Spanien, Elche

Huerto del Cura

Porta De La Morera 14 Elche, Spanien Hotell
1 erbjudande från 1980 SEK Visa rum
Huerto del Cura
Huerto del Cura
Huerto del Cura
Huerto del Cura
Huerto del Cura
Huerto del Cura
Huerto del Cura
Huerto del Cura
Huerto del Cura
Huerto del Cura
Huerto del Cura
Huerto del Cura
Huerto del Cura
Huerto del Cura
Huerto del Cura
Huerto del Cura
Huerto del Cura
Huerto del Cura
Huerto del Cura
Huerto del Cura
Huerto del Cura
Huerto del Cura
Huerto del Cura
Huerto del Cura
Huerto del Cura
Huerto del Cura
Huerto del Cura
Huerto del Cura
Huerto del Cura
Huerto del Cura
Huerto del Cura
Huerto del Cura
Huerto del Cura
Visa rum —
Tjänster och bekvämligheter
 • Bar / Loung
 • Massage
 • Massage / Skönhetscenter
 • WiFi
 • Trädgård
 • Luftkonditionering
Visa alla bekvämligheter 37
Plats
Till stadens centrum
0.4 km
Vad finns i närheten?

Rumspriser

vuxna
Välj ett datum
loaderladdar
Kolla tillgänglighet
Priserna kan vara inaktuella, välj datum för att se aktuella priser
Du kan bara boka ett hotell på TravelAsk partnersidor
pris
Uppdatera priser
 • 1980 SEK
  Pris per natt
  Expedia.com
  Expedia.com
 • 1980 SEK
  Pris per natt
  Super.com
  Super.com
 • 2002 SEK
  Pris per natt
  Booking.com
  Booking.com
 • 2046 SEK
  Pris per natt
  Hotels.com
  Hotels.com
 • 2089 SEK
  Pris per natt
  Priceline.com
  Priceline.com
 • 2198 SEK
  Pris per natt
  Agoda.com
  Agoda.com
 • 2231 SEK
  Pris per natt
  Trip.com
  Trip.com

Vad finns i närheten

Porta De La Morera 14 Elche, Spanien

Runt hotellet "Huerto del Cura" i Elche, Spanien, finns det flera noterbara attraktioner och landmärken. Här är några platser att besöka i närheten av hotellet:

1. Elche Palm Grove (Palmeral de Elche): Det är en UNESCO-världsarvslista och en av de största palmeslundarna i Europa. Besökare kan utforska lunden, promenera längs palmkantade stigar och njuta av den naturliga skönheten.

2. Basilica of Santa Maria: Belägen i stadens centrum är denna vackra basilika från 1600-talet. Den är känd för sin utsmyckade barock- och gotiska arkitektur.

3. Elche stadshus (Ayuntamiento de Elche): Beläget i hjärtat av Elche är stadshuset en imponerande byggnad som visar både historiska och moderna arkitektoniska element.

4. Elche arkeologiska museum (Museo Arqueológico y de Historia de Elche): Detta museum rymmer en samling artefakter relaterade till områdets rika historia, inklusive förhistoriska och iberiska arkeologiska fynd.

5. Elche kulturcenter (Centro de Congresos "Ciutat d'Elx"): Det är en modern arkitektonisk struktur som står värd för olika kulturevenemang, konferenser och utställningar under året.

6. Huerto del Cura: Denna kända trädgård ligger intill hotellet och dess namn översätts till "Prästens trädgård". Trädgården har ett brett utbud av växtarter, inklusive den ikoniska Imperial Palm.

7. Kommunalparken (Parque Municipal): En vacker grön yta i stadens centrum, parken erbjuder trädgårdar, lekplatser och fritidsområden för besökare att koppla av och njuta av naturen. Detta är bara några av attraktionerna i närheten av hotellet "Huerto del Cura" i Elche, Spanien. Staden erbjuder också ett rikt kulturarv, livliga lokala marknader och ett utbud av utsökt medelhavsköket att utforska.

map
Huerto del Cura
Hotell

Till stadens centrum0.4

Om hotellet

Om

Huerto del Cura är ett vackert hotell beläget i Elche, Spanien. Det är känt för sina fantastiska trädgårdar och traditionella spanska charm. Hotellet erbjuder bekväma och rymliga rum, var och en designad med en mix av traditionell och modern inredning. Det finns flera typer av rum tillgängliga på Huerto del Cura, inklusive standardrum, superiorrum och sviter. Varje rum är utrustat med bekvämligheter som luftkonditionering, platt-TV, minibar och gratis Wi-Fi. Hotellet erbjuder även rumsservice för gäster som föredrar att äta i bekvämligheten av sitt rum. En av höjdpunkterna på Huerto del Cura är dess restaurang, "La Taula del Milenio". Restaurangen serverar ett urval av spanska och medelhavsrätter, tillagade med färska och lokalt odlade ingredienser. Gästerna kan njuta av en läcker frukostbuffé på morgonen och njuta av lunch och middagsalternativ à la carte. Restaurangen har också en terrass där gästerna kan äta medan de njuter av vacker utsikt över hotellets trädgårdar. För de som vill koppla av och varva ned erbjuder Huerto del Cura en pool med solstolar och ett spabehandlingsområde. Spat har en bastu, turkiskt bad och massagebehandlingar, vilket ger gästerna en verkligt uppfriskande upplevelse under sin vistelse. Sammantaget erbjuder Huerto del Cura en lyxig och fridfull miljö för gäster att njuta av sin vistelse i Elche, Spanien. Med bekväma rum, läckra måltider och vackra trädgårdar är det ett idealiskt val för både fritids- och affärsresenärer.

Barn

Huerto del Cura i Elche, Spanien erbjuder flera aktiviteter och attraktioner för barn. Här är några saker som barn kan njuta av på Huerto del Cura:

1. Palmelund: Huerto del Cura är hem för en vacker palmelund, som är en UNESCO världsarvslista. Barn kan utforska lunden och lära sig om olika typer av palmer.

2. Minijärnväg: Det finns en minijärnväg som tar barn på en rundtur i trädgården. Det är ett roligt sätt att se de olika områdena av Huerto del Cura.

3. Lekplatser: Huerto del Cura har några lekplatser där barn kan klättra, glida och ha roligt. Dessa områden är speciellt utformade för yngre barn.

4. Pedagogiska aktiviteter: Trädgården erbjuder olika pedagogiska aktiviteter för barn, som workshops där de kan lära sig om växter, trädgårdsskötsel och naturvård. Dessa aktiviteter är både informativa och underhållande.

5. Trädgårdar och labyrinter: Huerto del Cura har olika typer av trädgårdar och labyrinter som barn kan utforska. De kan upptäcka gömda stigar, vackra blommor och unika växtarter.

6. Utomhuspicknickområden: Familjer kan ta med sin egen mat och ha en picknick på ett av de angivna picknickområdena. Det är en bra möjlighet för barn att njuta av naturen och ha en avkopplande stund.

7. Fågelskådning: Huerto del Cura är en fristad för fågelskådare. Barn kan observera olika fågelarter och lära sig om deras vanor och egenskaper. Överlag erbjuder Huerto del Cura en mix av interaktiva, pedagogiska och fritidsaktiviteter som gör det till en idealisk destination för barn i Elche, Spanien.

Underhållning

I Elche i Spanien finns det flera underhållningsalternativ i närheten av Hotel Huerto del Cura. Här är några förslag:

1. Palmträdgården i Elche (Palmeral de Elche): Upptäck Europas största palmträdgård, som ligger precis bredvid hotellet och är ett UNESCO-världsarv. Njut av en fridfull promenad bland tusentals palmträd.

2. Santa Maria Basilica: Besök den imponerande gotiska kyrkan Santa Maria Basilica som ligger i centrala Elche. Beundra den vackra arkitekturen och utforska interiören.

3. Elche kommunpark (Parque Municipal de Elche): Njut av din fritid i denna vackra park som ligger nära hotellet. Gå på promenad, ta det lugnt eller ha picknick bland grönskan.

4. Elche Stadsmuseum (Museu de la Ciutat d'Elx): Besök Elche Stadsmuseum för att lära dig om Elches historia, kultur och traditioner. Museet har en omfattande samling av arkeologiska föremål och utställningar.

5. Altamira Slott: Upptäck Altamira Slott som ligger nära hotellet. Njut av den panoramautsikt över Elche när du klättrar upp till slottet.

6. Elche Arabiska Badhus (Baños Árabes de Elche): Besök Elches arabiska badhus för att spåra stadens arabiska historia. Dessa välbevarade badhus från 12-talet ger en inblick i stadens historia.

7. Elche Dockteatermuseum (Museo Escolar de Pusol): Om du är intresserad av dockteater, besök Dockteatermuseet i Elche. Museet visar dockspelstraditioner från hela världen och arrangerar levande föreställningar.

8. Elche Palmeral Adventure Park: Om du söker äventyr, besök Elche Palmeral Adventure Park. Här erbjuds aktiviteter som zipline, klättervägg och linbanor bland träden.

9. Elche Skomuseum (Museo del Calzado): Elche är känt för skotillverkning och detta museum visar en omfattande samling skor. Upptäck historien och nutiden för skotillverkningen i Elche.

10. Stränder: Eftersom Elche ligger vid kusten kan du också njuta av strandlivet. Utforska närliggande stränder som El Carabassí eller Arenales del Sol och njut av sol, bad och vattensporter.

Toppfrågor

1. Vad är Huerto del Cura i Elche, Spanien? Huerto del Cura är en historisk trädgård belägen i staden Elche i Spanien. Den är känd för sitt rika grönska, olika växtarter och unika utformning.

2. Hur stor är Huerto del Cura? Huerto del Cura täcker en yta på cirka 12 000 kvadratmeter, vilket gör den till en relativt stor trädgård.

3. Vad är Huerto del Cura's historia? Huerto del Cura har en historia som sträcker sig tillbaka till 1900-talet, då den först etablerades som en privat trädgård. Den köptes senare av staden Elche och öppnades för allmänheten.

4. Vad kan besökare se i Huerto del Cura? Besökare i Huerto del Cura kan beundra olika växtarter, inklusive den berömda Imperator Palm. Trädgården har också flera fontäner, pergolor och promenadvägar.

5. Vad kostar det att besöka Huerto del Cura? Entréavgiften för Huerto del Cura varierar, men är vanligtvis prisvärd. För vuxna är avgiften ungefär 5 euro från och med 20

21.

6. Är Huerto del Cura tillgängligt för personer med funktionsnedsättning? Ja, Huerto del Cura är tillgängligt för personer med funktionsnedsättning. Det finns rullstolsanpassade vägar och andra hjälpmedel för rörlighet.

7. Är husdjur tillåtna i Huerto del Cura? Nej, husdjur är vanligtvis inte tillåtna i Huerto del Cura, men undantag görs för ledarhundar eller assistansdjur för funktionshindrade individer.

8. Erbjuder Huerto del Cura guidade turer? Ja, Huerto del Cura erbjuder guidade turer för besökare som vill lära sig mer om trädgårdens historia, flora och arkitektur. Dessa turer kan bokas i förväg eller ordnas vid ankomst.

9. Finns det andra sevärdheter i närheten av Huerto del Cura? Ja, Huerto del Cura ligger nära andra populära sevärdheter i Elche. Några närliggande sevärdheter inkluderar Elche Palmeral, Basilica de Santa Maria och Elche Municipal Park.

10. Hur lång tid tar det att besöka Huerto del Cura? Besökslängden i Huerto del Cura kan variera beroende på individuella preferenser. Vissa besökare spenderar en timme med att utforska trädgården medan andra kan tillbringa några timmar för att njuta av den fridfulla atmosfären.

Alla tjänster och bekvämligheter

Underhållning och avkoppling
 • Bar / Loung
 • Massage
 • Massage / Skönhetscenter
 • Trädgård
 • Poolbar
 • Butiker
Hotell faciliteter
 • WiFi
 • Restaurang
 • Kafé
 • Parkering
 • Valutaväxling
 • Hiss
 • Hög hastighet på internet
 • 24-timmars reception
 • Concierge
 • Flerspråkig personal
 • Souvenirer/presentbutik
 • Mötesrum
Rum faciliteter
 • Luftkonditionering
 • Minibar
 • Säkerhetsbox
 • Hårtork
 • Jacuzzi
Extra tjänster
 • Tvättservice
 • Kemtvätt
 • Bagageförvaring
 • Bärhjälp
 • Turdesk
 • Parkering med betjäning
Vattenaktiviteter
 • Swimmingpool
 • Bastu
 • Spa- och wellnesscenter
 • Utomhuspool
För familjer med barn
 • Barnpassning / Barnservice
 • Lekplats
 • Barnpool
 • Övervakad barnpassning/aktiviteter
Hotellrecension Huerto del Cura
Ditt svar
Obligatoriskt fält*
Tack! Din recension har skickats framgångsrikt och kommer visas på webbplatsen efter verifiering.
Hittade du inte svaret du letade efter? Ställ din fråga
Ställ en fråga här
Obligatoriskt fält*
Tack! Din fråga har skickats framgångsrikt

Välj ditt språk

Välj din valuta

I tillämpliga fall kommer priserna att konverteras till och visas i den valuta du väljer. Valutan du betalar i kan variera beroende på din bokning, och en serviceavgift kan också tillkomma.