller hoppa från piren i havet. Det fanns tillräckligt med solstolar för alla, jag märkte senare att vissa recensioner nämnde att det inte fanns tillräckligt med solstolar under dagen. Vi checkade in innan lunch. Vi fick ett rum på andra våningen med utsikt över poolen, precis som vi bad om. Rummet var rent. Ljudisoleringen verkade vara bra eftersom vi inte hörde något ljud från grannhotellen, det kändes som att Akra Kemer var det enda som hördes. Personalen var hjälpsam och redo att hjälpa till med alla frågor. Underhållningen var också bra. Det fanns ryska gäster på hotellet, liksom gäster från andra länder, och alla kom överens väl, vi spelade olika sportspel och sjöng karaoke tillsammans. Maten var god, allt var läckert, man behövde en extra mage för att kunna prova allt. Vi hoppas kunna komma tillbaka till ert hotell igen.

avatar

Den starka europeiska fem. Vi tillbringade en vecka under novemberhelgerna, 7 nätter, 2 vuxna plus en 13-årig tonåring. Flygningen var från Moskva Southwind (turkiska lågprisflygbolaget, inte särskilt bra, men det påverkade inte hotellet). Det kostade 245 000 rubel och vi köpte det på rea från Pegas. I dagens verklighet erbjuder det en utmärkt pris-kvalitetsförhållande. Det är viktigt att veta att hotellet är helt europeiskt i alla avseenden: gäster, aktiviteter, infrastruktur, mat. Det finns ingen enorm yta, bullriga ungdomsfester, tävlingar som Hotellfröken eller ryska popstjärnor som uppträder. Men! Allt här är genomtänkt till minsta detalj, pålitligt och av hög kvalitet. Rummen. Vi hade ett förbättrat rum med utsikt över omgivningarna. Rummet var fantastiskt. Det motsvarade beskrivningen och bilderna. Men vi fick utsikt mot det intilliggande Orange county där det var hög musik på kvällarna och ventilationen utanför fönstren var störande. Vi bad om att få byta rum. Respekt för receptionens arbete, inga problem, vi flyttade till andra sidan nästa dag. Och på den sista dagen förlängde de rummet gratis i två timmar, mycket trevligt! Faktum är att de även incheckade oss tidigare än det angivna klockslaget, vid 01:30 på natten. Maten. Mycket och mycket värdig. Stort utbud: fisk, kött, skaldjur, grönsaker, örter, frukt (t.ex. äpplen, persikor, päron, hela frukter, inte bitar, även jordgubbar i november, vattenmelon, melon osv.), desserter, bakverk, ost och en mängd olika köttdelikatesser. Det finns också möjlighet att besöka à la carte-restauranger, du behöver bara boka i förväg. Vi besökte alla fyra, den italienska var bäst. Men den asiatiska var besviken, det var inte gott alls. Vi åt alltid lunch på caféet på stranden à la carte. Utmärkt dorado, havsaborre, bläckfisk. Bra pizza med tunn botten. Servitörerna var positiva och snabba, borden var rena och beställningarna kom snabbt. Stranden. Den är utmärkt. Det finns en pir med solstolar och bar, fyra trappor att gå ner, du kan hoppa från dem. Det finns också en 16+ zon på stranden, dusch, omklädningsrum, toaletter, allt är rent. På morgonen kommer de uppdragna fiskarna till stranden, det är en separat underhållning att mata dem på morgonen. På piren finns till och med en stor tunna där de lägger gårdagens bröd för detta ändamål. Mycket coolt! Det finns pooler av olika typer: avkoppling, där det är tyst, barnpool, inomhuspool med rutschkanor, det finns till och med en bar i vattnet i en av poolerna. Varje kväll rengörs alla pooler med en vattenrenare. Animation. Ett utmärkt team av ungdomar arbetade där. Det finns ett stort utbud av sportaktiviteter, och människor fördelas efter intressen. Det finns yoga/pilates, vattenaerobics, hoppmattor i poolen, skytte som på en skjutbana, minigolf, pingis, tennisklubb, beachvolleyboll, ibland tränar de också med inbjudna instruktörer, som till exempel kangoboots osv. Allt är mycket mjukt, hjärtligt och positivt, passar alla nivåer av färdighet. På kvällarna är det trevliga shower. Det varierar mellan dans, sång, akrobatik. Det finns en barnklubb och mini-disko på kvällarna. Efter showen är det en vuxendiskotek. Området. Det är ganska litet. Allt är kompakt men mycket ergonomiskt. Vi kände aldrig brist på utrymme eller trängsel. Vi hade inte ens lust att gå ut på promenaden utanför området. Det finns ett bra spa, gratis hamam och bastu. Gäster. Huvudsakligen européer, många medelålders och äldre människor. Tyskar, österrikare, belgare, britter, fransmän osv. Ryssar är mestadels där med familjer. Det finns inte så många små barn. Generellt intryck. Fantastiskt. Hotellet ger en stark önskan att komma tillbaka. Det kanske inte passar de som gillar ryska hotell i Turkiet, livliga fester och de som uppskattar stora områden. Men det passade oss perfekt på alla sätt. Som en nyanse kan vi bara notera att det kan vara obekvämt på grund av närheten till grannhotellen när musiken spelar överallt och det blir kakofoni på stranden. Annars är allt enkelt underbart. Jag rekommenderar definitivt att besöka det!

avatar

Författaren till recensionen gav ingen utförlig beskrivning av sin vistelse på hotellet. Jag vill gärna dela mer detaljerade intryck om min vistelse på hotellet.

avatar

Här är vi tillbaka från en oförglömlig semester på Akra Kemer 5. Om jag kunde ge er 1 stjärna skulle jag göra det. Så duktiga, uppmärksam och leende personal. Animationen! Det är en egen historia, själen i detta hotell. Det var min mans jubileum, jag förberedde en överraskning för honom, en sång framförd av mig själv, jag bad om hjälp från Sasha (dans, gymnastik), ett särskilt tack för att du hjälpte till. Innan kvällens show, på huvudscenen, mitt grattis till min älskling. Stort tack för sådana ögonblick. Det fanns en present på rummet från hotellet (luftballonger, en flaska vin och sötsaker). Vi kom klockan 01.00 och de erbjöd oss frukost och under den tiden hittade de ett ledigt rum åt oss. Alla nödvändiga toalettartiklar fanns i rummet (rakningskit med skum, tandkräm, tandborstar). En strandväska som gåva! Vid utcheckningen begärde vi förlängning av rummet, men det var fullt belagt under helgen, det störde oss inte eftersom det finns platser att tillbringa tid på i hotellets område. Vila rum med stora värdeskåp och dusch, allt för komfort. Vi checkade ut från rummet klockan 12, åt lunch, gick till stranden, vilade på sofforna, åt middag och åkte till flygplatsen med individuell transfer. Mycket bekvämt att kunna beställa transfer redan i Ryssland och betala med kort. På stranden solade vi på piren, mycket bekväma kuddar, det var en njutning att ligga där. Havet är rent, från piren kan man mata fiskarna, det finns en behållare med bröd. Animation och sport, bättre än någonsin. På avresedagen var det en sportdag, aqua cycling, hoppning, pilbågsskytte, dart, pilates, dans, vattengympa. Den som behöver aktivitet hittar något för sig själv. Kyparna i baren rör sig på rullskridskor snabbt, du tänker bara på något och beställningen är redan levererad! Alkohol från alla internationella varumärken, det lokala vinet är också av mycket god kvalitet. Måltiderna. Inga köer och långa bord, allt är kompakt. Massor av olika rätter för alla kräsna smaker. Maten är hälsosam och av hög kvalitet, färskpressad juice till frukost (morötter, rödbetor, gurka), röd fisk, pocherat ägg, 15 sorters bröd, olika ostar (med mögel, getost, lagrad och mjuk). Grönsaker, allt du kan önska dig, fyra sorter körsbärstomater ensamma. Frukt (jordgubbar, körsbär, melon, vattenmelon, persikor, vindruvor, äpplen, päron). Alla slags glass, när som helst på barerna och i huvudrestaurangen. Ett enormt urval av desserter. Vad gäller à la carte-restauranger, enligt min åsikt skulle vi inte ha varit besvikna om de inte fanns, eftersom alla temarestauranger (italienska, asiatiska, turkiska, fisk) är på huvudrestaurangen. Vi hade en à la carte på "Ocean", efter huvudrestaurangen var vi besvikna över det mycket lilla utbudet på menyn. Jag rekommenderar hotellet, kvaliteten är på en hög nivå! Tack för vår semester!

avatar

På hotellet för andra gången. Vi hade en veckas avkoppling Rebrandingen har varit till fördel: området har förvandlats - de nya poolerna, belagda med mörkgrön keramisk granit, ser mycket stiliga ut. Nu är alla pooler uppvärmda. Bekväm nedstigning till poolerna via trappor. Den nya baren vid vattnet (i poolen) är utformad så att den är i skugga under hettan. Avkopplingsområdena mellan stranden och poolerna, där lunch serveras och den huvudsakliga baren är ännu mer bekväma - bekväma bord med mjuka soffor har dykt upp. Det är väldigt coolt att de har infört en ny serviceform - servitörer på rullskridskor, bekvämt och snabbar upp leveransprocessen av drycker till solstolarna. På bryggan har kuddar dykt upp på solstolarna. Fördelar som fanns i Barut och finns kvar i Acra: 1. Maten. Den var utmärkt och är det fortfarande. Kvalitativa och varierande produkter. I Acra kan man faktiskt inte gå upp i vikt tack vare det breda utbudet av rätter. Det är till och med möjligt att en hel vecka inte ta en rätt med ägg till frukost. Utmärkta desserter. Ingen matlagning utomhus (grillning under middagen), vilket är trevligt för ögat - hela köket är gömt från gästernas ögon. Det finns heller ingen hazelnöt. 2. Service. Gästerna är väl omhändertagna. Samtidigt finns det ingen påträngande beteende - onödiga samtal med gästerna, överdriven uppmärksamhet på barn - allt är reserverat och värdigt. Man får ett meddelande om middagstemat på WhatsApp (t.ex. idag är det mexikansk mat, och det är allt - inga animatörer som går runt i sombrero-hattar). 3. Alkohol. Ett brett sortiment av importerade drycker. I barerna kan de göra vilken cocktail som helst du ber om, bara de grundläggande finns på menyn. 4. Området. Ergonomiskt och kompakt. Både kvälls- och dagsavkopplingsområdena är bra. 5. Det finns alltid lediga platser. Detta gäller solstolar i vilket avkopplingsområde som helst när som helst och bord i restaurangen och på verandorna på kvällarna. Det finns inga köer någonstans. Det är tomt i poolen, ingen trängsel bredvid, detsamma gäller havet. 6. Havet. Stranden har blå flagg. Stranden är vanlig, som överallt i Kemer. Det är lätt att gå ner till vattnet från bryggan, det finns trappor på stranden för att inte gå på stenarna. 7. Bekvämligheter för personer med funktionsnedsättning/svårigheter att röra sig är planerade. Det finns många äldre semesterfirare och personer med hjälpmedel för rörelse. Det finns trappor till alla pooler för dem, speciella anläggningar för att gå ner till poolerna och för att gå in i havet, separata solstolar. Tillgång till alla platser. 8. Sport. Det finns många olika aktiviteter. Hotellet ligger på huvudgatan i Kemer, vilket är mycket bekvämt för dagliga löpturer. Det finns många löpare. Det finns cykeluthyrning. 9. Inomhuspool. Den enda icke-renoverade poolen, men det är ingen nackdel. Den är mycket bekvämt belägen, stor, det är svalt vatten där, ingen trängsel och möjlighet att gömma sig från hettan. Och det är mycket trevligt att dyka ner efter ångbastun. Jag kan inte bedöma showerna och barnunderhållningen. Men indirekt - ingen irritation från skrikande barn, antagligen har de något att göra. Jag rekommenderar hotellet för par, familjer med tonåringar, äldre. Med barn skulle jag välja ett stort klubbhotell, det kan bli lite tråkigt för unga människor. Hotellet håller en hög nivå, vilket jag är mycket tacksam för personalen och ledningen för. Nackdelar: 1. Interiören är trött. Rummen är fortfarande i ordning, men badrummen har blivit slitna: slitna kranar, ojämna fogar mellan olika ytor (t.ex. färgade väggar och stenhylla med handfat) - det ser oordentligt ut. I badrummen saknas tvångsventilation - efter att ha duschat var man tvungen att lämna dörren till badrummet öppen. Det fanns en lukt av instängdhet, detta gäller också allmänna toaletter och sauna-hammam i spa-avdelningen. 2. Spa. Oskäligt högt pris för en standardmässig medelmåttig behandling. Skrubb-skum-olja 8$. 3. À la carte-restauranger. Total besvikelse (jag bedömer havs- och italienska). Bra läge, massor av servitörer, viktiga chefer, vacker presentation och helt oaptitligt: överkokt tonfisk med smak av lax, sallad med burrata - en burrata-påse togs ur förpackningen och lades på tallriken utan något, du kan inte njuta av smaken av carpaccio och inte ens avgöra - det var bara kanske åtta gram på tallriken...Det var en hel vitrin med sushi i den stora restaurangen på asiatiska middagen - dåliga, så jag antar att det inte är gott i den asiatiska (bara en antagelse). Men saffranet, en turkisk à la carte-restaurang, är möjligtvis bra, eftersom det är deras egen mat (också bara en antagelse). Jag har inte möjlighet att bedöma shower och barnunderhållning. Men indirekt - ingen irritation från skrikande barn, de har tydligen något att göra. Rekommenderar hotellet för par, familjer med tonåringar, äldre. Med barn skulle jag välja ett stort klubbhotell, det kan vara lite tråkigt för unga människor. Hotellet håller en hög nivå, vilket jag är mycket tacksam för personalen och ledningen för.

avatar

Vi tillbringade en semester tillsammans (4 vänner) i april 223 e.Kr. Fyra dagar har gått, men jag kan inte komma tillbaka till arbetsrutinen, eftersom allt var så fantastiskt, bekvämt och avkopplande. Hotellet är enastående, maten är fem plus, rummet är utmärkt (minibar, te, kaffe, strykjärn, strykbräda, hygienartiklar - allt finns i rummet), havet är underbart. Området är litet, men allt är smart, funktionellt och rent (städning är på topp överallt) och grädden på moset är ANIMATIONEN. Alexander och Elena, ni är fantastiska!! Ni är professionella, jag trodde aldrig att underhållning kunde vara så roligt, ni lyckas verkligen få folk att koppla av (även om vi inte var särskilt aktiva, men genom att titta på ert arbete fick vi positiv energi) tack så mycket. Jag rekommenderar verkligen hotellet till alla mina vänner och kollegor, ni kommer inte att ångra er...

avatar

Det var vår smekmånadsvecka på detta hotell. Hotellet är visserligen slitet, men rent och mysigt för en lugn vistelse. Rumstädningen är bra. I rummet finns allt för gästernas bekvämlighet - tandborste, rakset, toalettartiklar, hårtork, tofflor, mycket mjuka badrockar, strykjärn, strykbräda. Minibaren är utmärkt - vatten, läsk, öl, juicer. Te-set. Men det är nivån på hotellkedjan, allt är utmärkt här 😊. Själva hotellet är inte stort, men om du vill spendera tid vid poolen eller på stranden i lugn och ro, är det här rätt ställe. Det finns tillräckligt med barer på hotellet och överallt finns det väldigt bra alkohol och cocktails. Det finns inga problem med maten på hotellet heller. I huvudrestaurangen finns det sittplatser både utomhus och inomhus. Och det finns ingen kö för maten, det gladde mig. På området finns det också 2 à la carte-restauranger, de som vi provade var läckra och serverades mycket snabbt. Det finns glass, både i form av glassbuffé och i individuella portioner. I lobbyn finns bekväma möbler där man kan dricka utmärkta cocktails. Jag kan inte säga något om miniklubben, vi var där utan barn. Men de tog hand om barnen och hade aktiviteter för dem både på dagen och kvällen. Vi älskar Kemer och kommer definitivt att återvända till staden, men jag vet inte om vi kommer att återvända till det här hotellet (det kommer att bero på priset). I vilket fall som helst var semestern underbar 😊.

avatar

Hotel fascinerar och man vill komma tillbaka om och om igen. En fantastiskt hotell som man vill återvända till. Kom på den 16 april, på min födelsedag. Och kanske var det en av de bästa födelsedagarna. Vi erbjöds ett rum med utsikt över poolen och havet, även om vi hade landutsikt, kanske på grund av födelsedagen, men mycket trevligt. Vi bokade oss direkt på kvällen till à la carte-restaurangen med skaldjur. Utmärkt service, gratulerade med tårta och ljus, det var mycket trevligt. All mat var mycket väl tillagad och det gällde alla restauranger och kaféer. Maten och dryckerna var av hög kvalitet. Det har redan sagts mycket om valmöjligheterna i restaurangen. Kyparna var diskreta och kom alltid i tid. Rent och skinande överallt. Rummet städades varje dag på ett kvalitativt sätt, tack till vår städerska. Sängarna och kuddarna var mycket bekväma, sängkläder var fräscht och byttes oftare än nödvändigt. Mottagningen i barerna var snabb och diskret. Ett stort tack till barnklubbens animatörer Narmin, Melisa och Fatih - vår dotter ville aldrig gå från miniklubben. De är alltid leende och glada för alla barn. Barnen älskar er. Dottern grät när det var dags att åka hem. Kvällsshower och underhållning för de som vill koppla av i lobbyn med live musik och sång, samt intressanta shower på huvudscenen. Alexander och Elena är alltid vänliga och aktiva - man vill lära sig dansa med dem om och om igen. Jag lärde mig snabbt och enkelt dansa magdans med Elena och tango och salsa med Alexander. De stöttar alltid alla samtal. Under dagen finns det många aktiviteter för alla smaker. Personalen är pricken över i på hotellet - en stor familj som gör gästernas vistelse bekväm och minnesvärd. Alla är mycket vänliga och redo att hjälpa till med alla problem. Vi återvände för bara ett dygn sedan, men saknar redan. Hoppas att vi ses igen. Tack för ert arbete.

avatar

Författaren till recensionen gav ingen detaljerad beskrivning av sin vistelse på hotellet. Jag vill dela med mig mer ingående om mina intryck av vistelsen på hotellet.

avatar

Utmärkt hotell på alla parametrar! Mycket vacker och välskött område, uppmärksam och artig personal, läckra och varierade rätter, servitörer behöver inte vänta på sig själva, animatörsteamet laddar upp med sin positivitet, särskilt Nika, Sasha, Superman och många andra, bartendern Habib är en virtuos och mästare i sitt arbete. Tack till alla.

avatar

Utmärkt hotell för familjer med barn och par för en avkopplande semester. Oöverträffad service, uppmärksamhet till gästerna. Maten är på topp, ett stort urval av rätter, allt mycket läckert och av hög kvalitet. Stranden är stenig, mycket ren. Havet är turkost. Städning och ordning övervakas ständigt. Det finns alltid lediga solstolar på stranden och vid poolen. Underhållning för alla val under dagen (yoga, pilates, vattenstyrka, vattencyklar, dans, volleyboll, boule och mycket mer). På kvällarna finns det shower med inbjudna artister. Det är daglig live musik i lobbyn. En oöverträffad hotell. Rekommenderas. Jag vill verkligen återvända.

avatar

Författaren av recensionen gav ingen detaljerad beskrivning av sin vistelse på hotellet. Jag vill dela med mig mer i detalj om min upplevelse av att bo på hotellet.

avatar

Recensionförfattaren gav ingen utförlig beskrivning av sin vistelse på hotellet. Jag vill dela med mig mer detaljerat om mina erfarenheter av att bo på hotellet.

avatar

Författaren av recensionen gav ingen utförlig beskrivning av sin vistelse på hotellet. Jag vill dela mina intryck av vistelsen på hotellet mer detaljerat.

avatar

Författaren till recensionen gav inte en utförlig beskrivning av sin vistelse på hotellet. Jag vill dela med mig av mina intryck om vistelsen på hotellet på ett mer detaljerat sätt.

avatar

1. Hotellet är på en utmärkt plats. Du kan promenera och shoppa i staden på kvällarna. 2. Hotelservicen är bra, förutom servitörerna på à la carte-restaurangerna (de är inte uppmärksamma mot gästerna). 3. Maten är mycket varierad och framför allt mycket god. Men om du är en person som lastar upp 5 tallrikar mat på varandra kommer du att tröttna snabbt och säga att det är enformigt! 4. Drycken är av hög kvalitet och urvalet är mycket stort. 5. Stranden och poolen är fantastiska. Det finns tillräckligt med plats även vid endast 1% hotellbeläggning. 6. Hamamen och bastun är utmärkta. 7. Underhållarna är inte påträngande och kvällsshowerna är bra. Hotellet är verkligen av mycket hög kvalitet!

avatar

Författaren till recensionen gav ingen utförlig beskrivning av sin vistelse på hotellet. Jag vill gärna dela med mig av mina intryck om min vistelse på hotellet mer detaljerat.

avatar

Ankomst och boende: Ankomst enligt schema den 31 maj kl. 08. Plus individuell transfer och incheckning på hotellet den 1 juni. När vi frågade om det gick att köpa tidig incheckning eller ett gästrum, fick vi NEJ som svar! Vi fick vänta till exakt 13:59 för att checka in (en stor nackdel direkt!) Rummet: Rum 1325 med delvis havsutsikt, på tredje våningen med utsikt över Hilton-hotellet. Ortopediska madrasser men sängarna är 1,5 meter breda (på hotell av denna standard är sängarna vanligtvis 2 meter eller bredare). Städning sker regelbundet och minibaren fylls på som vanligt (inga frågor om det). Område: Det finns inget område på hotellet! Inget alls! Hotellet-bassäng-restaurang-café-bar-strand-toalett-rum och tillbaka! HOTELL FÖR DE SOM ÄTER, SOVER OCH SITTER! Restauranger: Buffé med ett stort urval (5 av 5 för service). Strand: Bra platser måste intas från kl. 06 till 07 på morgonen, efter det blir det problematiskt, men ni hittar alltid en plats, även om hotellet är "för lata och tjocka människor" med en beläggning på 9-95%. Uglor har inget att göra på detta hotell! Strandbarer: Inga problem, alla typer av alkohol från kl. 13 till 24 (om ni behöver alkohol tidigare, öppnar baren vid receptionen kl. 8, ni kan ta med valfri öl i flaskor utan begränsningar eller dricka där). Lunch: En bra pizzeria (kvalitetspizza från en vedugn och pides) plus vilken typ av alkohol som helst från baren, frukt som jordgubbar, körsbär, aprikoser, päron, vattenmeloner, meloner, etc. Klädkod: Hotellet är enkelt, ingen behöver klä upp sig, ingen följer detta någonstans eller av någon! Gäster: Tyskar, fransmän, 3% från Moskva, kazaker etc. När vi åkte blev det majoritet från Surgut, Tagil och allt som hör dit! Utcheckning: Vi blev ombedda att lämna rummet före kl. 12 och erbjöds ett gästrum fram till kl. 18 för 85 euro (rummet var dåligt och saknade balkong, det var inte värt dessa pengar). Infrastruktur: Hotellet ligger inte i CENTRUM. Två minuters promenad till centrum, den lokala gågatan är som en samling affärer med galna priser och smuts och brist på sanitet överallt! Det är värt att titta en gång för att aldrig lämna hotellet igen! SAMMANFATTNING: Ett hotell utan område, för de som vill äta, sova och äta om och om igen! Groundhog Day i 24 timmar! Allt blir tråkigt snabbt!

avatar

God eftermiddag alla, vi var i Barut i slutet av maj! I Turkiet är det inte första gången för oss, vi har alltid varit på olika hotell, men den här gången ville vi återvända till Kemer Barut! Hotellet är helt underbart! Rekommenderar det! WiFi över hela området och till och med på havet! Dryckerna är av hög kvalitet! Maten är varierad! Underhållningen pågår hela dagen, man kommer inte att ha tråkigt. Tack för en trevlig vistelse!

avatar

Författaren till recensionen gav ingen detaljerad beskrivning av sin vistelse på hotellet. Jag vill dela med mig mer ingående om mina upplevelser av vistelsen på hotellet.

avatar

Vi var där från den 3 maj till den 6 juni. Vi bodde fem personer: min make och jag, min mamma och två barn 7 år och 1 månad gamla. Vi flög från Tyumen med Turkish Airlines direktflyg AnadoluJet. Eftersom ett av våra barn anses vara ett spädbarn bad vi om en bäddvagga vid incheckningen och den gavs till oss ombord. Och naturligtvis hade vi platserna längst fram i planet. Flygresan var ungefär 6 timmar och vi fick mellanmål). Vi flög tillbaka på en kortare flygning och fick också första platserna och en bäddvagga vid incheckningen! Vid ankomsten till Antalya väntade ingen gruppflygtransfer på oss, utan istället en expressbuss. Det var en trevlig överraskning! Vi åkte bekvämt från flygplatsen till hotellet på cirka en timme) Vi åkte tillbaka med expressbuss också. Vi blev mycket välkomnade på hotellet, de hjälpte oss med våra väskor och bar dem till hotellet. Det var mycket trevligt att det fanns ett särskilt rum där man kunde duscha, torka håret, och det fanns rena stora handdukar, skåp för personliga tillhörigheter och man kunde använda dem gratis, även efter att man hade checkat ut från rummet. Vi fick checka in i rummet efter frukosten, Superior BL4 (219). Fönstren vette mot ett intilliggande hotell. Det var lite bullrigt på nätterna på grund av ventilationsfläktarna, men det irriterade mig inte så mycket som hotellets blå belysning som blinkade på kvällarna. Det fanns allt nödvändigt i rummet: tofflor, badrockar, badrumsprodukter, små och stora handdukar. Minibaren fylldes på varje dag - vatten, juice i paket, burköl, läsk, mjölk, mineralvatten, jordnötter, våfflor och kex, te, kaffe, socker. Vi fick också en barnsats vid incheckningen - badbalja, potta, engångstycken av haklappar, flaskvärmare, matstol, barnsåpsats, babyvakt (men vi använde den inte). Städningen gjordes varje dag och handdukarna byttes också. Man kunde även få dem bytta till rena under dagen om man bad städerskorna. Restaurang. Stort tack till kockteamet för goda och fantastiska rätter. Varje gång vi gick till restaurangen blev vi överväldigade av alla läckerheter. Allt var så aptitligt och väl tillagat. Frukost: ägg, omelett, kokta ägg, korvar, grönsaker, bönor, 2 sorters gröt, skivade grönsaker, kött, fisk och ost. Müsli, flingor, torkad frukt, nötter, honung, sylt i glasburkar och på tap, yoghurt, frukt, bakverk. Det gavs även mousserande vin eller cider. Lunch och middag: Alla möjliga grönsaker, örter, oliver, cocktailtomater, skivad korv, skivad ost och skivad fisk. Stekt kalkon, stuvad kalkon, kyckling, lammstek, nötkött, lever, fisk (till och med abborre tillagades), hummer, musslor, sushi, inlagda svampar, vegetarisk meny, potatismos, pommes frites, lasagne, ris, ravioli, purésoppa, såser. Och jag har inte nämnt allt, det fanns mycket och jag kunde inte komma ihåg allt. Frukt: jordgubbar, körsbär, skivad vattenmelon, honungsmelon, apelsiner, grapefrukt, bananer, kvitten, plommon, aprikoser. Efterrätterna, det är en historia för sig. Så otroligt gott. Porslin och silverbestick var rena. Det fanns engångsservetter med hotellets namn på borden, efter varje gäst rengjordes borden och desinficerades. Jag var förtjust över att det fanns barnpurméer från Hipp (grönsaker, frukt, kvarg), mjölk och mjölkdrycker i tetrapack, yoghurt. À la carte. Vi gick bara till Olive restaurangen. Allt var också väl tillagat, den enda skillnaden var att alkoholen var mot betalning. Hotellområdet är inte stort, men det är inte heller litet. Man känner inte av trängsel, även om de sa att hotellet var till 98% fyllt. Stranden. Jag valde specifikt en stenstrand. Min äldsta dotter och hennes man gick lugnt i havet utan badskor, även om det fanns småstenar där, så störde det inte dem. Jag tyckte om att simma från bryggan. Havet var varmt. Jag gillade verkligen vistelsen på detta hotell. Jag rekommenderar det! Vi kommer definitivt att komma tillbaka hit. Det var en av de bästa semestrarna som jag minns med positiva känslor! Jag vill också tacka Yulia och Denis, som hjälpte oss med allt. Tack för att ni läste hela texten.

avatar

Författaren till recensionen gav ingen detaljerad beskrivning av sin vistelse på hotellet. Jag vill dela mina intryck om min vistelse på hotellet mer detaljerat.

avatar

Författaren till recensionen gav ingen detaljerad beskrivning av sin vistelse på hotellet. Jag vill gärna dela med mig mer ingående om mina upplevelser av vistelsen på hotellet.

avatar

Författaren av recensionen gav ingen uttömmande beskrivning av sin vistelse på hotellet. Jag vill gärna dela mina upplevelser om min vistelse på hotellet mer ingående.

avatar

Recensionförfattaren gav inte en utförlig beskrivning av sin vistelse på hotellet. Jag vill dela med mig av mina intryck om hotellets vistelse i mer detalj.

avatar

Vi bodde på hotellet i början av november. Vi kom för att fira vår pärlbröllopsdag. Vi blev mötta med en present i receptionen och fick ett rum med allt vi behövde, inklusive champagne och godis. Vi är begeistrade, allt var fantastiskt! Vädret, naturen, bergen, havet, personalen, maten, dryckerna, städningen, underhållningen - en saga! Animatörerna Lena och Sasha, tack så mycket för er kommunikation och ert arbete och även till de andra killarna. Diskjockeyn var fantastisk och spelade låtar enligt våra önskemål. Vi brukar aldrig återvända till hotell, men hit vill vi återkomma - det är kärlek! Vi önskar er framgång och en fantastisk renovering. Vi hoppas att vi snart ses igen, tack så mycket till alla på hotellet för vår fantastiska vistelse.

avatar

Hotellet lever upp till sina stjärnor med 1 procent. Bar: För dem som älskar importerad alkohol finns det här i överflöd 24/7, utan kostnad. Även den finaste butiken och taxfree-butiken kan avundas sortimentet. Whisky, konjak, brandy, likörer, Sheridans, Baileys, vodka, Malibu och annat. Bartendersna, på gatubaren, som ekorrar i hjulet. Hinner uppmärksamma alla. Snabbt göra en cocktail, hälla upp din favoritkaffe, te, juice. Allt du önskar. Särskilt tack till Habib. Han gjorde de mest goda cocktailsen. Gissade vem som ville ha starkare och vilka som ville ha svagare. Mat: Mat 24/7. Ni kommer aldrig vara hungriga. Inte ens under natten. Frukost från 7 till 11.30 Lunch i huvudrestaurangen från 12 till 14.30 Lunch i poolrestaurangen à la carte mellan 12 och 16. Det är en enorm mängd mat. Enormt och varierat helt enkelt. Mellanmål våfflor, pannkakor, pizza från 16 till 18 Glass, frukt efter säsong mellan 12 och 18 Middag från 19 till 21.30 Natmenyn från 21.30 till 7. Som ni ser, mat finns överallt, allting är väldigt gott och mycket. À la carte: Har varit bättre. Men om vi jämför. Annars, allting är värdigt och gott. Vi gick till Olive and Rybny. Poolerna: 3 huvudpooler, det finns 3 rutschkanor. Och en uppvärmd pool i spa-området. Strandhanddukarna kan bytas utan problem en gång om dagen. Vid poolerna finns det servitörer. Killarna åker på rullskridskor och tar med sig allting du ber om: cocktail, te, kaffe. Kort sagt, alla drycker. Gratis spa: Fuktigt hamam Torrt hamam Ångbastu Mot avgift: Massage och skönhetsbehandlingar. Underhållning gratis: Biljard, bordtennis, dart, gevärsskytte och annat. Mot avgift: Bowling, barnens spelautomater, cyklar. Personal: Fantastisk. Inga påtvingade leenden, allting är väldigt vänligt och artigt trots 1% beläggning. Attityden gentemot alla nationaliteter är densamma. Och alla prisar sin chef mycket. Hela personalen gör allt möjligt för att er vistelse inte ska störas på något sätt. 9% av personalen talar mycket bra ryska, trots att 8% av hotellgästerna är engelskspråkiga turister. Badrummet: Som förväntat av en 5-stjärnig. Men ta med er er egen favoritschampo och balsam för håret. Det på hotellet är inte jättebra. Det finns inga tandkrämer, tandborstar, rakhyvlar. Annars är allting utmärkt. Internet fungerar överallt på hotellområdet och till och med vid piren vid havet. Och det är av utmärkt kvalitet. TV:n visar några program på ryska. Animatorerna försöker underhålla under dagen med sportevenemang. Varje kväll från 21.30 finns det olika underhållningsprogram, livemusik, disco utomhus. Alla aktiviteter avslutas klockan 24. Valutan. Kontanter i dollar eller euro är bättre. Men det finns butiker där de accepterar Mir-kortet (jag har Tinkoff), men de är få. Man kan ta ut dollar och euro från statliga banker och bankomater. På taxfree-affären fungerar Mir-kortet utan problem. Man kan betala med rubel, men kursen från rubel till lire kan vara ogynnsam. Kort sagt, man kan göra inköp med vilken valuta som helst. Vi har varit i Turkiet många gånger. Det finns något att jämföra med. Tack till hotelledningen för kvaliteten på servicen. Allting är på högsta nivå.

avatar

Vi tillbringade semestern med familjen från 27.6 till 1.7.222, det var vår fjärde gång på det här hotellet. Gästerna återvänder hit år efter år - det är ett kvalitetsbevis! Barut Kemer är ett hotell där du känner dig välkommen, från den allra första minuten till slutet av din vistelse. Vi tackar hotellets ledning för organisationen av personalens arbete på högsta nivå, för den fantastiska servicen, den oklanderliga renheten och bekvämligheten. Servicen är på topp, trots att hotellet är fullbelagt. Ett särskilt tack för mötet och uppmärksamheten till chefen, Emre, för att lösa alla frågor eller önskemål direkt. Personalen är alltid redo att hjälpa och ta hand om dig. De gör mycket mer än bara sitt jobb! Vi blev inbjudna till en cocktail-management som äger rum på balkongen på fjärde våningen på onsdagar. Där hade vi möjlighet att prata med hotellets chefer och stamgäster. Receptionen är snabb, tydlig och effektiv. De tar hänsyn till alla önskemål angående rummet och försöker alltid hjälpa till. Restaurangen är stor och uppdelad i olika avdelningar, det finns många servitörer som är snabba, uppmärksamma och vänliga. Det finns ett stort utbud av maträtter och utmärkt kvalitet på maten. Vi gillade särskilt den italienska och fiskavdelningen. Stort tack till Enizhan för den fantastiska middagen och den varma mottagningen. Tack till animationslaget. Här finns det något för alla att göra! Du kommer inte att bli uttråkad. Fantastiska kvällsshower och massor av aktiviteter för alla åldrar. För barn är det här en dröm - en fantastisk barnklubb. Vårt barn ville tillbringa hela dagen och natten där: oändliga lekar, workshops, underhållning och omvårdnad. Olga, Fhatih, Melissa - tack till er för ert enorma arbete, för den värme ni ger barnen, för era leenden, snälla ord och hjärtan. Animation för vuxna. Tack för er professionalism, äkta positivitet och underbar stämning varje dag. Du kommer att ha massor av roligt här, bara här kan du få en professionell danslektion av Sasha, spela crazy golf med animationschefen Appoli, Nika och Lena kommer att ha fantastiska lektioner i yoga och pilates. Alla killar är så hjärtliga och hittar tid för att prata. Ett speciellt tack till alla som var inblandade i dottern Arinas fantastiska födelsedagsfirande. Hon berättar fortfarande för sina vänner och släktingar att det var den bästa dagen någonsin!!! Tack Barut för en fantastisk semester, för vänlighet och leenden, gästfrihet, för människorna som gjorde den här semestern ännu bättre. Vi bär fortfarande med oss varma minnen från vår vistelse på vårt favorithotell. Vi ses igen!

avatar

Vi åker regelbundet på hösten till Turkiet för att koppla av. Det är vår andra gång i Kemer. Vi bor på Barut-hotellkedjans hotell för andra gången. Enligt min mening är detta det bästa hotellet jag har bott på hittills. Det är ett stadshotell med en liten, mysig och bekväm miljö för avkoppling. Fantastisk strand. Hotellgästerna består av 5% rysktalande och 5% utlänningar (tyskar, engelsmän, turkar, polacker osv.), och åldersgruppen är 4+. Det finns fyra à la carte-restauranger som man kan besöka gratis, men det krävs förbokning via hotellets app. Jag gillade särskilt restaurangen "Ocean". Jag gillade allting: incheckning och boendenas service, maten på hotellet, underhållningsteamets arbete, städarnas arbete samt personalen på restauranger och barer! Jag vill särskilt nämna underhållningsteamets arbete.

avatar

Turkiet är ett mycket gästvänligt land som erbjuder ett stort utbud av hotell för alla smaker och plånböcker. Kemer Barut Collection är oöverträffligt. Vi kom för första gången dit under pandemin år 2 och det förtrollade oss för alltid. Det är kärlek vid första ögonkastet. Vi kom den 4 november för två efterlängtade och oförglömliga veckors vila. Vi ville ha en lugn och fridfull semester vid havet, solen, bergen, tallarna vid strandkanten och hälsosam mat. För de som är med oss, är Barut perfekt. Alla personal på hotellet ger ett mycket trevligt intryck. Receptionen och gästrelationerna fungerar smidigt och snabbt. De sa direkt: Välkommen till ditt andra hem! Och det visade sig vara sant! Rummet är fantastiskt: rent, rymligt, vackert med ljuvligt vit sängkläder och badrockar. Sängen är mycket bekväm med en mjuk och skön täcke. Toalettartiklar som tandkräm, tandborste, svamp och rakningskit finns som standard. Vi är väldigt tacksamma för vår städerska. Snabb, effektiv och glad. Tyvärr var det svårt att komma ihåg de turkiska namnen. Vi glömde bort det. Hon städade rummet 1118 där vi bodde. Hotellet är rymligt och luftigt. Det finns tillräckligt av allt. Ingen trängsel någonstans. Det finns många anställda, snabba och uppmärksamma servitörer, assistenter och osynliga kockar... Maten är en egen historia. Maten på Barut är en konstform. Vi kunde inte ens prova hälften av rätterna under våra två veckor där. På morgonen finns det 17 olika sorters ost, vi räknade speciellt. Och det är inte allt, det fanns andra sorter till lunch och middag. Rökt fisk, clotted cream, honung (flera sorter), olika charkuterier, leverpastej, 4 sorters färskpressad juice, naturliga yoghurtar med många tillsatser, gröt, ägg (4 sorter), frukt, nötter, torkade frukter, oliver, oliver i olika variationer, olika sallader och dressingar. Bakverk, bröd och bakelser är otroliga, det finns inga ord att beskriva det. Servicen är otroligt snabb överallt. Servitörerna är fantastiska, de kommer ihåg dig och dina preferenser direkt. De pratar ryska. Räkor, musslor, bläckfisk, bläckfisk, ett stort urval av fisk i olika varianter. Det finns också hälsosamma maträtter för de som önskar det. Alla sorters kött som finns i naturen, stekt, grillat, torkat, rökt, kokt. Samma sak med grönsaker. Vi var lite rädda att återvända hem: hur ska vi äta efter en sådan kunglig mat? Det finns många sorter av importerade alkoholer och drinkar när som helst på dygnet. På kvällarna finns det barnprogram och diskotek. Stranden är underbar med bekväma solstolar och till och med kuddar. Det imponerar hur de strävar efter att göra varje gäst glad, vilket syns i varje detalj. Vi känner oss som en kungafamilj, som de mest efterlängtade gästerna på denna lyxiga livsfest. Det är överallt skinande rent. Det gröna området är välvårdat, allt är klippt och blommor blommar, och det är trots att det är november... Lufttemperaturen är 25 och vattentemperaturen är 22-23. Underbart klimat och väder! Dessutom finns det Kemer i närheten där man kan promenera bland cypresser, eukalyptus och apelsinträd... Butiker ligger inom gångavstånd. Tack, Kemer Barut Collection! Du gjorde vår semester oförglömlig!

avatar

Krutan känner vi till och älskar, har varit nästan överallt. Jag förstår verkligen inte varifrån dessa entusiastiska recensioner om Krutan i Kemer kommer ifrån. Staden är inte långt borta, det finns allt och uthyrning och resebyråer. Ingen av våra kort fungerade, varken Mastercard, visa eller, förutom ryska banker, men nästan alla har wifi och ryska kort, du kan göra en överföring))) Priserna är i dollar eller euro, så med tanke på växelkursen är det kanske bättre att resa med euro. Fördelar. Underhållningen räddar allt och alla, bara en liten del av den. Sasha, Lena och Nika, Tack så mycket! Ni har räddat vår semester! Killarna är verkligen fantastiska. Yoga, pilates, vattengympa, danser, män deltar i alla era aktiviteter, alltid olika intressanta program, alltid något nytt. Men egentligen finns det inte mycket annat att göra, man måste delta i aktiviteterna. Städning finns, allt redovisas, det sparas ingenting. Om något behövs extra är det inga problem. Vi kontrollerar inte vad som finns under sängarna och hur mycket damm det är. Minibaren påfylls, ingenting glöms bort. Strykjärn kom genast och snabbt, efter att ha berättat för gästerna i Whatsapp-chatt. Bokningsförfrågan beaktades. Rummet var på Orange-sidan, där musiken dundrade 24/7, vi sov som spädbarn med balkongen stängd, så jag kan inte instämma i recensionerna om avsaknaden av ljudisolering. Kanske är det inte upprättat i alla rum, jag vet inte. Personalen är rimlig, det finns ingen prioritering bland gästerna baserat på nationella egenskaper. Servicen vid baren vid stranden, där är det verkligen Barut-service. Wifi finns överallt och är bra. Kvällsunderhållning. Men det behövs arbete med DJ:n. DJ, till och med det äldre Europa dansar inte längre till dina låtar, men du fortsätter envisa att spela dem. Var hittade du ens dessa gamla låtar? De som åker dit, ta med DJ:en några nya spellistor, annars kan man bli galen av hans musik. Nackdelar. Avsaknaden av hotellområdet var vi förberedda på, men inte så mycket. En smal strandremsa. Stranden är helt obekväm, med något smutsigt tyg som efterliknar en baldakin. Hela strandområdet är sned, väldigt smalt, efter kl. 15 finns det ingen sol på stranden, bara på piren, där antalet människor per kvadratcentimeter överstiger det bekväma. Det finns ingen service på stranden, ja, den finns inte helt enkelt. Du måste bära och lämna tillbaka strandhanddukarna själv på spaområdet, och förresten ska du också ta dem där, det finns inga kärl för att samla in våta handdukar där, liksom ingen utdelning av dem vid stranden. Uppvärmd pool, inte uppvärmd. Mycket begränsat urval av rätter. Det var oväntat att se tomma matbord och snacks som är helt oätliga. Förra året, när vi var i Krutan, märkte vi att de började spara på maten. Jag trodde att det var inbillning, men det var det inte. Service i hotellrestaurangen, de kommer inte att ta bort smutsiga tallrikar från borden förrän du specifikt ber om det. De kommer att ta med en kylare med en flaska vin, men av någon anledning är det inte standard med en flaska champagne. Borden serveras inte alltid med servetter och nödvändigt antal bestick, och skedar måste hämtas själva. Vid frukost/lunch/middag hittar du ett serverat men inte rengjort bord, med smulor och såsrester från tidigare gäster. Vi kom sent, gick till sen middag och upptäckte att det var à la carte-service, där olika smörgåsar, omeletter och det var allt som erbjöds! Killar, det är inte riktigt Baruts meny. Det har dykt upp gäster som har råd att prova maten ur allmänna behållare med gemensamma utdelningsbestick, slicka på dem och lägga tillbaka allt. Det finns också män i underkläder till lunchen i huvudrestaurangen. Av någon anledning ber personalen dem inte klä på sig, även om information om klädkoden finns upphängd.

avatar

Författaren till recensionen gav ingen detaljerad beskrivning av sin vistelse på hotellet. Jag vill gärna dela med mig av mina mer detaljerade intryck från min vistelse på hotellet.

avatar

Jag återvänder aldrig till samma hotell. Det här är det första jag vill återvända till. För det första maten, servicen, kvaliteten på dryckerna och färskheten varje dag. Det är verkligen super. Hammam-spaet fungerar fullt ut. Det var väldigt härligt att börja varje dag med ett dopp i den svala poolen. Servicen är på en hög nivå. Maten är varierad och mycket mycket god. Hotellets läge är perfekt, nära centrum av favoritstaden Kemer. Det här kommer att vara det första hotellet jag återvänder till. Dessutom vill jag se det efter renoveringen.

avatar

Jag ville verkligen åka till det här hotellet! Önskan sammanföll med möjligheten, jag åkte med min dotter i 8 dagar från den 17 september till den 25 september! Det är inte så varmt under den här tiden på året, men havet är 26-28 grader. Hotellet välkomnade oss varmt, de tog våra väskor i receptionen och en vänlig tjej frågade om vi ville äta, men vi ville inte eftersom det var 9 på morgonen. Hon skickade oss till frukosten istället! Efter frukosten kom vi tillbaka och blev glatt överraskade över att vi skulle checka in inom 3-4 minuter, precis som de hade lovat. Vi var i rummet klockan 1 på morgonen och vi klädde snabbt om och vår magiska vistelse började! Jag vet inte vad jag ska skriva mer: de sparar inte på maten, det finns tillräckligt med variation och kvaliteten på matvarorna är fantastisk! Området är inte stort, men det är välplanerat! Allt är rent och väl omhändertaget! Vi solade på bryggan vid stranden, och det finns även en liten bar där, vilket är mycket bekvämt. Solstolarna är moderna och bekväma, även om det saknas madrasser, så finns det sköna kuddar (Det är inte första gången jag är i Turkiet, men det är första gången jag ser kuddar på stranden). Barerna har ett brett urval av alkoholhaltiga drycker! Underhållningen är fantastisk! Allt är planerat för barnen, från mat till avkoppling! Jag rekommenderar verkligen hotellet och jag kommer att återvända om jag har möjlighet!

avatar

Vi bodde på detta hotell i början av augusti i år i rum 169. Det var inte första gången vi bodde på Barut nätverket, vi var i Side och gillade det. Denna gång valde vi Kemer. Vi fick vårt rum snabbt vid 14:00, men det som överraskade oss var att ingen personal visade oss till rummet: de gav oss bara en kort och sa åt oss att hitta själva. Rummet som vi fick var trött och saknade balkong, det fanns ingenstans att torka kläder och utsikten var mot grannhotellet. Det enda positiva var att det var tyst. Tapeterna var upphängda i bitar, hårtorken var inte fastsatt vilket var mycket opraktiskt. Men allt vi behövde fanns i rummet, från badrockar och tofflor till nålar och trådar. Städningen var medioker. De tömde inte askkoppen under hela 12 dagar, inte alls faktiskt! Schampoförrådet fylldes inte alltid på. Maten i restaurangen var varierad och välsmakande. Men det fanns en obehaglig incident: jag hittade en bit tallrik i maten som jag hade fått. Tur att jag inte svalde den och att min tand inte sprack. Jag presenterade en klagomål och som ursäkt skickade de en flaska lokalt vin. Dessutom hittade min man en bit plast i den lokala glassen. Jag förstår inte de entusiastiska recensionerna om À la carte-restaurangen: servitörerna stressar och vet inte vad varje person beställt. Maten serverades från huvudrestaurangen (tillagad dagen innan). Alkohol på vinlistan var mot en extra kostnad. Men på hotellet fanns det gott om alkohol. Stranden var bra med separata zoner för 16+. Det fanns tillräckligt med solstolar. Stranden hade små stenar. Det fanns trappor för att komma ner i havet. Underhållningen var bra, det var en show varje kväll. Pegas Lydia, hotellets guide, hade bara ett mål: att sälja utflykter. Hon visade ingen uppmärksamhet eller vänlighet mot turister. Hon hälsade inte på oss under de följande dagarna. Är det inte bara en bagatell? Vi beställde en fotografering: en bild som en present. Resultatet var att fotografen antingen inte tog eller förlorade hälften av bilderna från vår fotografering. Är det igen bara en bagatell? När vi skulle checka ut bar de inte våra resväskor till transferbussen. Min man bar dem själv. Igen, en bagatell. Men det är dessa bagateller som påverkar intrycket. Hotellet marknadsför sig som en lyxklasshotell. Men det når inte upp till det. Jag hade ingen avsikt att skriva en negativ recension, jag bara delar fakta. Det kanske hjälper någon att fatta ett beslut, eftersom hotellet ligger i en hög prisklass. Sammanfattning: om du sätter ribban högt måste du leva upp till den helt för att undvika obehagliga småsaker som kan bli problem.

avatar

Detta var mitt 12:e besök på detta hotell. Och det säger redan mycket. Ja, det har faktiskt betydelse att vara en stamgäst och bli igenkänd och känd, men jag ska gå till kärnan. RECEPTION: Alla möts vänligt med ett leende, löser snabbt alla frågor. Ett särskilt tack till Osman, som ansvarar för denna avdelning. Jag förstår inte klagomålen från turister att de måste vänta på incheckning till kl 14:00, men hur kan det vara annat när hotellet är fullbelagt ???? Jag förstår inte heller missnöjet med att köpa ett rum med utsikt över omgivningarna och sedan vilja bo med havsutsikt (kom ihåg, hotellet är fullbelagt). Jag väljer alltid rum med havsutsikt eller svit, så jag är alltid nöjd med rummet. RUM: Rena, ljusa, rymliga, med bra sanitetsanläggning och inredning. Sängar och sängkläder är en saga om komfort. Jag vet inte hur det fungerar med daglig påfyllning av geler, schampo osv., eftersom jag föredrar att ta med mina egna, vilket jag är van vid. Jag tar till och med med mig bomullsskivor)))) Så jag har inga klagomål på daglig påfyllning av förnödenheter, som vi förstår)))) STÄDNING OCH RENLIGHET: Jag är nöjd med rumstädningen, om det finns några brister är de inte tydliga och inte värda att nämna. Vill du till exempel ha en svan av handdukar, så är det mot en avgift. Och det är rätt, det ingår inte i ultrakonceptet att fläta djur))) Överallt på hotellet är det rent, inga anmärkningar. MAT: ETT STORT TACK TILL CHEFEN-FÖR-KOCKEN för sådan mångfald, sortiment och matval. När folk skriver att urvalet är litet och begränsat anser jag att det är underljugande och vissa turisters elakheter. Om vissa rätter inte är till någons smak betyder det inte att det inte finns val. Allt finns, och till och med mer än så. À LA CARTE: Vissa turister har skrivit att det var omöjligt att boka via appen och / eller genom gästservice, ja, jag vet inte, jag kunde inte boka via appen heller, men gästservice hjälpte mig snabbt genom WhatsApp, genom vilken de hittade dig själva genom ditt telefonnummer när du checkade in. Ingen klagar på service i à la carte. Det gläder mig att det finns, även om det inte är mycket, ett urval av betalda viner, jag hittade mitt eget vin på listan))) Vinpriserna är mycket demokratiska. SERVICE I RESTAURANGER: Det finns alltid platser i huvudrestaurangen, servitörerna arbetar snabbt och kommer ihåg dig och dina preferenser på kort tid. För detta vill jag tacka ledningen, som ständigt förbättrar detta arbete. Och om servitörerna inte hinner, kommer cheferna till undsättning och står inte vid sidan om som åskådare. BARER: Mycket tillräckligt urval av importerade (huvudsakligen) och inhemska drycker. Barmän och servitörer arbetar snabbt, man behöver inte vänta länge. Ja, det kan vara skarpa rusningar och då måste man vänta i 6-8 minuter. Men det är en rimlig väntetid. Ett särskilt tack till chefen för barerna på stranden och i lobbybaren, som inte står vid sidan om, utan hjälper snabbt till barmännen och försöker göra din vistelse så bekväm som möjligt. UNDERHÅLLNING: Vad skulle vi göra utan dessa positiva människor? BRA JOBBAT. De kommer ihåg alla direkt, ingen tvingar dig att delta i aktiviteter. Här är jag, en lat person, och det vet teamet, men de hittar alltid tid att komma fram, byta några ord och hålla dig underhållen))) Nika, Apoli, Sasha - vissa positiva energigivare, och alla andra, jag vet bara inte deras namn, jag vill inte förolämpa någon. Ett STORT tack till chefen Engin, som leder och ansvarar för denna underhållningsriktning, och ordnar intressanta och underhållande shower. OMRÅDE och FÖRNÖDENHETER: Ja, det är litet, men allt är rationellt planerat och ordnat. STRAND: Havet är mycket rent. Stranden är ren. Det fanns alltid tillräckligt med solstolar, även om turister syndade genom att reservera dem med handdukar och inte komma dit på 3-6 timmar))) SPA: Trots mitt stillasittande arbete och lata livsstil, lyckades tjejen från Indonesien göra mig till en gymnast på 5 sessioner))) Jag rekommenderar det. GENERELL MANAGER: Han ser allt, märker allt, kontrollerar allt, vänlig och trevlig person. Alltid på jobbet. När vilar han ??? Det förblir ett mysterium. Jag är mycket tacksam för hela personalen, både generell chef och chefer på högre och mellannivå, med sina anställda och servicestyrkor - för ert arbete som gör vår vistelse felfri, bekväm och minnesvärd. När det gäller vissa inte så positiva recensioner, som att området är litet, hotellet är tråkigt etc., så säger jag till många turister: läs informationen om hotellet, ingenstans står det att området är över 10 m2 (det är bara 3 m2), och hotellet marknadsför sig inte som ungdomligt (så visst, unga flickor utan sällskap kan kanske tycka att det är tråkigt här). Och jag säger än en gång TACK till Kemer Barut för en underbar vistelse och service, vi ses år 223. För 13:e gången)))) Allt frågar mig varför jag alltid väljer detta hotell, har jag inte tröttnat ännu ??? Ja, för att allt här passar mig. Personalen är underbar och servicen är utmärkt.

avatar

God dag. Jag skulle vilja börja med fördelarna, men en enorm nackdel är att vår guide bara åkte iväg från oss till flygplatsen. Min man, vårt barn och jag kom till receptionen i förväg, bussen var inte där och vi gick fram till receptionen flera gånger varje 5-1 minut och de försäkrade oss att "allt är bra, det är normalt att vara +/- 1 minut försenad", men efter 4 minuter ringde vi guiden och han svarade "oj, vi åkte iväg utan er, en annan familj hoppade på, men vänta kvar, bussen kommer att vända om och komma tillbaka" .. tystnad, bara en timme och en minut kvar tills flyget, 5 minuter till flygplatsen. Vi tog en taxi för 5 dollar, kom dit själva, där var köerna enorma, men vi sprang igenom allt och hann med flyget. I Moskva sa Tui "ursäkta, gå vidare", och hotellet sa ungefär samma sak ... På mina förslag att titta på övervakningskamerorna och se till att vi var i receptionen i förväg och gick fram flera gånger med frågor om transfern, svarade de något i stil med "men guiden sa ju att bussen skulle vända om och sedan komma tillbaka för er .." Denna händelse förstörde verkligen intrycket och lämnade en eftersmak av att medan du spenderar pengar på hotellet är du en gäst, men så fort du checkar ut är du ingen och ingen bryr sig om dig. När det gäller mat, dryck och området finns det inget att klaga på, allt var bra.

avatar

Vi var där från den 3 till 14 juli. Underbart hotell! Rum 1243 var super, med havet och bergen, men lite bullrigt från Hilton. Allt som behövs finns i rummet. Maten förtjänar beröm - varierad och välsmakande, var och en hittar något som passar. Stranden - havet är rent och stranden är fin! Städerskan får 5 minus, jag tycker att de kunde ha gjort en bättre städning för den här nivån, men det är småsaker. Det finns kvällsshower, live-musik, animatörerna gör sitt bästa. Bra jobbat! Till vänster om hotellet finns det många bänkar, centrum av Kemer är en minuts promenad bort. Ett ord - jag vill gärna komma tillbaka! Barut, tack för en underbar semester. Ni är fantastiska!

avatar

Recensionförfattaren gav ingen detaljerad beskrivning av sin vistelse på hotellet. Jag vill gärna dela med mig av mina intryck från min vistelse på hotellet i mer detalj.

avatar

Här är vi äntligen framme i Turkiet efter några år och naturligtvis hos vårt älskade Barut. Trots den svåra perioden under pandemin (och även nu är det inte lätt), är Barut fortfarande på topp. Servicen har inte bara förblivit oförändrad, den har till och med blivit ännu bättre. Men låt oss gå igenom allt i ordning. Vi tillbringade två veckor från den 1 september, bara jag och min man. Vi flög med Pegasus. Jag kan verkligen inte rekommendera det. Det är ett budgetbolag från Turkiet. Sätena går inte att luta tillbaka (så obekvämt på natten), benutrymmet är mycket litet, och vattnet kostade 2 euro för en halv kopp. Men det är småsaker som man bara måste stå ut med under de 4,5 timmarna. Vi hade privat transfer. Företaget Sun&Fun. Det som inte var bra var att när vi kom fram markerade de oss och sa vilket bussnummer vi skulle leta efter och vinkade mot parkeringen, som om vi skulle hitta dit. Tänk er nu ett stort område med hundratals bussar, minibussar och andra fordon. Min man gick runt i solen i cirka en minut och kom sedan tillbaka, inte särskilt nöjd, och bad dem följa med oss. Först då ville företagsrepresentanten ta oss till vår transfer. Vi kom fram på cirka 35 minuter. Och så är vi här, BARUT! Vi kom tidigt, runt 1-3 på natten, och vi blev välkomnade varmt. Formaliteterna tog bara några minuter. Ja, hotellet var fullt, så incheckningen sker sällan tidigare än planerat (efter 14.00). Men Barut har allt för att gästerna inte ska känna sig förbisedda. Det finns en stor hall med bagageförvaring, duschar och en avkopplingszon för gäster som ännu inte har fått en rum. Från det att man går in i hotellet betraktas man som en fullvärdig gäst och kan använda alla facilit Strand. Jag kan inte säga att det finns många solstolar, men även vi, de här solbadarna, när vi kryper ut till stranden vid 9-1 på morgonen, hittar alltid lediga platser. Mycket konstigt, men handdukarna låg nästan överallt på solstolarna, och vi såg inte ens hälften av ägarna till dessa handdukar. Vem är dessa människor och varför tog de platser utan att använda dem, är okänt för oss. Vi föredrog också 16+ området på stranden. Det låg lite längre från havet, men det var alltid en bris och skugga där, vilket vi tyckte mycket om. Och ja, där fanns också (precis som vid alla pooler) rullande servitörer som snabbt levererade svalkande drycker. Servitören uppfyllde alla önskemål, han skrev noggrant ner vilken dryck du ville ha, vad den bestod av, och försvann sedan. Efter en kort tid kom han tillbaka med en bricka och glas, med is som glimmade frestande. Taxis-barer kördes ibland till stranden - en vagn med is där olika ölflaskor låg svala. Havet är kristallklart. Ingången från stranden, som i hela Kemer, är inte den bästa. Stenar. Men sedan går det 4 trappor ner från bryggan rakt ner i den turkosblåa silkesägdedna. På bryggan finns en trevlig bonus: en korg med oätet bröd till fiskarna. De som vill kan mata fiskarna, och det finns fiskar av alla storlekar. Vi såg också en fisk som var 7-8 centimeter lång. Förresten, om det är bröd kvar, ta inte mer än du kan äta, det är bättre att ta tre bord flera gånger än en gång. Det är obehagligt att se på berg av mat som lämnats kvar i tallrikarna. Man kan inte behandla mat på det sättet, och inte heller använda folk som lagade den. Jag passade också på att besöka spa. Administatören Gulja är alltid leende, redo att prata med dig och lyfta ditt humör. Ibland kommunicerar hon med gästerna på stranden, men erbjuder aldrig påträngande massage. Hon berättar bara att det finns en sådan tjänst, och du bestämmer själv om du vill använda den eller inte. På spa finns det massörer från Bali. Dessa små snabba tjejer med mycket starka händer befriar dig från alla bekymmer, och efter en och en halv timme glider du iväg till en annan värld och kommer tillbaka perfekt uppdaterad. Trevlig atmosfär, avslappningsmusik, du bestämmer själv styrkan och intensiteten i massagen, och du kan även lägga till varma stenar. En serie av 5 massager är rimligt prissatta, och till första sessionen får du en halvtimme av exfoliering och skumtvål gratis. Jag rekommenderar det. Mycket trevlig publik. Under första veckan var det mest engelskspråkiga (ca 3/4), och under den andra veckan blev det mer ryska och tyska. Det fanns några kazaker och turkar också. Det fanns inte så många barn, och de över 16-zonerna hjälpte de som inte var redo att förlora sig i varje utrop av beundran. Vi träffade människor från olika städer: Michail, Anna, hej från Moskva, Natasha, Lena, hej från Chelyabinsk, Lena, Igor, respekt och hälsningar till er, hej från Sankt Petersburg. Ni är alla fantastiska, vi hade en trevlig tid tillsammans, jag hoppas verkligen att vi kommer att träffas igen, och helst på Barut! Och de sångerna vi sjöng på karaoke "A Glass of Vodka" och "I Don't Believe You", jag hoppas att ni kommer att komma ihåg dem länge. På den sista dagen av vår vistelse bad vi om att förlänga rummet till 17-3. Jag upprepar att hotellet är mycket efterfrågat. Vårt rum var bokat, men de erbjöd oss ett alternativ: exakt samma rum ett våningsplan upp och med utsikt över Orange hotellet. Många klagade på att det var högljutt där, men vi märkte ingenting, och med fönstren stängda var det tyst. Framför allt var det Orange som störde på stranden, deras musik överskuggade allt, och den ständiga dunk-dunk var ibland störande. Självklart ville vi inte packa två gånger, men vi bestämde oss för att det var bättre än att bo i gästrummet. Dessutom var priset för gäster som var på Barut för första gången något lägre. Vi flyttade snabbt och åkte till havet för att njuta av de sista saltstänkena den här säsongen och suga åt oss solens varma strålar. Vi beställde fast track på flygplatsen. Det är en tjänst för att snabbt passera incheckningen och passkontrollen. Du kan få det från hotellguiden. Det är inte billigt. Vi fick reda på att det var dyrare på flygplatsen. Det inkluderar också VIP-loungen. Vi kom till flygplatsen 3,5 timmar före avgång. Det var vansinnig trafikstockning. Vi hade 1 timme och 4 minuters resa! Tur att vi hade fast track. Förresten, tjänsten i Turkiet är mycket trevlig: en representant för resebyrån tar hand om dig och överlämnar dig sedan i händerna på en flygplatspersonal som sedan tar dig i handen genom alla instanser med otrolig hastighet, sätter dig i en mjuk stol i VIP-loungen, ser till att du har det bra, att du sitter med internetuppkoppling och en kopp kaffe, och först då går de till nästa lyckliga person. Lite om ekonomin. Från och med den andra veckan av vår vistelse slutade de ta emot MIR-kort. Kontanter var välkomna, som tidigare. Du kan byta rubel mot lire på växlingskontor till 4:1, vissa butiker accepterade rubel till en kurs på 5:1. Dollar/euro till lire - 1:17. Sammanfattningsvis vill jag ge ett

avatar

Vi tillbringade vår semester på Barut Kemer med tre par (ett av paren hade ett barn under ett år). Hotellet var fantastiskt! Allt var bra där, förutom tystnaden! De "grannhotell" bredvid var väldigt högljudda. Musiken "dånade" (för att vara exakt) hela dagen fram till natten. Om det inte är ett problem för någon, rekommenderar jag det! Jag tror att det inte kommer att bli några besvikelser! Allt är väl genomtänkt för barn, hotellet är bra på det sättet. Mycket god mat, bra drycker, stranden, havet! Sammanfattningsvis är det allt vi vill ha på vår semester! Tack! Jag vet inte om vi kommer att återvända dit? Om rummet hade varit lite tystare (vi hade havsutsikt) skulle vi förmodligen säga "ja", men om vi måste åka till en "musikbox" igen, då ... nej.

avatar

Avtalet, maten och dryckerna är bra kvalitet, det finns inga problem med animationen. Jag kommer inte att upprepa tidigare recensioner. Det är mycket irriterande med försäljarna som envist går runt och erbjuder läder, pälsar, smycken, falska väskor och annat skräp ... Varför släpper ni in dem??? Tror ni verkligen att turister behöver det? Speciellt irriterande är Aladdin, som han presenterade sig som, och kvinnan från Bashkortostan, som jag förstod hade en skinn- och pälsbutik på hotellets tredje våning. De går runt varje dag på stranden och hotellets område och letar efter offer ... Motbjudande ... Även efter att vi artigt hade pratat med dem och gett dem förståelse för att vi inte var intresserade av deras varor, gav de inte upp hoppet att lura oss på pengar och kom fram igen och igen, tills min man på ett bestämt sätt förklarade att vi inte är deras kunder ... Det här temat och modet har länge passerat, och när jag såg vad deras sortiment var i läder- och pälsbutiken, med namnet TIGER, skrattade jag länge ... Några syrligt färgade pälsar, fullständig smaklöshet, hemskt. Vem kommer att köpa och bära det? Definitivt ingen normal människa. Den kvinnan som erbjuder massage var också väldigt påträngande och kom varje dag .. Vi besökte 3 à la carte-restauranger, fisken var inte bra, det tog lång tid och smakade dåligt, de serverade samma fisk som serverades varje dag på den vanliga restaurangen, den turkiska och italienska restaurangen var bra! Vid varje middag på restaurangen beställde vi en flaska vin (alkohol är inte inkluderat), och varje gång ville vi betala direkt, men vi fick höra att de bara behövde en signatur och att vi kunde betala senare i receptionen. På sista dagen gick vi till receptionen och var säkra på att vi skulle betala med kortet, men det visade sig att deras Mir-kort inte fungerade i receptionen! Det fungerar i deras minimarket, som är bredvid restaurangen, på apoteket, på taxfreebutiken, i många affärer, men av någon anledning fungerar det inte på hotellet och ingen varnar för det ... Även om det bara är 5% ryska turister på hotellet ... Vi hade inte tillräckligt med kontanter, de närmaste bankomaterna från eniz bank gav oss inte pengar, i receptionen erbjöd de mig inte några alternativ på länge, de sa att vi inte pratar ryska bra ... och det var allt ... de sa att du själv måste kolla på förhand om Mir-kortet fungerar eller inte eller fråga ditt resebolag. Men är det inte lätt att informera vid incheckningen? Det var sent på kvällen, vi hade en nattflygning, vi behövde packa våra väskor, men istället var jag tvungen att lösa detta problem, springa runt till bankomaterna och bli nervös, till slut kallade de en chaufför genom en översättare och han tog mig till centrum till en annan bankomat Ziraat, där jag kunde ta ut pengar och betala, men situationen var obehaglig, en dålig smak lämnades kvar ...

avatar

Vi tillbringade en vecka i slutet av juni på Kemer Barut Hotel, och besökte för första gången detta hotellnätverk. Vi var överlag nöjda. Flyget med Aeroflot var bra, planet var fräscht och flygresan var bekväm. Transferservicen från flygplatsen kunde ha varit bättre, särskilt på vägen tillbaka. Luftkonditioneringen fungerade dåligt och vi höll på att dö av värmen. Nu angående hotellet. Vid incheckningen fick vi en trevlig överraskning i form av vin och sötsaker på rummet. Vi fick även en strandhandduksväska som present, vilket var mycket praktiskt. Det som vi tyckte om var den utmärkta maten och dryckerna, snabb service på restaurangerna och det mycket vänliga personalen. Alla var vänliga. Trots den lilla ytan på hotellet blev vi aldrig uttråkade, animationsgruppen arbetade mycket bra. Hotellet erbjöd aktiviteter både på dagen och kvällen. Stranden var också mycket trevlig för att vara ett stadshotell. Vi solade både på bryggan och vid havet och i den 16+ området. (Tyvärr bryter vissa av våra landsmän 16+ regeln och går in i detta område med sina barn, det förvånar mig bara..) Rummet var bra, men jag rekommenderar inte att man väljer rum med utsikt över Orange County då det kan vara väldigt högljutt och utsikten kan vara mot tekniska byggnader. Nackdelar: Städerskan ger inte alltid nödvändiga saker på rummet, till exempel kan det finnas massor med schampo men ingen balsam, sådana små problem blir snabbt lösta, inte alls kritiskt. Vidare blev vi besvikna över att boka bord på à la carte restaurangen var mycket problematiskt. Vi försökte via appen, men det verkade som att alla platser var fullbokade. Vi gick fram till en tjej som sa att alla platser var bokade och att vi skulle sättas på väntelistan, men våra förväntningar i denna fråga infriades inte. Eftersom jag firade en femårig jubileum hade vi planerat att fira det mer festligt, men tyvärr fungerade det inte. Sammanfattningsvis är det ett bra hotell med kvalitativ mat, underhållning och personal, och vi skulle komma tillbaka trots vissa brister.

avatar

Jag stannade ensam på detta hotell från den 19:e till den 28:e oktober. Detta är mitt andra besök på hotellet, det första var år 2017 när jag var här med min son. Det här är min åttonde gång i Turkiet och vi brukar alltid bo på fina hotell, men detta är det BÄSTA. Hotellet är genomtänkt in i minsta detalj. Under hela vistelsen var det bara ett fåtal gånger jag åkte ensam i hissen, trots att hotellet var fullbelagt. Det visar hur väl allting är planerat och att det inte är några trängsel någonstans. Rummet har allt man kan tänka sig, till och med strandväskor (jag använder fortfarande min första väska från för tre år sedan). Köket, servitörerna, underhållningen, receptionspersonalen - allting är på toppnivå och hela hotellets personal förtjänar högsta beröm, överallt är det rent! Fritidsaktiviteterna är mycket välorganiserade och var och en kan välja aktiviteter som passar ens smak. De första dagarna ville jag inte ens lämna hotellområdet. Jag vill återigen uttrycka min enorma tacksamhet för en fantastisk vistelse och jag kommer definitivt att komma tillbaka till er igen!

avatar

Superhuva resa i början av november. Vi älskar Barut-nätverket och dess Kemerfilial gjorde oss mycket glada. När det gäller boendet var hotellrummen super rymliga, ljusa och helt uppdaterade. Jag sov som en bebis, vilket är ett tecken på att det var bra. Själva hotellet behöver viss renovering på allmänna platser, men det är småsaker och det kommer att renoveras helt nästa år. Maten var mycket bra, varierad och otroligt god. Perfekt balans mellan pris och kvalitet på ett bra 5-stjärnigt hotell. Jag blev lite besviken på den turkiska á la carte-restaurangen och därför gick vi inte till de andra, mest på grund av serveringen. Maten var bra men atmosfären var inte där. Jag tror att de definitivt kommer att jobba på detta och rätta till det. Servicen på hotellet var utmärkt, detta märktes tydligt från första stunden. Personalen var väldigt vänlig och trevlig. Barerna var fantastiska, grabbarna jobbade super, alla var trevliga. Havet var toppen i november, det är för närvarande vår favoritmånad när det är som mest bekvämt. Ingen hetta och möjlighet att njuta av ett trevligt sim i havet och samtidigt få lite bra pengar. Jag vill särskilt nämna animationsgruppens arbete, detta är en av få hotell där man känner sig som de mest värdefulla gästerna och det känns som om man känt dem i miljoner år. Det finns alltid någon form av aktiviteter, sport, spel och tävlingar, shower och livemusik både i lobbyn och utomhus. Allt är mycket subtilt och med stor kärlek till varje hotellgäst. Stort tack till Alexander och Elena från animatörsgruppen som fick oss att känna oss som hemma i Barutfamiljen. Och definitivt också till alla andra medlemmar av animationsgruppen för de trevligaste känslorna vi fick under vår veckas semester. Vi kommer gladeligen att återvända till det renoverade hotellet nästa år. Sammantaget blev det en oväntat trevlig resa vid slutet av säsongen med alla fördelar och möjligheter som kommer med Barut-hotellen. Vi ses snart igen.

avatar

Flög med "Koral" operatören, landade i kraftigt regn, men mötande bussen var den sista på parkeringen, såklart blev vi helt genomblöta medan vi letade efter bussen, det fanns ingen rysktalande guide, chauffören som var turkisk förstod inte ett ord, när vi lämnade flygplatsen gick han bara ut och stod vid en kiosk i 3 minuter, medan andra bussar lämnade. Vid tillbakaresan till flygplatsen berättade guiden, som är från Ukraina, för oss om vårt lands politiska misstag och vid nästa ankomst till hotellet svarade han "letar ni efter en toalett". Den mest obehagliga researrangören av dem alla. När vi checkade in vid 1 på natten fick vi ett rum på första våningen ovanför huvudrestaurangen (lukt, sopbilar på morgonen, tusen surrande luftkonditioneringsaggregat från grannhotellet), jag tror att det inte finns några värre rum. På morgonen gick vi för att byta rum och fick ett spegelvänt rum med utsikt över lekplatsen, men åtminstone låg det inte luftkonditioneringsaggregat på, och det luktade inte, även om rummet var mycket sämre än det föregående och helt klart behövde renoveras. Vattnet från duschöverhänget översvämmade golvet. Solstolarna på piren bokas från kl. 06.00, en morgon gjorde jag ett experiment och gick dit kl. 05.00, handdukar från tyska medborgare låg redan på deras vanliga platser, det är uppenbart att hotellpersonalen reserverar platser åt dem mot betalning, jag såg hur några äldre tyskar varje dag var på sina platser. Huvudstranden är opraktisk, solen är borta efter lunch, särskilt på hösten. Maten var femstjärnig, men det fanns inte många skaldjur, havsabborre fanns, röd fisk fanns till frukost. Alkohol i obegränsad mängd. Servicen på strandkaféet var vidrig, servitörerna kom inte, vi bad dem att ta med såsen, servitören gick bara runt tills vi bad om att få träffa chefen för att få såsen. À la carte-meny var bortkastad tid, den asiatiska maten smakade inte alls asiatisk, det var färsk kål med stuvat kött. För de här pengarna finns det många andra värda hotell. Efter att ha läst recensionerna förväntade vi oss mer.

avatar

Bra hotell. Vänligen, om du inte är redo för en stadshotellstil och drömmer om en stor tomt med påfåglar, välj ett lämpligt hotell och kritisera inte Barut. Tomten är liten, kompakt, men har allt som behövs. Om du vill ta en promenad, vänligen gå runt hotellområdet. På 15 minuter är du i Kemer turistcentrum. Lediga solstolar på stranden och vid poolen kan alltid hittas. Underhållningen varierar för dem som är intresserade. Maten är god, även à la carte-restaurangerna, särskilt frukostarna. Du kan boka utan problem via appen eller i receptionen. Stort tack till personalen för incheckningen (tidigare än planerat och de uppgraderade rummet till det bästa). Rummen är fräscha, allt fungerar. För familjer med små barn är den lilla tomten också ett plus, jag tror att ingen kommer att gå vilse. Alkoholdrycker är bra. Jag gick inte till spabehandlingen men utnyttjade skönhetssalongen. Tillbringade tid från kl. 12 till 16, fram till transfern. Lunch + håruppfärgning och en skönhetssession till flygplatsen. Färgen blev bra.

avatar

Vi åkte med min partner till hotellet Barut Kemer i april 2022. Hotellet är kompakt och rent med färsk renovering. Rummen är inte små. Bra läge i förhållande till centrum av Kemer. Maten är varierad. Det finns många olika typer av kött, fisk, tillbehör, bakverk och desserter. Det finns också barnpuréer, gröt. Det finns tillräckligt med platser i matsalarna för alla. På kvällarna finns det underhållningsprogram som spel och sång. Animatörerna är underbara, man kan se hur intresserade de är av turisterna. De gör sitt jobb till 100%. De jobbar inte bara för dricks, utan gör sin plikt, vilket är mycket viktigt. Det kan också sägas om de andra hotellpersonalen. Servitörerna reagerar snabbt på alla önskemål, de tar bort eller serverar vid bordet. Bartendrarna gör cocktailer på ett kvalitativt och snabbt sätt. Hotellet är inte bullrigt. Det passar för familjer och vuxna. Om man åker som ungdomar kanske det blir något tråkigt, eftersom det inte är ett nattklubbsformat. Det finns inte direkta "party" evenemang. Men vi behövde inte det heller :) Totalt sett lämnade hotellet bara positiva intryck och trevliga minnen. Skulle vi åka tillbaka dit? Absolut, ja.

Tjänster och bekvämligheter
 • Massage
 • Massage / Skönhetscenter
 • Biljard
 • Bowlinghall
 • Trädgård
 • Luftkonditionering
Visa alla bekvämligheter 42
Plats
Till stadens centrum
1.2 km
Vad finns i närheten?

Rumspriser

vuxna
Välj ett datum
loaderladdar
Kolla tillgänglighet
Priserna kan vara inaktuella, välj datum för att se aktuella priser
Du kan bara boka ett hotell på TravelAsk partnersidor
pris
Uppdatera priser
 • 2189 SEK
  Pris per natt
  Agoda.com
  Agoda.com
 • 2255 SEK
  Pris per natt
  Booking.com
  Booking.com
 • 2320 SEK
  Pris per natt
  Trip.com
  Trip.com
 • 2320 SEK
  Pris per natt
  Priceline.com
  Priceline.com
 • 2418 SEK
  Pris per natt
  Expedia.com
  Expedia.com
 • 2462 SEK
  Pris per natt
  Super.com
  Super.com
 • 2483 SEK
  Pris per natt
  Hotels.com
  Hotels.com

Vad finns i närheten

Ataturk Bulvan Kemer, Kalkon

I Turkiet stad Kemer finns det olika attraktioner och faciliteter runt Akra Kemer Hotel. Några närliggande platser inkluderar:

1. Kemer Marina: Denna marina finns bara en kort avstånd från hotellet och erbjuder båt- och yachtjänster, samt strandrestauranger och butiker.

2. Ayışığı Park och Strand: Detta parkområde direkt bredvid hotellet erbjuder en sandstrand, vattensportaktiviteter och en fin promenadväg för lugna promenader.

3. Kemer stadskärna: Hotellet är beläget nära Kemer stadskärna. Här kan besökare hitta många butiker, restauranger, barer och nattlivsalternativ.

4. Kemer Folkstrand: Detta är en populär strand i området och perfekt för solbad, simning eller att njuta av strandkaféer.

5. Faselis Antika Stad: Denna välbevarade antika stad ligger en kort bilresa från Kemer och erbjuder unika historiska upplevelser med sina ruiner, amfiteater och vackra kustvyer.

6. Olympos Kabelbana: Olympos Kabelbana erbjuder fantastiska panoramautsikter över Olymposberget och dess omgivande områden. Det är tillgängligt från Kemer och ger en oförglömlig upplevelse.

7. Tahtali-berget: Besökare kan njuta av den fantastiska utsikten över Medelhavet och Taurusbergen genom att åka med kabelbanan till Tahtali-berget. Detta är bara några av de attraktioner och intressanta platser runt Akra Kemer Hotel i Kemer, Turkiet.

map
Akra Kemer
9.1 Resort

Till stadens centrum1.2

Om hotellet

Om

Akra Kemer är ett lyxhotell beläget i den pittoreska staden Kemer i Turkiet. Det har en spektakulär utsikt över Medelhavet och är omgivet av grönska och berg. Hotellet erbjuder olika vackert designade och bekväma rum som kan tillfredsställa olika gästers behov. Dessa inkluderar standardrum, familjerum, sviter och villor. Varje rum är elegant inrett och utrustat med moderna bekvämligheter som luftkonditionering, minibar, platt-TV, Wi-Fi och eget badrum. Vissa rum har även balkonger med fantastisk havs- eller trädgårdsutsikt. Gästerna som bor på Akra Kemer kan gå på en matresa i hotellets olika restauranger. Huvudrestaurangen erbjuder en riklig buffé för frukost, lunch och middag och har ett brett utbud av internationella och turkiska rätter. Det finns även särskilda à la carte-restauranger för italiensk mat, skaldjur och traditionell turkisk mat. Hotellet har också flera barer och kaféer där du kan njuta av uppfriskande drycker och snacks under hela dagen. Förutom bekväma boenden och välsmakande matalternativ erbjuder Akra Kemer sina gäster olika faciliteter och tjänster. Dessa inkluderar en stor utomhuspool, ett fitnesscenter, ett spa och hälsocenter, en privat strand och en lekplats för barn. Hotellet arrangerar också olika underhållningsprogram, inklusive live musik och temakvällar. För affärsresenärer finns det också mötes- och konferenslokaler tillgängliga. Sammanfattningsvis erbjuder Akra Kemer en lyxig och avkopplande upplevelse med sina vackra rum, välsmakande mat och enastående service. Oavsett om det är en familjesemester, en romantisk flykt eller en affärsresa erbjuder detta hotell en oförglömlig vistelse i Kemer, Turkiet.

Strand

Akra Kemer Beach, beläget i den pittoreska kuststaden Kemer, Turkiet, är ett verkligt paradis för strandälskare. Med sina kristallklara turkosa vatten, mjuka gyllene sand och en fantastisk bergig kuliss, erbjuder denna strand en unik kombination av naturlig skönhet och lugn. Stranden är väl underhållen och fläckfritt ren, vilket gör den till en perfekt plats för solbad, simning eller helt enkelt att koppla av under den varma medelhavssolen. De lugna vattnen vid Akra Kemer Beach är perfekta för familjer och barn att tryggt njuta av en dag vid havet. För de som söker en mer äventyrlig upplevelse finns det olika vattensportaktiviteter tillgängliga, som jetskidåkning, parasailing och bananbåtåkning. Stranden erbjuder också faciliteter för beachvolleyboll, vilket gör den till en favoritdestination för sportentusiaster. Förutom den vackra stranden i sig erbjuder Akra Kemer en rad bekvämligheter för att förbättra besökarnas upplevelse. Det finns flera strandbarer och restauranger där du kan njuta av läcker lokal mat samtidigt som du har en fantastisk utsikt över havet. Strandklubbarna erbjuder bekväma solstolar och parasoller, vilket säkerställer att besökarna har en bekväm och njutbar vistelse. Akra Kemer Beach drar nytta av sin belägenhet i Kemer, en stad känd för sitt pulserande nattliv och underhållningsalternativ. Efter en dag i solen kan besökarna utforska Kemer's livliga gator, unna sig shopping eller njuta av en läcker måltid på de många restaurangerna som erbjuder ett brett utbud av internationella och turkiska kök. Sammantaget är Akra Kemer Beach en riktig pärla vid den turkiska rivieran. Den kombinerar naturlig skönhet, lugn och en livlig atmosfär, vilket gör den till en idealisk destination för strandbesökare i alla åldrar. Oavsett om du söker avkoppling, äventyr eller helt enkelt vill njuta av den fantastiska omgivningen, är denna strand i Akra Kemer säker på att erbjuda en oförglömlig upplevelse.

Barn

Det finns flera aktiviteter för barn i Akra Kemer, Kemer, Turkiet. Några alternativ inkluderar:

1. Vattenparker: Det finns flera vattenparker i området, som Moonlight Park & Beach eller Beldibi Aqua Park, som erbjuder vattenrutschbanor, pooler och vattenbaserad kul för barn.

2. Stränder: Området är känt för sina vackra stränder, som Moonlight Beach eller Kemer Beach, där barnen kan njuta av att bygga sandslott, simma eller leka strandsporter.

3. Äventyrsparker: Platser som Three Islands Park eller Olympos Cable Car erbjuder äventyrsaktiviteter som linbanor, repbanor och panoramautsikt, vilket kan vara uppskattat av barn.

4. Båtturer: Familjer kan ta båtturer för att utforska kusten och besöka närliggande öar. Dessa turer inkluderar ofta badstopp, snorkling och ibland även pirat-temaföreställningar för barn.

5. Delfin- och sälshower: Sealanya Dolphinpark i närheten av Antalya erbjuder shower där barn kan lära sig om och interagera med delfiner och sälar.

6. Ridning: Det finns flera hästrancher i området som erbjuder ridupplevelser för barn. De kan njuta av en avkopplande ridtur i naturen eller ta lektioner för att lära sig att rida.

7. Minigolf: Kemer har flera minigolfbanor där barnen kan ha roligt med att spela minigolf med sina familjer eller vänner.

8. Akvarier: Antalya Aquarium, som ligger i Antalya men är lättillgängligt från Kemer, är en av världens största akvariekomplex. Det erbjuder olika utställningar och aktiviteter för barn att lära sig om marint liv. Detta är bara några exempel på de aktiviteter som finns för barn i Akra Kemer, Kemer, Turkiet. Området erbjuder ett urval av familjevänliga attraktioner för att säkerställa en rolig semester för barnen.

Underhållning

I närheten av hotellet 'Akra Kemer' i Kemer, Turkiet finns det några underhållningsalternativ.

1. Kemer Marina: Marina är nära och erbjuder olika underhållningsalternativ som båtturer, seglingsturer och yachtuthyrning. Du kan utforska den vackra kustremsan, simma i det klara vattnet och njuta av vattensportaktiviteter.

2. Ayisigi Park och strand: Denna nöjespark med strand ligger inom gångavstånd från hotellet. Det finns vattenrutschkanor, simbassänger, bekväma barer och restauranger. Du kan tillbringa en trevlig dag här med din familj eller vänner.

3. Kemer Go-Kart: Denna go-kartbana, som ligger på kort avstånd från hotellet, är en populär attraktion både för vuxna och barn. Du kan tävla mot dina vänner eller familj och njuta av spänningen med go-karting.

4. Dolusu Park: Dolusu Park ligger i centrum av Kemer och erbjuder olika underhållningsfaciliteter och aktiviteter för barn. Det är en perfekt plats för att tillbringa en rolig dag.

5. Den antika staden Phaselis: Om du är intresserad av historia och kultur kan du besöka den antika staden Phaselis. Det ligger cirka 20 minuters bilresa från hotellet. Du kan utforska ruinerna, promenera längs den antika hamnen och njuta av den vackra utsikten.

6. Kemer nattliv: Kemer erbjuder ett livligt nattliv med många barer, nattklubbar och diskotek. Du kan uppleva den livliga atmosfären genom att gå ut på kvällen och njuta av levande musik, dans och underhållning. Dessa är bara några av de underhållningsalternativ som finns i närheten av 'Akra Kemer' hotellet. Hotellpersonalen kan erbjuda mer information och rekommendationer baserat på dina preferenser.

Vattenaktiviteter

På 'Akra Kemer' i Kemer, Turkiet kan gästerna njuta av olika vattenaktiviteter såsom poolen och stranden. Poolaktiviteter: Hotellet har en stor utomhuspool där gästerna kan svalka sig eller koppla av på solstolar. Poolområdet har även en separat barnpool, vilket är perfekt för familjer med barn. Gästerna kan simma eller sola omgiven av vacker landskap och palmer. Strandaktiviteter: Hotellet erbjuder också en fantastisk möjlighet till vattenaktiviteter på stranden, som ligger bara en kort promenad bort. Gästerna kan delta i olika vattensporter som jetski, parasailing eller till och med bananbåtturer. Hotellet kan erbjuda uthyrning av utrustning för dessa aktiviteter eller rekommendera pålitliga lokala leverantörer. De kristallklara vattnen i Medelhavet gör det även till en utmärkt plats för simning och snorkling. 'Akra Kemer' har inte bara vattenaktiviteter, utan erbjuder också andra faciliteter som spa, fitnesscenter och ett brett utbud av matalternativ. Oavsett om du föredrar att koppla av vid poolen eller föredrar spännande vattenäventyr på stranden, finns det många alternativ som kommer att underhålla dig under din vistelse på 'Akra Kemer'.

Toppfrågor

1. Var ligger Akra Kemer hotel? Akra Kemer hotel ligger i staden Kemer i Turkiet.

2. Vilken tid är incheckning och utcheckning på Akra Kemer? Vanligtvis är incheckning på Akra Kemer kl. 14:00 och utcheckning kl. 12:

00.

3. Hur många rum har Akra Kemer? Akra Kemer hotel har totalt 357 rum, inklusive standardrum, sviter och villor.

4. Vilka faciliteter finns på Akra Kemer? Akra Kemer erbjuder olika faciliteter, inklusive flera pooler, spa och hälsocenter, träningsmöjligheter, restauranger, barer, barnklubb och privat strand.

5. Finns det Wi-Fi på Akra Kemer? Ja, Akra Kemer erbjuder gratis Wi-Fi till sina gäster.

6. Är husdjur tillåtna på Akra Kemer? Nej, husdjur är inte tillåtna på Akra Kemer hotel.

7. Finns det parkering på Akra Kemer? Ja, Akra Kemer erbjuder gratis parkering till sina gäster.

8. Vilka populära sevärdheter finns nära Akra Kemer? I närheten av Akra Kemer hotel finns populära sevärdheter som Kemer Marina, Moonlight Park & Beach och den antika staden Phaselis.

9. Ingår frukost i rumpriset på Akra Kemer? Ja, vanligtvis ingår frukost i rumpriset på Akra Kemer. Det bästa är att kontakta hotellet innan du bokar.

10. Erbjuder Akra Kemer transport till flygplatsen? Ja, Akra Kemer erbjuder transport till flygplatsen. Gäster kan ordna flygplatstransfer genom hotellet.

Alla tjänster och bekvämligheter

Underhållning och avkoppling
 • Massage
 • Massage / Skönhetscenter
 • Biljard
 • Bowlinghall
 • Trädgård
 • Squashbanor
 • Butiker
 • Darttavla
 • Minigolf
Rum faciliteter
 • Luftkonditionering
 • Minibar
 • Säkerhetsbox
 • Hårtork
 • TV
 • Kabel / Satellit-TV
 • Badrum med eget badrum
 • Dusch
 • Privat badrum
 • Ångbad
Hotell faciliteter
 • Restaurang
 • Valutaväxling
 • Hiss
 • 24-timmars reception
 • Butiker i hotellet
 • Souvenirer/presentbutik
 • Konferensrum
 • Mötesrum
Extra tjänster
 • Flygplatstransfer
 • Tvättservice
 • Kemtvätt
Vattenaktiviteter
 • Swimmingpool
 • Bastu
 • Spa- och wellnesscenter
 • Sportdykning
 • Inomhuspool
 • Utomhuspool
För familjer med barn
 • Barnpassning / Barnservice
 • Lekplats
 • Barnklubb
 • Barnpool
 • Övervakad barnpassning/aktiviteter
Strandtyp
 • Privat strand
Hotellrecension Akra Kemer
Ditt svar
Obligatoriskt fält*
Tack! Din recension har skickats framgångsrikt och kommer visas på webbplatsen efter verifiering.
Hittade du inte svaret du letade efter? Ställ din fråga
Ställ en fråga här
Obligatoriskt fält*
Tack! Din fråga har skickats framgångsrikt

Välj ditt språk

Välj din valuta

I tillämpliga fall kommer priserna att konverteras till och visas i den valuta du väljer. Valutan du betalar i kan variera beroende på din bokning, och en serviceavgift kan också tillkomma.